Yıldız ana pazarda açığa satış var olup diğerlerinde olmayacaktır
SM-A720F cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
Printable View
Yıldız ana pazarda açığa satış var olup diğerlerinde olmayacaktır
Malum lastik sezonu başlıyor goody. Brısa bu gün minik hareket ettiler ama sezona ciddi hazırlıkları var not edin ytd
Sigorta şirketleri pek hareket etmedi ,. Anadolu sigorta ve avisa için ne düşünüyorsunuz...
Bist te ayrıca 8 ekimden sonra tüm emirler iptal edilebilecek . Belirli bir miktar komisyon karşılığında. Bunla ilgili yeni açıklamalar yapılır...
Devre kesici sonrası emir toplama yıldız pazarda 5 dakika diğerlerinde 15 dakika olacak . Eşleştirme süresi hepsinde 2 dak.
Brüt takas uygulaması yıldız ve ana pazarda olmayacak . Diğer pazarlarda brüt takas uygulaması devam edecek ( brüt takas uygulaması cezası verilen hisseler )
Teşekkür ederim. Allah’a emanet olun
iPhone cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Burada bana göre önemli olan . Işlem yapacağınız hissenin hangi pazarda olduğunu bilmeniz . Tüm uygulama farklılıkları verilen süre ve açığa satış, tavan , taban hissenin pazarına göre değişecek. Ya aracı kurumdan yada borsa bülteninden bunu indirmeniz . Uygulama farkliklari ve değişiklikler bir hafta içinde oturur diye düşünüyorum...
Akgrt de güzel kırılım olmuş bakarsın erbos gibi sert hareketlere başlayabilir
Hocam geçmişte Marshall dan bahsetmiştiniz şuan uçmaya devam ediyor. Polho ile ilgili ne düşünüyorsunuz?
Spk baya patlatmış yine cezaları millete neyseki ben yokum :):):)
Tborg usd direncine takildi ancak sn celik comak cok guzel ozetlemis ; pandeminin borsanin en kotu zamani bu hisse 12.60 tlnin altina dusmedi usd o zaman 6 45di , hissenin temel verilerine bakin gerisi lafi guzaf .... Satanin mali itinayla alinir diyor tahtaci ytd....
SM-G960F cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Mesala yarın polho hareketli olması lazım olaya bakış acımı değiştirdiğimde 3.24 duvarı cıkıyor ama bu sefer sanki kıracak sıkışma var hemde ciddi maraşalları bozdurup polhoya dönebilirler ytd
Abd seçimleri baya kızışacak gibi 1 ay kaldı bizim borsalar cok geride kaldı cıkışın önüne hep set cekildi ralli ralli dedim lakin baya ertelediler seçime kadar ralli ve seçimden sonra kısa ralli modunda gireceğiz sanırım ekim kasım aralık 15 kadar
şu aşikarki hisselerde ciddi ralli yapanlar oldu
Sn Çelik çomak
Kuyas için ne dersiniz
Bir ara takip listenizdeydi yanlış hatırlamıyorsam
Tşk
Poliport diye geçiyor. Izmit te bulunuyor . Polisan holdinge bağlı çok iyi işleyen ve yatırım çalışmaları yapılan çok büyük bir liman .
Avrupa’nın en büyük 10 limanından biri olan Kocaeli’nde kurulu Poliport, yatırımlarını sürdürüyor
Poliport 1971 yılında, öncelikle Polisan Grubu’nun kendi ihtiyaçlarını karşılamak üzere kurulup, daha sonra, rıhtım, iskele, dolgu ve depolama tesisleri ile Anadolu yakasında İstanbul'a en yakın ve en büyük terminallerden biri haline geldi.
Türkiye’de deniz ticareti, Avrupa’nın önemli limanlarının bulunduğu ülkelerdeki elleçlenen yük baz alınarak karșılaștırıldığında, 2017 yılsonu itibarıyla Hollanda, İspanya, İtalya ve İngiltere ardından 5. sırada yer aldı. 2009-2017 yılları arasında kaydettiği yıllık bileşik %5,40 büyüme hızı ve 2009 yılına kıyasla ise %52,3 oranı ile elleçlenen yükte en yüksek artışı yakalayan ülke Türkiye oldu.
Olmip'de yabancı sitelerde satış haberi var... olmip'deki hakim ortağın türkiye pazarından çıkacağı yazılmış...konuyla ilgili fikri olan var mıdır...olmip çelik çomak üstadın da listesindeydi sanırım...kesinlikle ytd...
Hayırlı geceler arkadaşlar .Ostime buralardan girilir mi hocam ilerisi ışık mıdır ??Şu yüzden soruyorum Petkm var elimde ışık bekleye bekleye ömrüm geçti bazen takas yapmayı düşünmüyor değilim ben böyle bir dinozor görmedim 😊 . Teşekkürler
arkadaşlar ben genelde şirketlerin içeriğine bakmıyorum tamamen sisteme göre hareket ediyorum yazılımını kendi tezlerime göre ayarladım sistem al verdiği zaman haberler ardı sıra geliyor mesela samat sistem al verdi haberi yeni düştü burada ne zaman paylaştım hatırlamıyorum
ekim ayı hissesini bu günmü yazayım yarınmı karar veremedim cünki yarın ne olacağı belli değil gibi görünsede 2 ci bir karara kadar deniyor yani %10 devam gibi
iyi geceler . Allaha emanet ...