gyo lar bakimindan bugunku kosullarda degerleme raporlarinin pek bir anlami yok. satsan alici yok! borclu olan gyo lar icin çanlar çaliyor!!! 2019 da kotu gececek ona gore pozisyonunuzu alin. kumar oynayanlar icin guzel hisse
Printable View
gyo lar bakimindan bugunku kosullarda degerleme raporlarinin pek bir anlami yok. satsan alici yok! borclu olan gyo lar icin çanlar çaliyor!!! 2019 da kotu gececek ona gore pozisyonunuzu alin. kumar oynayanlar icin guzel hisse
9 aylığa göre eur usd kur zararı kara dönecek 300-500 milyon lira kur farkı karı yazacak yanlış hatırlamıyorsam. dikkat...
Olmayacak bişey oldu ve SNGYO devre kesti...:yahoo:
%5 te devre kesmekte neyin nesi?
Bu SPK da da bir pştluk var 2 kademe yukarı gitti diye hemen devre kesiyorlar.
Demekki yancılar patronlarla anlaşamamış.
Aaa 40 kuruş olmuş
Başımıza taş yağmaz umarım
Merak etme seans sonu geri verir her zaman olduğu gibi.
Sinpaş/Gacemer: Sinpaş GYO 2019'da da 1,000 civarı bağımsız bölüm satışı hedefliyor
Sinpaş, 45 yıllık istikrarlı duruşunu sürdürmeye devam ediyor.- Basın Açıklaması
-------------------------
Kağıt çöp seviyelerde,bilanço bombok,böyle haberlerle ayakta tutmaya çalışıyorlar.
Klasik,modası geçmiş taktikler.
Kesinlikle katılıyorum bundan bir bok olmaz.
Herkes öğrendi bunlardan bi halt olmayacağını.
Ben mi yanlış gördüm arkadaş 114 milyon kâr mı açıklamış.
Evet 114 Milyon Kar görünüyor. Karı sağlayan kalem diğer gelirler. 64 F. Diğer Faaliyetlerden Olağan Gelir ve Karlar kaleminde 495.310.642,85 TL Kambiyo Karı var. Ayrıca 105.237.700,5 TL'de Reeskont Faiz Geliri yazmışlar. Ayrıca 45.210.953305 TL'de Faaliyet ile ilgili Diğer Gelir ve karlar kaleminden gelmiş. Özlüce 114.162.331,57 TL Kar yazmış. Bir'de Servet Satış Haberi düşer ise tadından yenmez...Hepimize şimdiden hayırlı ve uğurlu olsun....
Al, sat ya da tut tavsiyesi değil yalnızca bilanço ile ilgili bilgilendirme içindir....
Merak etme birazdan geri verir.
Her zaman olduğu gibi.
586 milyon zaradan nasıl oldu da 114 milyon kâr yazdı anlayamadım, sanki bir ali cengiz oyunu var gibi bu işte.
iyi mal dağıttılar. Saman alevi gibi söndü. Eksi de kapatırsa şaşmamak lazım. Patron kağıtlarının klasik hareketi.
Yatırım tavsiyesi değildir
Hiç sıkıntı yok ya bu sinpaş batacak ya da ben sonuna kadar devam.
Biz bu hissede vasiyetimizi yazanlardanız oğlum Cemal e SNGYO da bulunan hisselerimi bırakıyorum ben yiyemedim oğlum yesin .........
Şirketin ekonomik durfgunluk olan geçen yılda bu kadar çabuk toparlanması güzel oldu.....
Arsa , bina ve daire stokları ile , kampanyalar ile yeni yılda daha iyi yerlere geleceğini düşünüyorum....
Bundan bi skm olmaz.
Carlislecullen çok iyimsersin. Bir menfaatin mi var. Bir beklentin mi.
Çok uzun süre dir takip ettiğim bir hisse kısa süre önce de alım yaptım bilanço beni şaşırttı üçüncü çeyrekte ki bilanço ile aralarında dağlar kadar fark var Tabii ki önemli olan Vergi dairesinden dönecek olan net bilanço muhtemelen biraz traşlama olacaktır yine de 2018'in artı kapatacak diye düşünüyorum Ama bu hisseyi hiç yansımadı hala diplerde Enteresan bir durum
Çünkü hissenin sahibi tam bir o.ç da ondan yansımadı.
avni çelik.... sudi arabistan başkonsolosluguna giresin
Engürü muhteşemsin.
::::)))
Hisse yine yatışta...
Amaçsızca borsada
0.38.0.39sanki gözaltı pazarında işlem görüyor..ş...... Avni<<odunun bol olsunnnnnnn
Şunu alana kadar, Vestel, Kardemir, Şişecam, Alkım, Tekfen, Tukaş ...... kağıt mı kalmadı , onca yatırım kağıdı arasından bu çukurda ömür çürütmek akıl kârı mı? Yatırım yaparken çok iyi düşünmeli, şimdiye kadar ne yapmış, hareketleri ortada.
Yatırım al sat tut tavsiyesi değildir.
Kanser olasın sen ş... A.Ç.
Emlak konut ve işgyo gitti sen ne sikime burada duruyon o.çğu yalandan bilanço açıkladın halbuki dibine kadar batıksın götü nasıl kurtaracağım diye çırpınıp duruyorsun.
dimi 46 kuruş ne ki , maliyet 1 in üstünde ise
Redmi Note 4 cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Bunun hareketi bu kadar cumaya kadar tekrar 0.39 a gelir merak etmeyin böyle fırıldak bir yönetim olursa normal bu durumlar.