Tekrar 500k tavan lot lari beklemek asiri iyimserlik olur..pztsi cozulme bekliyorum..sonraki talep ilgi onemli..ytdegildir
Sent from my iPhone using Tapatalk
Printable View
Tekrar 500k tavan lot lari beklemek asiri iyimserlik olur..pztsi cozulme bekliyorum..sonraki talep ilgi onemli..ytdegildir
Yahu bedelsiz veren KARTN değil mi?
KONYA bedelsiz açıklamadı.
Ama hemen hemen aynı derecede yükseldi.
Şimdi bu durumda KARTN pzt günü tavan bozarsa garip olmaz mı?
Haftaya kisa bir hafta ve akabinde ABD baskanlik secimleri var malum..temkinli olmak lazim..gaza gelenin neye geldigi bellidir burada[emoji3526]..ustelik tavanin cozulmesi dunyanin sonu degil..bunlar sadece tahmin herkes kendi risk/return algisiyla trade etsin..ytdegildir
Sanırım tavanda bekleyen lot sayısı 84bini geçti
Hayatımda ilk defa tavanda bekleyen lot sayısını takip etmeye çalışıyorum, beni bu zevkten mahrum bırakmayın arkadaşlar...:):):)
KARTN tavanda bekleyen
https://i.hizliresim.com/oomSD8.png
Zırnık koklatmıyor robotlar 5 günde tek lot koklatmıyorlar ky ya.
Ky nın heralde burdan alınmaz dediği almaya gözünün korktuğu yerde yine en büyük balinaların bi altındaki balinalar alsın diye bi yerde bozabilir belki.
Hedef çok büyük, hayal bile edemezsin.
Tavanda kaç lotla kapattı arkadaşlar
Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi
Bu hafta içinde emir girip alabilen oldumu ben alamadım
Bu abimiz almıştır belki :))
Redmi 4X cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Dostum sen beni canli yayinlardan cok uzun zamandir taniyorsun. Hafta basi forumun ekserisi kararsizken net Banko hedefim kartn icin 1250 tl demistim. Orayada ulastik. Yaniltmadi. Konya icinde 900 tl idi. Oda nerdeyse ulasti. Bundan sonrasinin rizikosunuda belirttim zaten. Zamaninda konya 200 altindayken kartn da pandemide 300 altindayken canli yayinda gonul rahatligi ile alabilirsiniz diyordum hatirlarsan. Ben gordugumu bildigimi soyluyorum. Yoksa o almis bu satmis benim hedefimi etkilemiyor. Spek olmadigimdan oturu. Vebal kisimina gelirsek birseyi sezipte yazmamak esas vebaldir. Burada bi arkadas vardi persembe gunu almis borsayida bilmiyor. Iki uc defa satayimmi diye sordu kartonu. Kesinlikle satma dedim. Belli cunku gidiyor. Simdi o kisiye bilemem desem adam satacak yaziktir gunahtir. Esas vebal bu. Ben bu foruma TH nin uc kagidina engel olmak icin uye oldum. Vatandasi uc kagida karsi cok uyardim gsray halk fener topiklerinde. O zamandan beni bilenler bilir. Rakam yazma sebebimi ins anlasilmistir.
Tatilim bitsin canli da ayrintili konusuruz.
Ewt kapanista tavanda 132642 lota yukselmesi tavanlarin devamina isaret ediyor..Gun icinde 30611 lot tavandan islem gecmis..bu tabloda sanki 2-3 gun daha tavan cozulmeyebilir..zaten ilk cozuldugu gun gene tavan kapatacaktir..onemli olan ondan sonraki islem gunu..bu arada mesela rtalb da 9-10 seviyelerinde tavani cozmustu sonra 64.7 e kadar soluksuz gitti..kapanista gun icindeki 80k lot uzerine 50k daha koymasi cok pozitif[emoji108]ytdegildir
Benim aracı kurumdan aradılar Kredilli mallarım var eğer para yatırmasanız 2 iş gün içinde satılacak dediler.Şimdi bende nakit para kalmadı boğazıma kadar karton almıştım malesef salı satmak zorunda kalacağım yani demem o ki belki bu satanların durumu da aynı olabilir kredili mallar olabilir
Almak istediğin gün diyelim 1000 tavanı olsun devre kesici 950 satış olunca çalışır. 950,10'a sabah istediğin kadar lot girersin devre kesiciden önce almış olursun. Kağıdı çözmeniz çok zor.
Açılış rakamının %5'i.
Akıllanan küçük kargalar peyniri bir haftadır kaptırmadılar lakin tilkiler çok sabırlı olmaları sebebiyle ağızları açık aportta bekliyorlar şu anda temel verilerin Karton için Kıymet-i Harbiye’si yok çünkü mukayese edilecek arkadaşı, rakibi yok teknik denilen, cambazların ipler üzerinde yaptıkları hareketleri gösteren şematik yapbozların bol çeşitleri içinde acaba o mu olur yoksa bu mu olur diyebilmenin de eskiden olduğu gibi lüksü kalmadı şimdi robotu olan istediği akrobasi hareketlerini nalıncı keseri gibi kendine yontmaya çalışıyor. Ama büyük patron bedelsiz açıklamasını kimseye duyurmadan aniden yapınca yıllardır sabırla bekleyen k/y dostu olduğunu ispat etti. Şimdi
K/Y bu ahval ve şerait içerisinde ne yapsın?
Hariçten gazel okumak kolay sen bir de o gazeli k/y ya okut bakalım okuyabiliyor mu? Kalpler 99 depremi gibi zangır zangır zangırdıyor.
Yapılacak şey yılların hissiyatıyla bekleyen k/y, ya sabır diyecek panik olmayacak manevralara aldanmayacak bölünme tarihi açıklanana kadar yollar taşlı açıklandıktan sonra buzlu bölündükten sonra da heyelanlı kendi kararını hep kendi verecek at izi ile it izini ayırt etmek çok zor yolumuz uzun dilerim bu yolda bahtımız açık olur ytd
Ky nın her bir lotu 2500 bölünecek ha kurumlar ne yapar bilinmez ama ky dan almak zor gibi kene gibi yapılmış 😅
Gerçi toplasan ky da topu topu kaç lot var orası da ayrı bi konu
Sizce nerelere kadar gider kar satısı gelmeden bi fikir alabilirmiyim?
Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi
Öyle ucuza hisse satmak yok, pazartesi hisse başı 5000 TL verin satayım :bravo:
NOT: Fiyat 1 günlüktür.
Benim sahsi tahminim 1700-1800 fiyatlardan bolunur.1300-1500 araligi bolunme tarihini bekler. Tarih açiklaninca 2 tavan. Bölununce ne olacağını kestirmek çok zor.