Mühtemel
çünkü son iki günde çok long açmış idi
bugün pozitif kaparız diye umit ediyorum
Printable View
Endekse etkisi en yüksek 3 hisse bugün endeksi frenliyor
Benim için pozitif işaret
https://i.hizliresim.com/ldmdyzi.PNG
Böyle yazarsan biraz iddialı oluyor ve twitter yazısı gibi oluyor. Bazı arkadaşlar yanlış anlayabilir, zarar edebilir.
Kazanırsın kaybedersin, kazanırım kaybederim; belki bizim için problem olmayabilir. Arkadaşlar için temkinli yazmak önemli. Sen kardasın, ben kardayım ama zararda olanlar diken üstündedir.
siyaset için 24 saat uzun zamandır.
Bir IMF, BİR Mehmet Şimşek...yeter ralliye
Ama RTE, bunu istemez o başka.Gerçi DÜN DÜNDÜR BU GÜN BU GÜN ise ve POLİTİKA,kıvrak yollar üzerinde
yürümekse, HER ŞEY TEKNİK OLARAK OLASILIKTIR.
ANKETLER felaket..eğer kısa zamanda keskin dönüşler ,agresif politikalar olmazsa ; sonun geldiğini herkes görüyor.
ne demiş ermişin biri: 2 şey insanlar önünde yapılmaz çünkü mide bulandırır: sosis yapımı ve siyaset
Bilemiyorum tabi arkadaş neden böyle yazıyor. Gördüğü nedir? Gösterilen nedir? Suçlamak istemem. Kendi bilir belki tek mesaj yazsaydı cevap yazmazdım. Arka arkaya yazınca dedim ne yapmaya çalışıyor.
Bu arada, burada bana (Caho yazmıştı) "SENDEN BİR CACIK OLMAZ" demişti. Haklı olabilirdi. Uzun zamandır da yok acaba problemi mi var diye merak ediyorum. Sonuçta hepimiz etten kemikten yaratıldık. Yanılabiliriz. Robot değiliz.
allah benim ömrümden alsın onun ömrüne versin diyenler şimdi kurtalacak delik arıyor.
bütün bunların hepsi hayra alamet :))
niye
çünkü zihniyeti bozdular.
niye çünkü yeni ilahlar edindiler.
niye toplumun genleri ile oynandı.
damla kadar akılı olan gördü.
para para para
özetle yeni ilah.
oysa para insanı mutlu etmez.
ama çocuklarınız ve torunlarınız bu cehaletinizin bedelini ödeyecek. ( allah tarafından )
viop da poz kapamalar var heralde
artıya geçecek
artık iki tarafa da dolu kademeler yok
gerçek işlemler var
VAY VAY ne güzel siyasettten,hayattan,dinden de konuşurmuş.Ayıldın mı la...:oleyo:
hiç yakışmıyor sana böyle analitik yaklaşımlar.Sen hatunlardan,viskiden bahset. diğer işleri bize bırak.
yorma o güzel noronlarını
biz maşagımızı geçeli 6 sene oluyo.
günaydın yavrucum :)
biyerine girince anca ayıldın tabi :he:
Bugün olan hareket
kapanışta satışa dönmez ise
trend dönüş işareti olarak güzel bir hareket
önce son 3 gün viop da çok yüksek pozisyonlar acıldı
aps rekor kırdı
bugün aşağıya inerek
şhortları karlı kapamaya çalıştılar
şimdide alıyorlar
Çok güzel hareketler bunlar
Boğa piyasaları ;en karanlık anda doğar, kuşku ile büyür, iyimserlikle olgunlaşır ve coşku ile son bulur.
yakıt lazım...
hangi evredeyiz?
herif yazıyor sonsuz param var...
lem ağaçtan mı topluyon parayı.
mübarek.
:kahkah:
20 bin ne.
o kadarparan var madem. bas tabana. ne okuma yazıyon :he:
20 bn için :he:
homing pigeon diye boğa formasyonu oluştu ama bu çoğunlukla trendi tam tersine döndürmez.
daha çok tepki hareketine hazırlık gibidir. çok güvenmemek lazım.
MOHİKAN KOMUTAN 15.000 neferiyle shortçuların kalesini koruyor..ölümüne shortçular...
ya kahraman olacak ya da yakıt.
ZATEN SONUNU DÜŞÜNEN KAHRAMAN OLAMAZ.
tansiyon aletinin yanında olduğuna eminmisin abıca...
