şakamaka 1milyar doları görmüşler:oleyo:
Printable View
günlük islem limitine dikkat edip havale eft atm yapsalar, epey götüreceklermiş anlaşılan banka farkedene kadar, bizim banka yüklü aktarım yapinca hemen ariyor islemi yapan siz misiniz diye, hangi bankaysa hem meblagi farketmiyor hem oynaklığı.. bankadan arayan personelin sizin o kadar yatiriminiz var miydi demesi de efsane olmuş
Erzurum'da akp ve mhpden 1071 kişi istifa edip iyi partiye geçmiş. Rakamla iyi nispet yapmışlar...
Bu geceden itibaren Benzine 1,68 TL , Motorine 1,59 TL zam geldi
Sarı kızın kafasını cama kıstırdılar.
% 1,13 ekside.
Kaaaaç kurtar kendini.
çocuk markete gitmişti
geldi geçen hafta aldığım cipse 4 tl zam yapmışlar diye söyleniyordu
Bursa ve çevresinde hissedilen bir deprem meydana geldi
YP den dönüşümlü Kur Korumalıda Tarih şartı kaldırılmış doğru mu bilen var mı
Tarih şartı dövizde olanları ilgilendiriyor. Misal adam 28 Aralıkta hesabına dolar yatırdı, bu kişi YP’den dönen hesap açamıyordu. Şimdi açabilecek.
Kaynağı döviz olsun, TL olsun, temdit günü toplam tutar TL olarak TL vadesiz hesabına aktarılıyor zaten. Şeye akacaksa yine akacak, bunun tarihle ilgisi yok.
efendi , işin sırrı olinde iki kere rafine ... olağanüstü fırsatlar veya kötü piyasa haricinde , spekülatörlükte ana mantık sağlam risk yönetimi ile daima mal alacak kadar paran , satacak kadar malın olsun. poker oynar mısın ? ecocan
Zamanın birinde 3000 tl bankaya para yatırdım..Makbuzada bakmadım...Adam 30.000 olarak hem makbuza hemde hesaba işlemiş...O para ile orta halli bir daire alınabiliyordu...Ben bekledim ve paraya da dokunmadım...15 gün sonra adam aradı yalvardı neyse gittim imza verdim düzelttiler...yoksa adamı kazığa oturtacaklardı...Art niyetli olsan elinde ki makbuzda bile 30.000 kağıt yazıyor...Banka yada çalışan hiçbirşey yapamazdı...
benim eşimin hesabına da 40.000.000.000.000 yatmıştı zamanında
su an serbest ticaret harbi serbest oldu.piyasalarda inanilmaz fiyat artislari var.
20 gun once 400 tl olan sekerin cuvali bugun 800 tl.
et fiyatlarina bakiyorsun 100 den 140 a cikti.
tum bunlarin sebebi ramazan diyorlar.gida tuketimi had safhaya cikacagi icin.
denetleme sifir. keza denetlemeyi yapacak olan devlette zaten faturalar,akaryakit vb derken vatandasa yuku bindirdikce bindirdi.durum boyle olunca esnafta sen misin o zamlari yapan diyip anlasarak sektor sektor sirasi ile fiyatlari katliyor.
un sektoru ilk baslatti.yag sektoru uzerine tuz biber ekti.simdi de seker.
pastane cafelere ambalaj ureticisi oldugumdan az cok piyasanin icerisindeyim.resmen bu bahsettigim urunleri ureten degil alip deposuna 3-4 ton mal koyan birisi bile parayi vurdu 1 ay icerisinde..buyuk kurumsal musterilerim depolarinin onune 24 saat guvenlik dikti.cunku iceride en kotyu un yag seker 4-5 milyon tl.( ayliktuketecegi kadar urun alanlar )
1 hafta once yazacaktim firsatim olmadi.herkes yag derdine dusmusken asil seker patlama yapacak diyecektim ki gecen hafta 400 den 600 e cikmisti..simdi 800..
martin basinda deposunda 1 m tl lik seker olan birisinin su an 4 m tl si var..dusunun..
Geçen benim saatin metreküpünü yannış okumuşlar 70 TL'lik fatura 700 TL geldi ödemedim. Bu sefer daha fazla geldi, kesecez dediler itiraz ettim. Benim şansda bu kadar.
Yeni düzenlemeyle fakirler bir devrin battığı yerde batabilecek...
http://www.zaytung.com/fotohaberdetay.asp?newsid=403463
Mazota bu gece zam gelebilir.