Bu akşam iş çığrından çıktı. Zemberek boşa dönüyor artık. Bunda sonraki her kararın diğerinden beter olması hiç şaşırtmaz.
Printable View
Bu akşam iş çığrından çıktı. Zemberek boşa dönüyor artık. Bunda sonraki her kararın diğerinden beter olması hiç şaşırtmaz.
bu hükümetin açıklamaları neden sürekli saçma oluyor.
millet panik oldu birden herkes sokağa çıktı.
polisler anons ediyor panik yapmayın şuan lütfen çıkmayın diye.
Vay arkadaş bu ne yaaa
Aklı sıra aklfam marketler kapansında curcuna yaşanmasın diye haber gönder gecenin bir yarısı pehhh
Sonrada birazdan detayı gelecek.
Yahu diyeceğin şuydu
pazartesi günü itibariyle 15 gün sokağa çıkma yasağı ilan edilecek olup zaruri ihtiyaçlarınızı 2 gün içinde sosyal mesafeyi koruyarak yapmanızı rica ederiz
sağlık ( hastane eczane tıbbi satış) açık diğer her yer kapalı vatandaşımıza aldığı ücretin yarısı bizden yarısı vergiden düşmek şartıyla işverenden olmak kaydıyla yapılacaktır.
Ula diyeceğinizde yapacağınızda buydu
Siz ne yaptınız
Saçmalamaya devam
şimdi ne oldu millet öt öte virüs kaparsa kime şikayet edecek
Ulan başa geldiğinizden beri öldürdüğünüz sakat bıraktığınız yoksullaştırdığınız hapse tıktığınız insanlar yetmezmiş gibi birde yaptığınız bu saçmalıklar ile yine zarar verin millete
Tek bir şey söylüyorum en sevdiğiniz neyse allah elinizde alsın paranızmı çocuğunuzmu canınızı artık neyse
Son olarak
Haftanın 5 günü çalış yarın evin eksikleri var onları halledeyim dedim eve tıklıyorsunuz ulan yamyamlar işverenler sinekten yağ çıkarana kadar zaten bedava çalıştırıyor onu geçtik şimdide hayatımızı riske atıyorlar bunu görmeyin birde hafta sonu yasak getirin iyide işsiz güçsüzleri tut sen evde ben çalışıyorum benden ne istiyorsunuz dingiller
Her zaman yaptığınız gibi yine elinize gözünüze bulaştırdınız
inanın bunu ancak düşman yapar...
Bugün nerden baksan 10 dönümlük parkta kimsecikler yok, ben de bankta oturup gunesleyim dedim bekçiler abi yasaklandı oturmak dediler, tek başımayım dedim olsun, tüm faaliyetler yasak dedi. Ulan otobüse binmek yasak değil koca parkta tek başına güneş almak yasak.
Gündüz maskesiz markete giderken maskeli insanlar kaldırımda kenara kaçıyordu, akşam büfedeki kuyrukta kimsenin maske vs önemsediği yoktu ekmek alabilecek miyim onun derdindeydi. Neyse ki büfeci sıra ile birilerini içeri alıyordu.
Panik durumlarında aklı mantık kayboluyor.
Pop quiz gibi pop yasak gelmeliydi
Soyle denilebilirdi örneğin sali gunu tum vatandaslarimiz cumartesi pazar evde kalacak büyuksehirlerde sokaga cikilmayacak lütfen onlemlerinizi 3 gun icinde alin gibi..
Gerçekten bu corona
Her konuda yıkıcı bir enkaz bırakacak
Buşekil bu işten kolay kolay yırtamayacağız gibi duruyor
Habertürk de ekmek yoksa makarna ye diyi. Ula evde bebek varsa süt yerine ne içicek o çocuk alışmışsa uyku öncesi süt içecek inletir. Süt deyince ineği sagan sütü ne yapacak. Tankı yoksa 1-2 ton süt sağan yer var bu hafta dışı çekti soylu
Soylu sakin olun die açıklama yapmış
Haberler geliyor peş peşe
Millet ne yaptı ortalık karıştı birden
Başkanlık sistemi hızlı karar almak için iyi oldu ama düşünerek alınması gereken kararlar malesef analiz yapılmadan alınıyor gibi.
En son sokağa çıkma yasağını bir çok insan hatırlamıyordur. Ben bile bu sigara sorun olur diye aldım bir kaç paket, en son haram da ilan edldi zaten.
İki gün aç kalsak ne olacak ki.