:kahkah:
biraz latife.:).MOHİKAN heyecanlı konuşuyor,öyle bir algıya sebep oluyor..yoksa elbette farklı düşünce var..
ama şu da var :mohikan 1630 dan beri endeks kontratlarında çok başarılıydı.her tepkiye kadar.bu da kendisine karşı büyük güven oluşturur(doğal olarak) ve takipçilerinin daha çok short olmasına etki eder.
sakin :oleyo: açıldığımız yerdeyiz :oleyo:
Bende takip ediyorum, ama kendisinin fazla politize olduğunu düşünüyorum..
Ve yazım dili çok keskin...
Böyle yazanlar hoş gözükmüyor...En azında benim açımdan...Bazı kişiler seviyor olabilir, daha etkili ve özgüvenli buldukları için fazla çekici geliyor olabilir..
Buralarda daha önce takılan Xtrader vardı şimdilerde ünlü oldu, tvler vs...
O da aynıydı, fazla itici gelirdi..ki halen öyle..
Ha şimdiden sonra beni bloklarlar kesin ama çokta umurumda değil..
Takip edip farklı görüşleri okumak sıkıntı değil ama onların etkisinde kalınıyorsa zaten bugün olmasa da yakın gelecekte kesin zarar ettirir..
SPOT kapanış
https://megaimg.net/i/i/VX0Z2g.png
Hiç bir ders piyasanın verdiği ders kadar etkili değildir.
15 bin kişiden bahsediyorsunuz. Saf, doğru, dürüst ve temiz olanlar kaybetmez inşallah. Diğerlerinin canı cehenneme. Mohikan kim bilmiyorum takip ettiğim kimse yok.
Burada, sanal ortamda kimseye güvenmeyin, birinin söylemesiyle poz almayın. Benim bile.
Abka sana değil. Birinin sözüyle poz alanlara. Senin iyi kötü bir sistemin var.
Herkese iyi akşamlar.
PİYASALARDA kendine güvenmek en tehlikeli olaydır.
Bu zaten olayın mantığına terstir.
Zeka,bilgi seviyesi aynı olan 2 gurup(short-long) ters pozisyon alıyorsa orada emin olmak anlamsızdır.
Mohikana burada da söyledim kendinden çok eminsin diye.Bir de işi siyasi kutuplaşmaya kadar götürdü..bu da anlamsız..
XTRADER ise en ufak eleştiride banlar. uslubunu hiç beğenmem..zaten beni yasaklamış...
8 günlük ortala olmasa bile dik trentlerde herhangi 2 ortalama iş yapar dediğim için..:)
149.153 arası vadenın kapanmasını beklıyorum....152 gecemezse...bı 148 ıhtımalı de olabılır
Xtraderx vardı bu xtrader ile aynı mı..
Sasa da eline vermiştim de ondan soruyorum..
Bu değil herhalde..
Onda televizyona çıkacak surat kalmamıştı çünkü..M2101K9AG cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Mohikan iyidir.. hoştur..
Üstaddır ancak herkes iddia etmemeli..
Toaso hala shortu para etmedi.
Gene diyorum..
Short kısmında kimse olmayacak göstere göstere vermezler..vermediler hiç bir zaman..
M2101K9AG cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Hisse bazlı spotta gene Uzak vade longta olabilirsin..
Shortta olamazsın..
Yılbaşında 12. Ay vade short basan duymazsınız..
Ama long basan çok gördüm...
O değildir yav..bu dediğim adam kaç defa banlandı..
Hatta garan o büyük çöküş yaşarken bunun yeniden arz iddiası vardı..
Hatta bu adam dediğim adam gubrf de baya yanılmış 6 lerden almış herkes küfür kıyameti bu adama ..
Hatta bua dam ASELSAN yeniden arzı bilmişti..
Eğer bu adam o adamsa bana forex petrol işine döndüm diye Sasa düşerken mesaj atmış ip ban yemişti yakalanıyorum demişti..
Eğer bu adam o adamsa
İnanın ciddiye almayınM2101K9AG cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Eğer öyle ise yazık o olmadığını düşünüyorum..
Sasa düştü bak bildim diye 3 yıl önce mesaj atan adam o ise yuh diyorum.piyasa kimlere kalmış..
Birde borsacı baba fiye bir Göbel vardı YouTube da fenomen olmuş ..
Onunda iddiaları vardı Erdemoğlu onunda eline verdi..
Madara oldu oda..
Neyse boşverin..
Herkes Allah'ın dan bulur..