Ayhan, çok geçmiş olsun.
Acil şifalar dilerim.
Printable View
Ayhan, çok geçmiş olsun.
Acil şifalar dilerim.
Ayhan abi geçmiş olsun.
sportiflerin yıkılmasının sebebi şu haber olabilir
HaberTürk yazarı İbrahim Yıldız: Süper Lig maçları yayınlanmayabilir
Spor hisseleri biste yon veriyor
Dunyanin en saglam borsasi :bravo:
Kacari yok herkes kapacak dirençli isen hasar bırakmayacak yok altta yatan hastalığın varsa ağır geçirecen.olay herkes e yayılacak bağışıklık kazanacan.
evet dikkat ettim benziyor :)
ormalde ralli beklerdim dün kırdı yükseleni. ama bence bu covid durumu değiştirdi yada süpriz dedikodular fos çıktı.
çocukların ve 65 yasüstülere yasak gelebilir.
böyle birşey çıktı grafikten.
https://i.hizliresim.com/vGibsp.png
Sayın Ayhan53
çok geçmiş olsun. Acil şifa dilerim.
Ayhan , geçmiş olsun..
Allah şifa versin..
daha öncede bahsetmiştim..Mart ayında biz salgını yaşamaya başladık..yani kış ayının sadece son 1 ayında ciddi yayılmalar oldu..kaldıki verilerin aksine yazın bile artışın devam ettiğini düşünüyorum..önümüzde sonbahar-kış ayları var ..yani 6 ay..bu en az 6 kat daha fazla ölüm hastalık vs.risk demek..ama birileri dalga geçer gibi önemsemez tavırla önlem almamaya devam ediyor..bunun akıl ile izahı yok
İnsanlar cenazelerini köylerine goturemediler kardesim toplam ölümde bir fark yok. Çünkü Corona abartılacak kadar öldürücü bir virüs değil. Ölenlerin çoğu 70-80 yaş üstü zaten ölmeye bahane arayan adamlar.
Yukarıda daha hastalığın ismini yazamayan adam bir sürü öneri ve sistemsel eleştiri getirmiş. Sen pandemi sürecinde kişisel disiplinini koruma tatile git sonra bu oldu şu oldu. Bu sene de gitmeseydin kardeşim çok mu zordu sonra gelip ağlıyorsun sağlık sistemi şöyle böyle diye.
Bu sene düğünlerde göt sallanmasaydi ne olurdu ne kaybederdi bu aptal insanlar.
Bir de gittik test yapılmadı deniliyor. Test yapılsa ne olacak değerli kardeşim temasliysan çevrendeki insanlara dikkat ederek yaşamaya devam edeceksin mevsimsel üst solunum yolu enfeksiyonundan daha kötü gecirmeyeceksin zaten.
Birde ilaç vermediler falan filan muhabbeti. Ulan bunun ilacı mi var. Sirf insanlar daha iyi hissetsin birşeyler yapılıyor yalnız değilim iyilesecegim diye düşünsün çaresizlik duygusuna kapılmasın diye plasebo veriliyor işte. Belki de sarımsak sizin kekik yağı muhabbeti bile daha etkilidir içtiğiniz ilactan.
Sonuç olarak sorun hastalığın şiddetinde değil sorun bulaştığı toplumun her zamanki gibi cahilligini konuşturuyor olması.
Korona virüsten korkmayınız. Asıl korkulmasi gereken bu medya tarafından şişirilen saçma panik havasının artması ve tüm sağlık sisteminin bu yöne kanalize olması. Gerçek hastalar(kanser kalp hastalıkları vs) tedavi alamaz hale geliyor gün geçtikçe. Birkac ay hasta olmamaya bakin
Redmi Note 7 cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
otorite ona buna bahane bulacağına yurt dışından gelenleri durdursun...
hergün binlerce rus geliyor coronanın membağından...
ne tedbirinden bahsediyorlar...Adam atlıyor rusyadan elini kolunu sallaya salaya gelip ülkede geziyor sonra corona arttı tabiki artar...
Turizm sezonu kapansın muhtemelen iller arası seyahat kısıtlaması gelir .İlkokul 1. sınıf harici okulların da açılacağını sanmam
geçmiş olsun diyen herkese teşekkür ederim
bu hastalığın yayılmasında sağlık bakanının/bakanlığının ve bilim kurulunun son 2 ayda uçaklarlarda şeherilerarası otobüslerde sosyal mesafesiz yolculuğa izin vermesi otelleri açması yurt dışından turist gelmesine müsade etmesi (şu anda bir çok ülkeden coviştli insan çok sayıda ateş düşürücü içip bizim memlekete tatil ayağına gelip tedavi olmaları yada karantina otelinde kalmaktadır) ayasofyanın açılmasında şov yapılması sünnet düğünlere izin verilmesihiç ses çıkarmamasıdır. en başta başarılı gözüken sağlık bakanı ekonomik nedenlerle sus pus olmuştur.
Ayhan başkan geçmiş olsun , Allah şifa versin.
Ayhan Başkan geçmiş olsun.Allah size ve ailenize acil şifalar versin.
123.000 ..cüzi LONG..
gelirse 122 ilave
ayhan başkan geçmiş olsun...
