Bu dr tweeti gelişmemiş kesimler aşı vurulmasin nüfusları azalsın diye atmış olamazmı. Gerçekten bizleri düşündüğü için mi yazdı.
Grip aşısı ile ilgili video atmıştım bir zahmet seyredin
Printable View
Bu dr tweeti gelişmemiş kesimler aşı vurulmasin nüfusları azalsın diye atmış olamazmı. Gerçekten bizleri düşündüğü için mi yazdı.
Grip aşısı ile ilgili video atmıştım bir zahmet seyredin
Aşıdan daha etkili ama mutasyona uğramış covidi ya da tekrar covidi yeniden geçirmeyeceğinin garantisi yokSM-N935F cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Sayın secbul boşa çabalıyoruz..delinin biri kuyuya taş attı..olayı sağlığı ekonomiye kişisel ekonomiye bağladı SM-N935F cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Sen değil misin lab ta üretilmiş hastalık vs ..yok bilim adamı demiş yok su yok bu gec oku istersenSM-N935F cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
biraz konu değişsin.
bu dolar haftalık grafiğim.
size ne düşündürüyor.?
https://i.hizliresim.com/zbR53Z.png
https://youtu.be/FZ_jNGKCIWs
Alt yazı türkçe mevcut
Bu yorumun nasıl anlaşılır SM-N935F cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
sayın medwig
aç benim başlığı gideyim.
bura çok karışık.
300 kadar doğal seleksiyon mutasyona uğradı zaten birilerinin salmasına gerek yok. Ayrıca lab da üretilmedi çünkü milattan önce 3500 lerde bile var atası.
Sen herhengi bir covid aşısı olma kardeşim..chip var içinde..
Ciddi diyorum olma...
Hastalığı geçirdiğinde hastalığı geçirmiş olan bir insanın kanına muhtaç olduğunda ne demek istediğimi daha iyi anlayacaksın..dineceksin bill gates bana chip te taksa razıyım..olay budur...
Ama sen olma..
O hastalık kesinlikle labta üretilmedi..
Hakaret etme..aids te ilk çıktığında aynı lab dediler aidsten ölende cok..
Hadi kardeşim yoluna ..kan arayacak olursan da haner ver insanlık namına yardımcı olurum...
Çin aşısı insan kanından türetildi..çoğu aşı öyle..SM-N935F cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
benim eski süregiden başlıklardan
bir sonraki.
borsa index yorumları ve makroekonomik gelişmeler 4
artık kaç olduysa.
Ayrıca mutasyonu kabul eden bence dinden çıkar çünkü türlerin zaman içinde değişmesi dinen kabul edilmez.
Aşı olup olmama konusunda hiç bir alt yapisi olmayan seyler yazmayın , bu ciddi bir konu ve doktor değilsiniz , yok illa yazalım diyorsanız özelden yazışın .
Birilerinin chip takması olayı bitti. Herkesin kredi veya normal kartı var. Yav petrol ofis opet kartı bile var
Korkma Tek derdin bu olsun mutlak gereklilik olduğunda mutlaka haram olan bir şey bile meşru olur. Istersen bildiğin konulardan bahset seç bul mesela meyve hasadı nasıl kuraklık var mı Yağmur yağacak mı ayvanın kilosu kaç lira
Medwig uyarıyı yapmış..tebrik ediyorum..sağlık camiasının yanindan gecmeyen adamlar hastalıkta bizzat çalışan benim gibi adamlara bilmişlik taşlamasın özellikle sağlık ordusundan tanıdık kayıp veren bizlere bulaşmasın..
Kuşlu site yutup vs sallama argümanlar ile gelmeyin bu konu hakkında..
Bir de cok bilmiş arkadaş bu ülkenin devlet başkanı ve sağlık bakanına söylesin bu hastalık lab ta üretildi diye..
Ne yapıyorsanız yapın..baharın görüşürüz
SM-N935F cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Gelelim mi bizdeSM-N935F cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Nasıl maske takmamış birini görünce onu ikaz edip uzaklaşmaya çalıştık veya onu ayıpladık veya kavga ettik gün gelecek aşı olmamış hatta ve hatta embryo iken gen tamiri olmamış bireylerin herşeyleri ekranda görünecek. Toplum sağlığı çok önemli olacak.
Başkan bildiğin yerden soralım Mesela sana .ayvanın kilosu ne kadar ,kuraklık var mı çiftçilerin durumu ne alemde ,kabzamaların ekonomik durumu iyi mi...
buralarda biryerde vob topağı vardı.
biri linkini atabilir mi?. asdas. :he:
Sen kimsin la ..nesin sen..oku sende ol..bu küçümseme ne..senin gibi adama doktor olsa ne olur..doktor ne ki zaten senin yanında..
Attın bir kuyaya taşı....
Allahın şizofreni..SM-N935F cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.