Niye ne zaman sattı ki
Printable View
if(c>181390,short,long)
tezim bu düşüş esnasında dahi geçerlidir, bkz önceki analizler,
bu hafta dahil 26 (2+12+12) hafta süresince yukarıda ki şartın gerçekleşeceğini bu hedef geçilmesi sonrasındaysa, ancak ozaman agresif ve global, sp öncülüğünde shortun şelale cinsinden geleceğini öngörüyorum (burada 2 11 haftadan kalan son 2 hafta) ve
bunu sıkışmaları aşağıdaki fibonacci yelpazelerine üçgen kurdurarak takip ediyorum,
26 hafta süresincede shortuz ama short içinde hedef puana doğru long dürtüleceğini öngörüyorum,
zaman 11+12+12+8+17=60 hafta süresince shortuz ama bu short süresinde hedef puanın görüleceğini öngörmekteyim,..son 25 haftada ise özellikle 17 haftalık bölümde şelale tarzı global short öngörüyorum,
ilk 11 haftanın son 2 haftasındayız, bu hafata dahil önümüzdeki hafta 11 hafta biter 12 hafta başlar,
yatırım tavsiyesi değildir, bir süredir bir realize ve short piyasa içindeyiz,..önce bu short piyasayı oynamalı ve sonlandırmalıyız, bu olana bitene kadar yukarıdaki yorum analiz fludur, ilk yorumumda belirtmiştim bunu
BTCON kullanımında
dünya lideri, NİJERYA olmuş..
biz 4.sırada..
diğer sefil ülkelerde ilk sıralarda...:) Neden acaba??
Akşam akşam, trübünler tıklım tıklım...:)
Dış ticarette açık verdiğimiz sürece abd de birisi yellen'ince bizim burnumuzun direği kırılacak be yaaa...! ):
Libya Başbakanı Dibeybe: "Libya-Türkiye deniz yetki alanlarını sınırlandırma mutabakat muhtırası çok önemli bir anlaşma ve sorunsuz devam edecek."
Kaynak : Anadolu Ajansı
Ha haa, haberin servis edilme zamanlamasına bakın...
Bazı arkadaşlar vob da işlem yapıyor ama dövizin neden böyle sert çıktığından haberi mi yok algı mı yapıyorlar anlamak mümkün değil....
Biz hangi ülkelerle anılıyoruz...size zahmet para birimlri ne kadar değer kaybetmiş bir bakın....bu fanatizim size kazandırmaz....olaylara objektif bakın....
şöyle bir diğer yerleri gezeyim dedim de çoğu kişi doların bu yükselişi ve dow'daki düşüşe bağlı bayağı paniklemiş gibi yazıyorlar, panikleyin panikleyin :oleyo: :oleyo:
Dowdaki bar çok sıkıntılı 31600 altı kapanışta vurun abaliya formasyonu.
SM-N985F cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Her şey teknik ilerliyor..7.51 e kadar panik yok..merkez ne yapar eder 1-2 hafta içinde dövizin yönünü aşağı çevirir..Çevirmek zorunda yoksa yaza doğru enflasyonda gevşemeye bağlı ufak ufak faiz düşürme planları suya düşer ve aksine artan dolardan dolayı enflasyonla baş etmek için faiz artırmak zorunda bile kalır planlar ötelenir bu da durgunluğa sebep olur ve kendi bacaklarına sıkarlar..
Yatigidin. Yarın konuşma yok. Böyle günlerde ortada durmaz.
22 senedir borsadayım bu zamana kadar borsa hiç rüyama girmemişti,ne zaman ki dün vadelide long pozisyonda kaldım sabaha kadar rüyamda borsa gördüm, işin tuhafı şu ki yeşil açıp kıpkırmızı olmuştu , ömrümde ilk defa rüyam gerçekleşti emenike :drunk:
valla Allahın sevgili kuluymuşum thy longlat petkm longlar kapandı...
sadece 1.580 shortlar kaldı elimde onuda yarın uzlaşmaya götürücem...
french kiss yapıcam palaya...
DOW' daki düşüş hafifledi...
Dolar da nispeten toparladı...
E şu VİOP u da bi zahmet 300-500 puan kaldır da şu longları eritelim...
Diyen kaç kişiyiz ???
Reuters amcada doları damada bağlamış. Ne diyorsa tersine oynayın.
piyasalar sakinleşiyor..umarım gecici bir hareketti..
Fed tahvil alımını artırabilir........
FED ilerleyen günlerde yeni bir hamle yapması şart.....
https://i.hizliresim.com/SGnNFC.png
pembe yelpazeyi bir alta alınca günlükte short devam yada bir tepkinin varacağı ilk 3 hedef
ytd
sabah GUBR,FROT,KOZAL.. açar açmaz %-4-5 bekleriz..klasik her zaman yaparlar..
bize de alıp tekrar speğe veririz.... 1-2 saat sonra
Bu salak hareketi neden yapar spekler anlamak imkansız...
hocam burada onu açtım bunu kapadım yazmıyorum. en son mart vadeli açmıştım, endeks değil de pay vadeli olarak açmıştım, şimdilik yola devamke.. yarınki satışın ağırlığına göre ya devam diyecem ya da senin bir ara yaptığın gibi kapar ve izleme moduna geçerim.. hakkımızda hayırlısı olsun bozkurt hocam..
aşı takip edilmeli, bu gün markel 3.dalga dedi,
o halde bir yanda aşı (iyimser) bir yanda 3.dalga kötümser,..
önümüz yaz, aşı çalışmaları belirleyici olur,...kış her durumda sert geçecek bkz zaman analizleri
eldeki 158.125 ortalamalı son cortlar, öğlen 155.700 ortalama ile kapanmış. Elimde short kalmadığına üzüldüm.
vadenin son günü ve ilk günü işlem yapmama tecrübesini yıllar içinde edindik.
panik bir durum yok bence. piyasa alım-satım fırsatı verir yine.