Ya da kedilere dikkat!
Printable View
Ya da kedilere dikkat!
Oda mumkun.
;)
SM-G930F cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Daha oylarin %43 ü acilmis. Le pen % 24,33 machron reis % 22,24. Paritedeki ilk hareket yaniltici olabilir. Aynisini trump- clinton secimlerinde de yapmislardi.
hisse.net kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi
Secim guvenliginide saglayamaz bu fransizlar. İstiyorlarsa bizden ak-47 li milli irade ithal etsinler.
hisse.net kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi
Haha
[emoji2]
Avrupanın kadın voleybolunda en büyük kupasını Vakıfbank 3. kez aldı.
Eczacı 3. oldu...
Hani nasıl derler...
Futbol bazlı düşünmeye alışkın halkımız için anlatmaya çalışırsak, futbolda şampiyonlar liginde son dörde iki takımımızın kalması, birinin birinci diğerinin 3. olması gibi...
Bu kadar muhteşem bir sonuç.
Voleybol kadınlarda 2. kupada (Challenge Cup) Bursa BB...kadın takımı şampiyon oldu.
Hani nasıl derler...
Futbol bazlı düşünmeye alışkın spor aşığı halkımızı için futbol bazlı anlatmaya çalışırsak, Beşiktaşın Lyon'u eleyip gidip şampiyon olması gibi, birşey...
--------------
Kadınlar basketbolda AVrupanın en büyük kupasında Fenerbahçe finalde yenilerek ikinci oldu.
Hani Beşiktaşın futbolda Lyon'u eleyip finale kadar gidip finalde kaybetmesi gibi bir şey...
Sokakta standart birine sorun. Hatırlar mı?
----------------
Kadınlar basketbolda Avrupanın en büyük ikinci kupasında (FİBA Kadınlar Kupası) son dörde kalan dört takım TÜRK takımları idi...
Kendi aralarında oynadılar.
Avrupa ikincisi olan Bellona AGÜ (Kayseri takımı) resmen madara oldu...:) Hatırlayan var mı?
.............
Diyeceğim o ki, hala erkekler, hala futbol ısrarı bu ülkede halkımızın spordan da anlamadığını göstermekte.
Bir çok şeyden anlamadığı gibi....
----
Ha bu arada Beşiktaşın Avrupanın ikinci kupasında çeyrek final oynaması gibi bir şey kadınlar basketbol ve voleybolda olsaydı, kimsenin haberi bile olmazdı.
Bundan emin olun.
Euro-$ 1,0930
Le pen önde görünüyor.
neden böyle
ikinci turda macronun alacağınımı satın alıyor bunlar.
bu arada
aynı trump gibi
Le peni de protestolar başlamış..
Lepen bu turu önde alırsa Marco Paşa'nın bir daha öne geçmesi zor. Ayı tuzağı bence. Ben yarın boşaltıyorum Euroları.
Tabi benim yanlış olma ihtimalim var. Ya Lepen'in kazanması ise olumlu karşılanan? Zaten bunların seçimlerini falan hiç takip etmedim. Ne olup bittiğine son 1-2 gündür ayılmaya çalışıyorum.
Dolar 3.60 larda açıldı
http://www.xe.com/currencycharts/?from=USD&to=TRY
sabaha ne olacak bakalım
ben 15 dakika izledim macron çok deneyimsiz geldi yaşı 39 , karısı 1953 doğumlu imiş , spiker kadın bunu 2 kez söyledi , durum böyle ise bu adamı kadın arkadan yönetir , kadın adamı tutup mikrofonun önüne kadar getirdi , macron sanırım hiç bu sonucu beklemiyordu , oyların %49 u sayılmış sabaha kesin sonuç açıklanır sanırım izlediğim kanal Fransızca alt yazı İngilizce idi :he:
yanlış anlamadıysam karısı 64 yaşında oluyor,
macron 20-22 gibi geldi çok genç, yakın çekim tv de :he:
Macrol'ün karısı öğretmenimiymiş neymiş. :cool: naughty teacher
Ilk okul ogretmeni.
Butun konusmalarini o ogretmeni
Karisi yaziyor.
Macaron 39 yasinda.
Öncellikle herkesin Kandilini canı gönülden kutlarım.
Bu vesile ile yüzümüz azda olsa gülebilmesi için bende KOMİK bir video paylaşmak isterim:
https://www.youtube.com/watch?v=AZiCJwZoSSg
BAŞKANLIKLA İLGİLİ:
https://www.youtube.com/watch?v=0FJO7OkcORQ
6 Mayıs'a kadar pariteyi yakından izlemek lazım , ayı tızağıda mümkün ,
şu an 1,0880
buradan 1,01--1,02 lere gelse parite
$/tl ne olur.
Euro tl mi aşağı gelir
$ tl mi yukarı çıkar
fikri olan paylaşırsa sevinirim.
eurusd 1.26 yukarıda
Bizde euro 0.24+
Dolar 1.05 eksi
eurusd de ki yukarı aşşa hareketler de TL deki gelişmeler ne olur bu açıklayıcı..