önceden forumda kimsede çıkmıyordu şimdi forumdaki insanların aileleri çevrelerinde çıkmaya başladı...daha biz kışı görmedik bu virüsle...geçen sene martta patlak verdi bizde...kışın bir de normal grip, havalar soğuyacak bakalım sonu nasıl olacak...
vallahi ben aylardır bir yere gitmiyorum tövbe...ne dışarıda yeme içme, ne eve yemek siparişi, ne avm, ne sahilde gezme na çarşı ne pazar...hepsini bıçak gibi kestik...sadece markete ve ekmek almak için fırına gidiyorum...sıfır sosyal hayat...
cafer emmi dolmuşta otobüste millet eve ekmek götürmek için ayakta dum duma gidiyor kardeşim
yasakla sıkı denetim yap.
diyeceksin binme
sen onu patrona anlat işe gidemezsin emin ol.
saldım çayıra şuan covid.
bakanada reyisede benim notum 0 anladın mı.
En yakınlarının başına bu hastalık geldiğinde böyle konuşabilecek misin bilmiyorum..BLA-L09 cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
sildim yoks açok söveceğim ******lığında bu kadarı olmaz
binali gotmu sallamış düğünde.
en iyi maskeler korumalar dezenfektanlar onda.
binali ve ailesine anlat sen dot sallamayı.
Dünyanın en güçlü ekonomisi mi kapatabildi ne oldu kim kapatabildi. Toprak mi yiyecek bu insanlarRedmi Note 7 cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
aşırı analize hiç gerek yok..
mr erdoğan ın bütün hukumetleri 17 yıldır tamamıyla sınıfta kalmıştır..
iyi olan tek bir yönleri bile yok.. ülke tarihinin en kötü yönetimi..
Eskilerin bildiği paçavra gribinin nin biraz mutasyonlu süslenmiş hali..
Eski yaşlılar çok korkarlardı bu gripten..
Güney illerimizden birisinden yaşayan bir arkadaşım yaz izninde gittiği anne babasının yanında annesini hastaneye götürüp getirirken kaptı..
2 hafta evde perişan yattı..Boğaz ağrısı hafif öksürük ateş tat kaybı süper bitkinlik yerinden kalkamıyordu..
Anne babası da kalp hastası..2 de küçük çocuğu var..
2 küçüğe hiç bişi olmadı..Hafif boğaz ağrım var diyorlardı ama anneyi de taklit etmiş olabilirler..
Anne baba şu an iyi..
Arkadaşımda işine geri döndü..
Virüs paniği korkusu yayıp dünyayı yeniden dizayn etme telaşındalar..
Dijitalleşme ve robotlaşma devrimi..
Trump ısrarla neden virüs le maske ile dalga geçiyor..
Neden Trump a virüs üzerinden yüklenilmeye çalışılıyor..
ABD çin ticaret savaşlar..Virüs çinden çıktı..
Trump istenmeyen adam..
11 eylül de nasıl bi tiyatro oynandı ise virüs de de öyle bişi oynanıyor..
7 aydır gündem de bu virüs..Dünya 8 milyar bulaşan sayısı 30 milyon..Binde 3..
Ölen kişi sayısı 1 milyon..
Yok çinde 80 milyon telefon sustu..Hepsi öldü
Yok açıklanan rakamları 100 le çarp..
Yok toplu mezarlar..
Hastalık hikaye..
Dünyada sigaraya bağlı hastalıkdan ölen kişi sayısı gripten fazla..
Herhangi bi önlem alınıyor mu..
Alkole bağlı ölenler obeziteye bağlı ölenler..KANSER!!
Kimse sizin sağlığınızı falan düşünmüyor..
Amaç dünyayı yeniden dizayn etmek..
yani çoğunlukla yaşlıları,
üretim ve katma değer üretmek yerine tüketenleri
ağırlıkla hedef alıyor gibi gözüküyor.
lakin ateş haneye düştü mü farklı oluyor.
bir de zor bir ölüm.
Allah herkese kolay ölmeyi nasip etsin.
ata erkil bir toplumdan,
velet erkil bir topluma evrildik.
katkısı olanlara çuvaldız. asdas.
tatile gidene laf edeceğine tatil kredisi verip otelleri para uğruna açana de
düğün yapanlara laf edeceğine düğün salonlarını açanlara de
dikkat etsene arkadaşım diyeceğine dolan otobüs ve minibüslerin ekmeğini kaybetmek istemeyen insanları bu durumu düşürenlere de
covid yazmayı bilmeyen adam diyeceğine
yalan veriler ile kendi insanına ihanet edenler de
ilacı yokmuş plaseboymuş
yalan veri plasebo yapmıyorda bulunmayan ilaçmı yapıyormuş
medyanın şişirdiği tek şey
her hafta müjde diye aynı yerde doğal gaz bulduğumuz başka bir şey değil
son olarak trol ve yandaşa matbaadan para basıp evinde otur size bir şey olmasın sadece bize biat edin diye insanları ayıran zihniyet vatandaşını düşünseydi bastığı parayı herkese dağıtırdı bunlarda yaşanmazdı.
önlem basit.. sokağa çıkmak isteyen herkes hukumet merkezleri veya kamu dairelerinde her ay sınava girecek..bu testi geçemeyen sokağa çıkamayacak.. çıkmaması gerekirken çıkanın cezası ağır olacak..
evet.. test..resmen adama sokakta nasıl davranması gerektiği üzerine test yapılacak.. ayrıca random polis kontrolleri..
eğer polis kontrolleri yapmazlarsa ekonominin temeli olan beyaz yaka tamamen kendini tecritleyecek.. ekonomi batar bu durumda.. o nedenle beyaz yakanın sokağa çıkması önündeki tüm ilkel primitif mantıkla mücadele edilmeli, alakasız insanlar sokağa çıkmamalı.. duyar kasmaya gerek yok.. primitif bir tipse laftan anlamıyorsa evinde oturacak..