dikkat et bir kaç kağıtta sana dalmasın ortalık çok karışık
Printable View
seansın bitmesine daha 3 saat var. genelde bu hareketler son 1 saatte olurdu. çok enteresan. daha da mı gömecekler?
sn culpable,
2. ordino sizin tahtalarınızdan biri.
Halis abi kaçmakta geç kalanı öptüler. Yavaş ya da sert bilemeyiz ki palanın fantazisini.
Yanlış anlaşılmasın burada üye olup kendi teknik analizini yapanlara lafım yok. Doğru ya da yanlış. Sırf kenardan izleyen teknik analiz bilmeyenler için ders arası dinleneceğime grafik atmaya çalışıyorum. Bende çok kenardan izledim biri birşey yazsın çizsin diye vaktiyle çok bekledim kendimden biliyorum. Bir kişiye faydası olsa kardır.
Bozkurt abey 20 gün önce Vakvak alıcam dedim sana 3.52 den hatırladınmı o zaman hisse 4.25 di , ermişmiyim acaba ben hemen geldi dediğim yerlere...
bu fiyatlara mal satanlara hisseler mirasmı kaldı yoksa yukardan her alan bi alttakine devir ederekmi geliyor nasıl iş adamlar milyon milyon lot satıyorlar lan madem satacan niye daha yukardan satmazsınızda gelip en dipten mal satmak icin sıraya girersiniz valla akıl ermiyo bu işlere
Herkes eteğin deki taşları iyicene döksün :)
Yeni dipler , yeni oyun düzeni belli olsun.
Şuanda hava çırpınırdı KARADENİZ havası.
Okyanus kaptanları bile bu havayı sevmez.:kahkah:
alıcı olmazsa kıme satacak yukardan halıs..abı
Bak şimdi kesişim geliyor. Bu sert hareketin habercisi. Ne yöne? Fiyat yukarda olsaydı kesin aşağı derdim. Fakat fiyat çok aşağıda. O yüzden sert yukarı çekme ihtimali de var. Her ihtimale karşı olası trend çizgisini çektik. Kısa holar çok bozuk ki zaten dirençte olmuş. Ben buradan vobu 10 bin puan kaldırsam bu holar düzelmez, geri çekilme ister başka şansı yok. Otur kenara izle formasyonu şu anlık. Bırak salarsa zaten kenardasın. Giderse nasılsa dönecek başka şansı yok. Zengin mi olacan burdan riske girip? Ya terste kalırsan. Pala oynasın.
https://i.hizliresim.com/X15wye.png
Ben bu havaları seviyorum. Herkes satarken alacaksın ki para kazanabilesin. Ama her zaman alacak para olsun kenarda.
İki taban yedi Viop. iki tabandan alanda karlıydı dün ve önceki gün. Ben ilkinden aldım toto yemedi ikincisinden almak. Ben düşününceye kadar 2. tabanı kaldırdılar ve 1450'yi gösterdiler.
Ne demişti bunlar dovizinizi altınıza bozdurun. Tam tersini yapacaksın porfoyun %15 ile borsadayim gerisi dagilmis durumda..ytd
vadeli 146 gecilmeden girmek risk icerir 146 ustu 159 kadar onunu acar..bu ay sonuna kadar gecmesi simdilim zor gozukuyor gelecek ay vade sonu olmasi sebebiyle maliyetlerine getirebikirler kalici bi yukselis zor gozukuyor mevcut faizlerler guven olmadanda buyuk yatirimci borsaya gelmez gelende eşşek oldukten sonra nalını mıhını toplamaya gelir..kisa trade ederek ayakta kalmaya calisilmali veya kenara gec izle
138 back test gecemedı.......vadelı 142350 satıs yedı....sımdılık
Vaziyet kötü, durum belli. Ama tekniksel olarak son bir yukarı çekiş olursa şayet geleceği yerde burası maksimum yüz endeksin. Eğer gelirse köprüden önceki son çıkış Mor Hareketli ortalama olur. Gelirse diyorum. Yoksa artık netleşti vaziyet. Bu da son olsun dersime gideyim ben beklemesin çocuklar.
https://i.hizliresim.com/gnvcXW.png
Biz ne boğayız ne ayıyız biz çakalız .
Çakallarla dans ederiz
En son bu filmin kaçıncısı vardı
hisse.net kullanarak iPad aracılığıyla gönderildi
Biraz grafik bakayım dedim. Tüm grafiklerin ve indikatörlerin ağzı burnu yamulmuş.
İyi alıştı millet dipten ralliye.
SİSTEMSİZ ASLA VOB OLMAZ...SİSTEMLE MAKUL KALDIRAÇLA MÜKEMMEL KAZANÇ VAR..sistem tam al verdiği yerden bir ara 100 puan gitmiş
https://i.hizliresim.com/RMxsuh.png
Şortçu mu silkiyor longcu mu çuvala dolduruyor ne acaip piyasa elim tuşa varmıyor. Benjoyu da sabitlediler bakalım gece kapanışı 8 üstü mü altı mı yapacak. Haftaya yönünü belli eder.
Yine önden haberi almışlardır pazartesiye yanında şortçu istemiyorsa madem...
Gel damat gel 8.58 ile yolladık baharın gelişi gibi gel ülke battı zaten ha senle ha sensiz. :drunk:
Honda Türkiye'den çekiliyor. Çok kötü haber.
https://www.paraanaliz.com/2021/ekon...ediyor-g-1343/
Honda, Türkiye’den çekiliyor: Gebze’deki fabrika satışa çıkarıldı
14 Temmuz 2020, 11:47
Honda Türkiye AŞ, 2021 yılında mevcut Civic Sedan modelinin üretiminin tamamlanmasını takiben Türkiye'deki otomobil üretim operasyonunu sonlandırma kararı aldı.
er Giriş: 08.04.2019 - 12:58 | Son Güncelleme: 08.04.2019 - 12:58
Eksi 2 den artıya çevirecek nerede ise..
Bakıyorum bi eregl ciddi artıda endeks ağırlığı olanlar içinde..
İlginç..
seans böyle yada artı kaparsa ..yani iğne barla" önümüzdeki günler için LONG yönlü sinyaldir benim için..
Endeks de bademler çok çok güçlü silahlara sahipler..bi eregl bimas bile endeksi çevirmeye yetiyor nerede ise..
50 kuruş almışlar eregl yi..
3 tl bimas çevirmişler..
breh breh breh...
teknik analiz ile resme bakarsanız ayvayı çiğçiğ yersiniz benden söylemesi..