Dolar 3.60 larda..
Buralardan 2 kere döndü İlkinde 3.78 leri ikincisinde 3.74 leri gördü..
Bu sefer 3.58 3.60 ları aşşa kırarsa ilk hedef 3.50 gözüküyor..Oradan bi zıplar gibime geliyor..3.60 62 lere..
3.60 civarı bir daha tutunursa bu sefer daha yukarıları hedefleyebilir..
Acemi bakış açımdır..:)
Dolar kurunun düşmesinin bir yolu da DTH ların çözülme hızı...
Borsa da "bak giderim ha" "çok pis giderim" "bi giderim yüzde 50 bırakır" haaa ayağını denk al..
Modu hakim..
Dolarcıları çözüp borsaya çekmeye çalışıyorlar sankim sankim..
Dolar da 3.60 ın altı uzun süre kalır mı kalmaz mının cevabı sermaye akımları ile bizim politikalarımız tabikide..
Daha akıllı bir politika izlersek neden olmasın..
Uluslararası arena da dolar çok da güçlü değil son aylarda..
Trump trump dediler o da pek bi kükreyemiyor..
26 Nisan da MB var sanırım..Bakalım ne yapacak..
Faizi yukarı çekeceğini hiç sanmıyorum.
Aşşa indirme ihtimali zayıf..
Sabit bırakır herhalde..
Çarşamba gün Trump'ın, çok beklenen, konuşması olacak.
Bakalım neler yumurtlayacak.
Popüler olma sevdası çıok belirgin olan Trump, kamuoyu anketlerinde bu kadar geride kalmasına tepki verecek diyenler fazla.
Şu anda Trump'a hayır diyenlar 14 puan önde.
Bu da az görülen bir durum.
Eğer danışmanlarını dinler de piyasaların beklediği bir şeyleri verirse dolar kuru müspet etkilenir diye düşünüyorum.
Yok dolar endeksinin yeri iyi hatta biraz daha düşse iyi olur derse, konuşmasını da ona göre ayarlar.
Biz de elimizdekilerle bir müddet kalırız.
Ne kadar derseniz.Dünya toparlanırsa gelişmekte olan ülkeler de biraz nasiplenir.
Bizim, ülke olarak ekonomi olarak bir şey yapacağımız yok.
Ülke dinamikleri her açıdan olumsuz.
2 aydır neden dolar almayın dediğimi şimdi daha iyi anlıyordur takip edenler.
tl bazlı Euro - dolar makası 31 kuruşa çıktı. referandum öncesi 23 kuruştu.
trump gitmeden dolara dokunmak üzer. üzmese de ahh be dedirtir keşke Euro ya da sterlin tercih etseydim dedirtir.
Keşke ülke dinamikleri ile düşse dolar.
Elin adamının iki dudağı arasında kur maalesef.
MB ne yapsa düşmeyen dolar bir adam bir twit atınca, bir konuşunca düşüyor.
Düştüğü yerde birkaç ay öncesinin %15 üstünde. Buna sevinir olduk.
dolardaki düşüşün tr ekonomisi ile alakası yok.
tamamen trump kaynaklı..önümüzdeki dönem fed gerçekten fazlaca güvercin olabilir.
20 ocak 2017 trump in ilk günü daha halkı selamlamadan, dolar çok pahalı bizi öldürüyor demişti.
bunun üzerine dolar ile ilgili yorum yapılmaz.
dolar tl ye karşı yine artabilir ama bu esnada Euro tercihi çok daha fazla kazandırır.
faiz arttırsalar dahi sözlü yönlendirme yapacaklar..piyasa yaptığına değil ne dediğine daha çok dikkat eder.
http://666kb.com/i/din5vmt0guf2ler72.jpg
abbas kırdı aşağıya :)
(en geç iki gün içinde 3.63- 3.64 üstüne atmayı başaramazsa) artık %5- 10 bir marj açılmış durumda..
yani iyi ihtimalle 3.45 civarı tutunur, daha büyük ihtimalle 3.30 kadar yolcudur abbas
Abbas 2.90 olmuş 3.90 gelmiş 3.58 lere abbas yolcu diyorsun...Abbas bence gaz çıkarıyor. Sindirsin önce piyasa sonra yoluna devam eder
Yav kardesim dolar aldik o da düstü ya.Keske 370lerde satsaydim.
3,59 dan %20 takviye yapıldı
saygılar/başarılar
Abbası süngerle parlatacaklar
http://uzmanpara.milliyet.com.tr/hab...u/67000/67825/
3.5948 den 10K +
''Risk on trade'' başlatmışlar..
Biraz sevinsinler gariplerim..
Para var huzur var..
Birde geri saracaklarmış..:kahkah:
3-5 sene yeter artık bize..
http://fs5.directupload.net/images/170424/cuskzhu2.jpg