750 civarı
Printable View
Tesekkürler..
Ne hisse ya satıyorsun koşa koşa malı geri veriyor. Papazkaçtı oynuyoruz mübarek. Tahtacı ishal olmuş cır cır
Ziraattaki arkadaş kim acaba..varlık fonu veya sırtını devlete dayayan biri olabilir mi?
Doların sadece bu seneki enflasyonu %10
2018 de 1,5 dolar üstünde zirvesi var şuan o seviye en azından 2 dolara denk gelir, şirket yatırımlarla gelişerek, büyüyerek ilerliyor. Hisse fiyatıda buna uyumlu olmalı. Bu çanak umarım kısa sürede tamamlanır da tüm ortakların yüzü güler. Ytd
Arkadaşlar #polho etiketiyle bir yayın isteği twet i attım lütfen altına kötü yorum yapmayın. Kötü yorum yapan doğrudan engellenecektir. Ne kadar bu yayını beklediğimize dair bir beğeni yeterli.
Üstad heg sayesinde kaptik gibi bir programı inşallah, Tolga bey tweterdan geri dönüş yapmadı ama inşallah o da kabul edecektir.
https://i.hizliresim.com/22rhisg.jpg
[QUOTE=KARTAL41;6159494]Tşk.0.52 $ burayı kırmamiz gerekiyo dün denedik olmadı nasip bugüne olur inşallah..........😉😉😉
Ziraat aldıkları virmanlamadı sanırım. Patron alıyor olabilir mi?
Yarın yarım gün yarında takılır buraya Kasıma kalır o iş. Bilanço beklentisiyle olacak inşallah
emekleriniz için teşekkürler
Yeni reçine tesisi 7 kasımda deneme üretimine başlayacakmış
Bilanço iyi gelir. Kimya ihracatı eşek yüküyle. Çimento ihracatı eşek yüküyle (katkı meselesi). Limanlar vızır vızır. Pet süpriz at geldi geliyo. Pendik adım adım yaklaşıyo. Boyayı at gitsin belki de satıcaz tamamını. Borsa gidiyo. Böyle bir ortamda satıp çıkan ya bilmediğimiz çok farklı bi bildiği var ya da deli. Boya dedimde ulan cumartrsi günü kainat efendisi reisimiz togg un seri üretimini başlatıyo da kim boyuyor bunu. Belki günün şartlarına göre boya tedarikçisini değiştirip duracaklar. 17 bin araç iç piyasa için üretilecek. 2026 ya kadar. Araç boyama 10.000 tl. Malzeme 5000 tutsa yılda 30 milyon tllik boya almak demek tedarikçiden. 10 milyonu kar olsa para değil. Ama haberi düşse bikaç tavanlık konu. Gel gelelim araç boyası yapmıyoruz ama kansai yapıyo. Dyo da yapıyor.
Boya işi prestij olurda , yeni tesis kapı için şirketi bir dürtsekte kap gönderseler 7 kasımda başlıyor üretim.
La Duvarı yıktın pirketleri niye kırıyosun totoşşşş spek
10tl yi gorune spek de sasirdi.. gostermemişki yillardir 2 basamaklı sayi... eli ayagina dolasti...
Spek dolar bazli bakican.tepen 1.6 dolar..
SM-M515F cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
yaslanın arkanıza keyfinize bakın. Üreten, büyüyenden korkulmaz. CANLI artık sizinle.
Yatırım tavsiyesi olarak algılanamaz. Algılayanın algısı bozuktur.
Ruhsat başvurusu son çeyrekte ,pendikte İnşaat 2023 te başlanması planlanıyor…..
Borcumuzda inmiş yarıya. karda güzel geçen yıla göre güzel bir arsa degerlemesi bekliyoruz herkese bol kazançlar.
Ulan hellas patlattın bizi… neyseki pendik bir adım daha ilerlemiş yıl sonuna kadar ruhsat, seneye de başlama hedefi var.
Ha gayret tabana az kaldı keriz avına çıktılar yine bilanco pendik derken gecirdiler.
Bilancoyu aşırı abartarak yazmanın kimseye faydası yok aksine beklenti oluşturursunuz kişilerde, yanliş anlamayin ama biz yıl sonu yazdığımızi siz 3. Çeyrek için yazmışsınız yeni gördüm yazılarınızı, ayrıca keriz avına çıkıldığı bencede çok net ama tersten. Bugün yine alacağım. Korkanın çocuğu olmazmış. Ek 29067
Yönetim kalitesi ve niyetleri bende ciddi soru işaretleri oluşturuyor . Neden bu düşünceye vardım , 2 basit ve somut örnek :
1.) Hellas ın ciddi kar ediyorken zarara dönmesi . Sektöründeki benzer tüm firmaların karlılıkları ciddi artmışken Yunanistan on ve Balkanlar’ın alanındaki tek firmasını zarar ettirmek en hafifinden beceriksizlik .
2.) faaliyet raporunda 3. Çeyrekte Z ofisten 18 adet ofis satıldığı yazıyor fakat bu satıştan ne kadar gelir elde edildiği yazılmıyor . Bu bilgiyi saklıyorlar ise yatırımcının ortak olduğu malın kaça satıldığını bilmesini bile istemiyorlarsa kötü niyetliler demektir. Bir sonraki faaliyet raporu sayfasında yazan 33 milyon TL bu 18 ofis satışını da içeriyorsa nerede ise bedavaya ,ortak olduğumuz malları , niçin ve kime satıyorlar ? Satışlar niçin şeffaf yapılmıyor ?? Bunları SPK ya da şikayet olarak yazacağım eğer açıklama yapılmazsa. Ytd
Beyler, önce burada okurken yazıdan ziyade kimin ne yazdığına dikkat edin. sadece bu da önünüzde dursun diye koyuyorum eksi 3 te bu yorum yazılıyor. Birde yine -3 te kontra atak olsun diye benim yazıma bakın. Birde geçen hafta gümbür gümbür çıkarkenki yorumlarına tekrar bir bakın sanki bu hisseyi ikisi dusukken desteklemiş gibi yazılarını hatırlayın :) ben gülüyorum. Bakın yazıyorum bu da burada dursun yakında gumbur gümbür giderken yine bunlar sahiplenecek ben demiştim diyecekler.
Dediğim gibi size tek tavsiyem burada yazılan yorumlardan ziyade önce yukarda yazan isme bakın
Geri alım olmaması 0,15 centte bile gelip şirketine sahip çıkmaması desem , Aydın daki dev tarım arazisinin m2 si 2 tl ye satılması mı desem yine kimin aldığının belli olmaması mı desem, hissedeki 40 milyon satışın aylarca bekletilip sonra satılmaması desem vs vs yok yok çok iyi niyetliler bir tek tahtayı yapan kötü çocuk tü kaka