cok tesekkurler yanit icin!
Printable View
Özak GYO'nun Bizim Mahalle Konutları ve Beton Santrali Projesi için ÇED süreci başladı
05/12/2023 11:00:26
Özak GYO'nun İstanbul Küçükçekmece'de yapmayı planladığı Bizim Mahalle Konutları ve Beton Santrali projesi için ÇED süreci başladı
Çevresel Etki Değerlendirmesi İzin ve Denetim Genel Müdürlüğünün internet sitesinde konu ile ilgili yapılan açıklamada şu bilgiler verildi:
"İSTANBUL ili KÜÇÜKÇEKMECE, ilçesi İstasyon Mahallesi, 898 ada 1 parsel, 892 ada 1 parsel, 899 ada 1 parsel mevkiindeki ÖZAK GAYRİMENKUL YATIRIM ORTAKLIĞI A.Ş. tarafından yapılması planlanan Bizim Mahalle (1387 konut+46 ticaret) ve 180 m3/sa Beton Santrali projesi ile ilgili olarak İSTANBUL Valiliğimize sunulanP.T.D. Dosyası Çevresel Etki Değerlendirmesi Yönetmeliği'nin 16. maddesi doğrultusunda incelenmiş ve projeye ilişkin ÇED Süreci başlamıştır."
Hayırlı olsun.
sadece bizim mahalle projesi 17 milyar liraydi yanlis hatirlamiyorsam.
Gaza geldim 9,27’den ek alım yaptım.
Hazır ucuzken.
[emoji3]
ne boktan bir kağıtmışşın,adi ********ler.trgyo dan eksiğinmi var,fazlan var,%7 yukarda.ahlaksız herifler.
Her şekilde veriyorlar acele etmeyen zevkin dorugunu yaşar [emoji85][emoji3060][emoji57]SM-A530F cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Bu gün borsa eksi iken 8,80 den bir miktar kaptım
Hayırlısı bakalım
Ucuz kalmış bir hisse
Ekmek yedirebilir.
8,87 den günü kapattı.
Yatırım fonları , emeklilik fonları boyna topluyor
Orta ve uzun vadeciler toplayıp , kenara atıyor.
Söyledik dimi... SM-A530F cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Hisse dağınık toplamadan gitmez, ondan bu patinajlar
Borsayı bir incittiler, bunu iki incittiler.
Sepetleri iyice doldursaydınız fırsat bu firsat [emoji85][emoji12][emoji849]
SM-A530F cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Tekstil tarafinda isler sıkıntılı galiba
https://www.evrensel.net/yazi/94019/...iyle-yuruyecek
Dostumuz linuxda küfe var icine ne atsan banamısın demiyor daire satışları ne alemdeki belki yazarda öğreniriz SM-A530F cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
ÖZAK TEKSTİL.....
Bünyesinde 2500, alt yüklenicileri ile 5000'e yakın kişinin çalıştığı; aylık 600.000, yıllık 7 milyon parça üretim kapasitesine sahip Özak Tekstil; İstanbul, Malatya ve Şanlıurfa'da bulunan 4 ayrı fabrikada üretim yapmaktadır.
Bağlantıları grup şirketi,önce den epey özakgy hissesi vardı,sattı idi şu an varmı bilemiyorum...ytd...
Özak ın defter değeri 18 TL......12 aylık bilançoda gelecek değerleme ve edeceği kar ile defter değeri 20TL. yi geçer.
Bunu herkes biliyor , ama her hissenin çıkacağı bir zaman var . Sabırla beklemek lazım.
Bugün 8,28 den kapadı.
Düştükçe ekleme yapmak lazım.
Orta ve uzun vadede güzel ekmek yedirir diye düşünmekteyim.
Araştıran oldu mu ?
GYO. lar içinde en ucuzu bu mu , yoksa daha ucuzu var mı ?
Sanırım büyükler , parayı faize yatırıyor.
Yoksa , bu hallere düşmezdik.
Geçtiğimiz perşembe günü 8,80 den hisseyi kaptım diye sevinirken , soluğu 8,28 de aldım.
Şu , yeni halka arzlara katılanların hepsi 500 er lot Özak alsa ve satmasa , kısa bir sürede 15 TL. lerde , soluğu alırız.
Bu şirket , şu haliyle halka arz olsa en az 15 TL. den arz edilir ve 5 gün sonra da en az 22,5 TL olur.
Demek 3 den fazla sattık son çeyrek [emoji85] kendini döndürsün yeter [emoji57] bugün garan tahtayı kaldıracaktı finans müsade etmedi surekli takoz koyan bir el var ne hikmetse belkide uykudaki mallar geliyordur tahtaya kimbilir... otel haberi gelmeli artık belkide aktay halka arz olur [emoji8]SM-A530F cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Hissede beklenti çok ve karlılık süper , ederinin yarısı fiyattan işlem görüyor , ama ne olursa olsun , büyükler kalkışa izin vermezse , böyle düşer durur.