Printable View
Aşılamayla ilgili önlem alınmadikça önlem almakta geciktikçe bu virüs bitmeyecek...
İlk iş, randevusu geldigi halde aşı olmayı reddedenlerin, covid oldugu taktirde hiç bir sağlık masrafının karşılanmaması olabilir.
SM-N910C cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Gevura gevur deriz,adamlar 1789 sonrası aydınlanmışlar dürüstlük bakımından,tabiki kendilerine dürüst yabancıya düşman o tartışılır,bakalım bu dürüstlük bize ne zaman gelecek,sanırım ebemiz s...den sonra olabilir,iktidara yakınsan hertaraf aydınlık servetlere boğuluyorsun,masrafıda bize çıkıyor,zaten bütün düzenlemeler korku salma düzeni,
bir ucu fire verdiği an gerisi çorap söküğü gibi gelir...sonuç,bir müddet bocalarız,çürük elmalar temizlenir yola devam ederiz,biraz zahmetli olacak ama millet olarak unun üstesinden geleceğiz Türk insanı zoru sever,ben hiçbir zaman umudumu kaybetmedim 5-10000 zaman diliminde 19 senenin lafımı olur,eden ettiğini bulur,bu sistemin kaidesidir hiç değişmez,kötüysen kötülük hiç unutulmaz,iyilik unutulur ama kötülük unutulmaz !!!
Ayın 14'de nato toplanması var,burası düşündürücü,sürpriz bir sonuç çıkar gibi,yada toplantıya gidilmez,çünkü burada Türkiyeye fırçada gelebilir,Biden bu sağı solu belli olmaz Türk düşmanı olduğu için ambargodan bilirim !!!,sonuç bekleniyor meraklan.
Meclis yada Vali yada Savcı yada benzeri kurumlar yani alakalı kurumlar.
Yıllardır araştırma,sorgulama,inceleme,değerlendirme,vb gibi şeyler hep engellendi.
Doğa,Çevre,Kurum,Vergi kaçırma,Dolandırıcılık,yolsuzluklar,talanlar,mafya ,cemaatlar,vb durumlar hep engellendi görmez den gelindi,inkar edildi,Chp ye atıldı vb.
Oy verenlerde bunları sorgulmadı,düşünmedi?
NEDEN?NEDEN?NEDEN?
Bu bile mide bulantısı ve tiksinti yaratır ahlaklı ve dürüst insanda.
Yada hiç kalmadı böyle insanlar.
Menfaat odaklı olanlarda hala tv lerde konuşuyor.Çıkanların ne olduğunu zaten biliyordum ben ve hiç izlemiyordum.
Hadi,Hilal,Balçiçek vb.belliydi zaten.
Kabataş başta olmak üzere
Müslüman varsa ki bence yok.
Öteki dünyada ceza belli,ben bunu deyincede ALLAH bilir diyorlar.
Yapmayın yahu diyorum.Gidecek yerleri açık ve net belli böylelerinin derim.
Birde böyleler ajanda çıkabilirler..
TÜRKİYE'Mİ maaf etmek için iş başındalar bop'çular.
Günaydın TÜRK MİLLETİ :byr::byr::byr:
Arıtma tesisleri göstermelik olunca.
Oradaki işlerden cukka yapılınca
Daha çok şeyler göreceğiz ve yaşayacağız.
Tek bir şey olsa insanlarda bunlar yaşanmazdı.
AHLAK
ve Vazifesinin adamıda kalmadı artık.
TÜİK: (Nisan)
- Perakende satış hacmi aylık %6,3 azaldı (Önceki %5,1)
- Perakende satış hacmi yıllık %41,7 arttı (Önceki %19,2)
TÜİK: (Nisan)
- Toplam ciro aylık %1,8 azaldı(Önceki %5.3)
- Toplam ciro yıllık %96,9 arttı (Önceki %49.9)
inanamadım baktım. opsiyonlar hariç hem de bu fiyat. kimin geliri bu kadar arttı ki diyorum ben bunları duyunca.
senelerdir uğraşıyoruz beceremedik vatandaşı bu derin uykudan uyandırmaya.
yeni nesil (Z kuşağı) de uyandırmayı deniyor bakalım ama bu "kafalar" direniyor. geçen izlediğim bir sokak röportajında gencin birisi kendileriyle tartışırken aç insan yok, işsiz kimse yok diyen bir amcaya gereken cevabı verdikten sonra "bu kafa, bu nesil bi bitmesi lazım" dedi.