15 Gün daha da kötü olacağız korkarım.
Marketteyim sanmayın diye yazıyorum :)
Hayvancılık ile uğraşan ne edecek abi büyükşehirde yaşıyorsa
Yada tarlası olan felan
Valla bu iş zor ya
Gidersin IMF ye şu ortamda kimse sana niye gittin demez. Sokağa çıkma yasağı ile oluşacak maddi yükü sirtlarsin.
Tüm temel ihtiyaclarda KDV yı sifirlarsin.
Yolcu ,hastane garantili tüm sözleşmeleri salgın sebebi ile askıya alırsın.
Birazda para basarsın.
Elektrik,şu,doğalgaz da yarı yarıya indirimi dayarsin olur biter.
G008 cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Sorun halka güvenmekte. Halkına güvenmeyeceksin bu tarz konularda
Cünkü illa birileri bunu su istimal eder.
Bu kararın geceye 2 saat kala acıklanması yanlıs. Makbulu bir kac gün öncesinden olur
Hadi onu yapmadın gece 24 te dersin haftasonu sokaga cıkmak yasak diye
Millette 2 gün sigara icmesin vs.
Düşman zaten vatandaşına..50 madde yazarım içi dolu dolu hemde..
Merkel yani Almanya Başbakanı, kendi ülke vatandaşının tüm ihtiyaçlarını karşılamak için AB ülkelerine yardım bile etmedi..Bizimkiler başka ülkelere yardım paketi gönderip kendi vatandaşından para dileniyor. Şu an vallahi gülerek yazıyorum.
Büyük belediyeler yardım kampanyası başlattı diye aynı gün akşamı kendisi başlatıp sonraki gün belediye yardımlarını kesti..Oysa o belediyelerde yaşayanlarda Türk vatandaşı yani biziz..
Bir iktidarın millete olan nefretidir bu yani belediye seçimlerinden ağır yenilgi almak..
Neyse 3 yıl sonra esas bu virüslerden temizleneceğiz corona hikaye.
evde birşeyi eksik olan komşunun kapısını çalacak.
al bir risk daha.
Pts ye 1000 olur sayfa
Samimi belirteyim. Karar gelince böyle bir panik olacağını düşünmedim. Millet haftalardır, marketten alışveriş yaptı. Marketlerde un kalmadı. Sanırım karar verenler buna güvendiler.
Ancak millet çok fazla tepki verdi. Belki canlı yayında ulusa sesleniş şeklinde paylaşılsaydı daha az panik olabilirdi.
Tahminim pazartesi marketlerde yine kalabalık olacaktır. Kimse bir daha hazırlıksız yakalanmak istemeyecektir.
Yinede sokağa çıkma yasağını destekliyorum. İmkan varsa uzatılmalı.
Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi
Mülteciye Çok para kaptırdık
İnanın ben bu ülkenin vatandaşı olarak
Mültecinin yediği parayı yememişimdir
DİE düşünüyorum
Abi millet evde otursun da burası ABD değil
Çevremde baya kişi işten çıkartılmış ortalık baya karışık
Bu millet çalışmazsa kim bakacak nasıl olacak bilemiyorum
Ülkemizin hazinesi nasıl bu işin hakkından gelir bilemiyorum.
Devletin çoğu geliri durdu
Esnafın geliri durdu
Nasıl olacak bu iş
bir yanlış üç doğruyu götürdü...sınav puanı eksi ..
bu kafayla ikinciliği kimseye kaptırmayız bence.
bu virüsün biteceği falan yok süreyi uzatıyoruz.
suriyeliler bile yeter birinciliğe oynamamıza.
tüm ülkeyi aynı anda sokağa çıkarmayı başardılar. helal olsun...
Hahhh şimdi anladım bunlar önümüzdeki 15 günün çok önemli olduğunu söylemişlerdi panik yaratarak vakaları pik yaptırıp Mayıs ayından sonra normalleşmeye geçecekler bugün bu davranışlar sonucu ( market istasyon bakkal büfe tekel bayii) kapalı alanda yada kapıda kıç kıça kimi maskesiz vs. Bunlar dan hasta olanda vardır muhakkak ki orada tay herkese sonrada eve dön eline çocuğuna annene babana kardeşine vs. Bulaştır süper al sana tek tek test yap uğraş ne gerek var toplu katliam geçmiş olsun
toplu tasıma yok......bu hastanede calısanlar ve servısıı olmayanlar ıcın sıkıntı...