Abi mi abisimi kaldı deldiler abiyi..abla dıyecez bundan sonra:)
Printable View
28.20 den sonra ki kademelere bakınca
Alış ve satısta 100bin 200bin 300bin 450bin lotlar görünüyor.
28.20 den sonra satanların hepsi kârda,
Tabiki 28.20 uzeri yuzbinlerce lot alanlar hava olsun diye almıyorlar... Var bir bildikleri,
Katarlilar mi yoksa Çinliler mi giriyor acaba :)
YTD
Ne kadar utanmaz bir kağıt :D karel yüzüne zıça!
bugun karanlık odada 9 bucuk hafta oynayacak.
Yeni yılınız kutlu olsun Netaş sevdalıları.
SM-J730F cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
çelebi de dikkat ceken yatırım fonlrı alışı var, konjektürle birlikte %100 den fazla yaptı 1 ayda, netaş da da yatırım fonu alıyor düzenli bakalım etkisi nasıl olacak
HAFTALIK TAKAS
https://i.hizliresim.com/D0m5ym.jpg
Tüm ortamlarımıza saglikli ve mutlu yıllara ins. Bugün yeni ceo muz ile ilk günümuz. Agresif yapısı ile sirketimize değer katacağını dusunuyorun ve elbette umuyorum. Yatirim fonlarinin alımı dikkat çekici, bu sekilde ve hızda alımlarını görmeye devam edersek bir beklenti ile alima gectikleri dusuncesini pekistirir nezdimde. Taseronluktan sıyrılıp tüzel kişiliğimizle kendimizi kanıtladığımız ve var olduğumuz bir yıl olur ins 2021..
Hayırlı akşamlar ortaklar 2020 son dönem bilanço ne zaman geliyor?
İstediği kadar kara geçsin şu an ki fiyatı karşılamaz ! Hee 12 aylıkta 195 milyon TL kar beklersen bilanço ederine göre 30 olur ! Tüm eski netaşçılar bilir ki bu kağıdın yüklemesinin bilanço veya kap gelecek diye düşünsünlen haberle alakası yok . 9 senedir gitmeyen hissenin adamların götürmekte canının istemesi ile alakası var . Herkes netaşçı olmuş son 1 ayda daha düne kadar netaş dediğimizde aman uzak durun sıkıntılı hisse deniyordu. Biz yıllardır bekliyoruz salağız ya şimdi netaş şöyle netaş böyle maliyetlerimizin fotoğraflarını alalım
belkide o fiyatlar hiç görülmeyecek :) Yıllardır bekleyen dayak yiyen tüm netaş yatırımcılarının anasının ak sütü gibi helaldir karları! 2012deki fiyatı 26.75 2021 28 böyle olan kaç hisse kaldı borsada araştırmak lazım !
28.50 'ye çarpıp döndü . Bakalım gün nasıl bitecek
Hissede buyuk bir baskı oluştu sanki.
Birileri yukari 29 uzerine dogru çekerken, birileri 28 altın da kalması için çalışıyor
Bakalim seans sonu ne olacak.
YTD
Bugun sabahtan beri 27.86 ya kafayı taktı...
Kapanışı merak ediyorum
Sıcak saatlere girdik yukarı dogru kapatır ise yarın ıcın olumlu olur.
Yeni CEO göreve geldım dıye bir Twitter’dan bir mesaj atar. Justin gibi bize bir hi demedi
bloomberge ciksin anlatsin biraz :)
olacak bu sefer sn eksina :)
spek bile inanmis kagidi nereye getirdi
Nolacak bu gidiş yarın stoplatır mı
ANE-LX1 cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Netas tan korkmam acikcasi bu yıl guzel hamleler bekliyorum.25 uzeri hızlanır demiştik, gaza bastı. Biraz çekilip onay alması iyidir. Tünelin sonunda isik olduğunu biliyorsak yolculuk sırasında gözlerimizde kapatabiliriz. [emoji58]
SM-M315F cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
bizim netaş kış uykusuna yatacak anlasılan ve ceo hala yok ortalıkta..ben sizin yeni ceo nuzum der
cmbeton tahtacısı ıle aynı karakterdesin betonda gitti sende gidecen illaki. nereye kadar corba parası ıle ıdare edecen ki
alıcı yok haber yok taban bıle yaptırır ...
bilançolara kadar böyle :)
tabi o bilanço gelene kadar ,
türkiye de dünyada neler olur biter who knows !!
27.40 uzerı kapatsın yeter teknıgını bozmasın. gunlukcu trader dolu hisse
Suan moralimi bozacak bir durum yok.
Düşe kalka 33.oo kadar devam edecek diye tahmin ediyorum.
Bu düşüşe son verip Yarin yukari kapatması lazım
YTD