https://www.youtube.com/watch?v=f2etPG08RM8
https://www.youtube.com/watch?v=PqkYRRjHWkg
Akar: (s-400) makul ve mantıklı çözümler her zaman mümkün-aa
Finansgundem
: Elvan: üretici fiyatlarının artışında döviz kuru geçişkenliği ve artan emtia fiyatları rol oynuyor
elvan: Yapısal politikalara hız kazandıracağız
elvan: Kurulacak fiyat istikrarı komitesi enflasyon üzerinde risk oluşturan arz şoklarına karşı çözüm önerileri.
Elvan: Pandemide hiçbir konuda arz sıkıntı yaşamadıysak, bu sanayicilerin özverisiyle oldu
elvan: Reel sektör 2018 yılından bu yana döviz açık pozisyonunu azaltırken, kısa vadede ise fazla veriyor
elvan: Likidite sıkıntısı çeken firmalara istihdama kattıkları her bir kişi için destek vereceğiz
elvan: Enflasyonla mücadeleyi bu ülkenin refahı için mutlaka kazanılması gereken bir savaş olarak görüyoruz.
Elvan: Kurumlar vergisinde 2023'te %20'ye geri döneceğiz
HALKB
yukarı yapmaya karar vermiş + 5 de..14 haziran nato toplantısını satın alıyor.. ne olacaksa artık
Bende diyorumki
Rüşvet alan,Yolsuzluk yapan,kul hakkı yiyenlere haram zıkkım olsun demekten başka bir şey gelmiyor elimden.
Gerçekten lağımda bu ilişkiler karşısında temiz kalır artı pinokyo dumula uğrar burunları gördükçe.
Bu işte oy verenlerinde vebali var diğerleri hadi diyelim çıkar içinde ya bunlara ne demeli?
Polyanna masallarına devam edecekler iktidar.
Taktik
İnkar et,başkasına yık
Çakmak bile tek kişiye verilmezmiş.
Kılıçtaroğlunun konuşmadan alıntı.
ALLAH bile yetkileri dağıtmışken.
https://twitter.com/TumayHolscher/st...14590476349440
Gerçekten çok yazık. Ülke 90 lara hatta 80 lere geri döndü. O zamanlarda babalarımız 20-25 yıl çalışıp zor bela bir araba alır, yıllarca boğazından kesip kooperatif taksiti ödeyerek bir ev almaya çalışırlardı.
Şimdi de mevcut maaşlarla gerçekten ev ve araba alınabilmesi birçok kişi için imkansız oldu.
İktidar o kadar gerçeklerden koptu ki herkesi kendi yakın çevresindeki gibi zengin sanıyor, sorunu yok, herkesin rahatlıkla iş bulduğunu sanıyor.
Ve halen anketlere göre halkın %45 i mevcut durumdan memnun olmalı ki iktidarı destekliyor.
Çünkü o %45 in en az yarısı,bizler gibi vergi ödeyenlerden geçiniyor,hiç bir üretimi olmamasına rağmen,önceleri iyi niyetle çıkarılan sonrasında müthiş bir oy kaynağı yarattığı için hak etmeyen milyonlarca kişiye dağıtılan ''sosyal yardımlar'' sayesinde hiç çalışmadan asgari ücretten çok gelir elde eden insanlardan bahsediyoruz,siyasi iktidara en yakın olanlarla bunların tek farkı haksız elde edilen kazanç miktarı,eğer bir gün iktidar ;su tükendi,yok artık beleş para demediği sürece(ki demeyecek,çalışanların maaşları tuik yalanlarıyla sefalette birleştirilecek)bu düzen devam edecek....
sorun veysi ateş in orada bedava kalması tabii..nasıl oluyor bedava işi..kaldığı otelin sahibi hakkında kendisine yararlı / yalamalı şeylermi döktürüyor köşesinde yada o kişinin devletle ilişkilerini gazeteci kimliğini kullanarakmı ayarlıyor ?ayrıca gazeteci kimliğini yine kullanaraak kendisi ve çevresine menfaatmı sağlıyor ?
mesele bu..
o kadar iyi niyetli bakmaya gerek yok anlamıda yok..
Almanya, türkiye için de geçerli olan seyahat uyarısını 1 temmuz'dan itibaren kaldırıyor-voa