Güney Afrika'nın başkenti Cape Town'da düzenlenen "Cape Town Bisiklet Turu" yarışmasında 3 bisikletçi hayatını kaybetti.
Printable View
Güney Afrika'nın başkenti Cape Town'da düzenlenen "Cape Town Bisiklet Turu" yarışmasında 3 bisikletçi hayatını kaybetti.
Zambiya hükümeti, yerel seks mağazalarına gelen şişme bebeklere karşı mücadele sözü verdi.
Zincirlikuyu'da yolcuları şirkete bıraktıktan sonra dönüşe geçen servis şoförü, kullandığı "bonzai" diye tabir edilen sentetik uyuşturucu maddenin etkisiyle kendinden geçerek direksiyon başında sızdı.
Olay yerine gelen trafik polisleri, araçta uyuşturucu madde ele geçirdiği şoförü gözaltına aldı.
Çakarlı araçlarla ilgili iki vahim iddia ;
'Polis Memurları Dayanışma Grubu' adlı sosyal medya hesabından İstanbul trafiğinin kabusu çakarlı araçlarla ilgili iki iddia ortaya atıldı.
İlk iddia İstanbul İl Milli Eğitim Müdürü Ömer Faruk Yelkenci hakkında. Söz konusu paylaşımda, Valiliğin koruma kararı olmadan kiralık olan aracına çakar lambası takan Yelkenci'ye, polis memuru tarafından ceza kesildiği ve bunun ardından polis memuru N.Ç.'nin açığa alındığına yer veriliyor.
Gruptan paylaşılan diğer iddia ise Avrasya Tüneli ile ilgili. Paylaşıma göre; sıkı korunması gereken Avrasya Tüneli Kumkapı güvenlik noktasında çakarlı araçların durdurulması Trafikten Sorumlu Emniyet Müdürü tarafından yasaklandı. Durdurulan araçlara ise işlem yapmadan önce mutlaka müdürlük makamından olur alınması gerekiyor.
Bursa'nın Karacabey ilçesinde, ev sahibine kızan kiracı, oturduğu bir apartmanın üçüncü katındaki daireyi ateşe verdi.
Manisa'da yaşayan Hamza Semiz, iş başvurusunda bulunduğu İŞKUR'un sisteminde emekli gözüktüğü için iş bulamıyor.
Kylie Jenner, 1 milyon dolar değerindeki bir oda dolusu çanta koleksiyonunu sosyal medyada paylaştı.
Jenner'ın koleksiyonunda en pahalı çanta 34.700 dolarken en ucuz çanta ise 3.690 dolar değerinde.
Mehmet Aydın, Çiftlik Bank Whatsapp grubundan az önce bir ses kaydı yayınladı. Üyeleri, eski eşini, ortaklarını ve devleti suçlayan Mehmet Aydın "borcumu ödeyeceğim. Herkese geçmiş olsun diyorum, büyük geçmiş olsun diyorum." dedi.
https://www.youtube.com/watch?v=Wf-NnWVPp8I
Bartın İl Milli Eğitim Müdürü Yaşar Demir ; "Başı açık kız görünce sinirleniyorum"
http://resimyukle.link/a/29257571_18...42985216_n.jpg
İlginçç bir gençlik fotosu,
tesaadüf mü montaj mı !!?
Soldan sağa;
Angela Merkel Almanya başbakanı
Gina Haspel CIA başkanı
Theresa May İngiltere başbakanı
İstanbul Maslak’ta gelen bir çağrı üzerine müşteriyi almak için konser salonuna giden UBER sürücüsü, kimliği belirsiz 10 kişi tarafından dakikalarca dövüldü. Ağzı ve yüzü kan içinde kalan sürücünün aldığı darbelerle 3 dişi kırıldı.
Şanlıurfa'da bir okul etkinliğinde veliler arasında silahlı kavga çıktı. Husumetli iki ailenin karşı karşıya geldiği olayda 3 kişi yaralandı. Olaydan etkilenmemeleri için çocuklara velilerin oyun oynadığı söylendi.
Adıyaman'da Spor Toto oynayan bir şahıs, 1 Liralık kuponuyla 15 maçın sonucunu doğru tahmin ederek 460 bin Lira kazandı.
Bursa'daki bir lisede odasına çağırdığı kız öğrencilere 'Söyleyin bakalım arkadaşlarınızdan kimler bakire değil?' diye sorduğu, bazı kız öğrenciler ile WhatsApp üzerinden yazışıp ilişki kurmak istediği öne sürülen Müdür Yardımcısı A.K. hakkında, Milli Eğitim Müdürlüğü soruşturma başlattı.
Açığa alınan A.K.'nin görev yaptığı okulda 'Öğrencilerden Sorumlu Müdür Yardımcısı' olduğu öğrenildi.
Parisde, silikon şişme kadınlar ile 1 saat geçiren müşterilerinden 89 euro ücret talep eden bir işletmenin açık kalıp kalmayacağına Paris Belediyesi karar verecek.
Yurt dışında büyük bir ilgiyle izlenmeye devam eden Big Brother yarışmacısı Chanelle McCleary, programın getirdiği ünü sürdürebilmek adına çıplak selfie paylaştı.
Ajda Pekkan "Beni taşıyacak erkek maalesef karşıma çıkmıyor"
https://m.youtube.com/watch?v=crJC2AafEt8
Bir şarkı dinleyelim kafamız dağılsın :)
HSK atama yaptı... Danıştay Başkanı’nın kızı 1 günde Yargıtay’a terfi etti
Hâkimler ve Savcılar Kurulu’nca (HSK) dün yayımlanan kararnameyle adli yargıda 326, idari yargıda 30 olmak üzere 356 hâkim ve savcının görev yeri değişti. Kararnameye Danıştay Başkanı Zerrin Güngör’ün kızı Gonca Hatinoğlu da girdi. HSK 1. Dairesi, 356 hâkim ve savcıyı kapsayan yeni bir mazeret ve ihtiyaç kararname yayınladı. Kararname ile HSK’nın 19 Mart (önceki gün) tarihli kura kararnamesi sonucuna göre mesleğe kabulü yapılan Gonca Hatinoğlu, aynı tarihte Cumhurbaşkanlığı’nda yapılan kura töreniyle Elazığ Hâkimliği’ni çekmişti. Hatinoğlu, dün yayımlanan mazeret kararnamesi ile Yargıtay Tetkik Hâkimliği’ne atandı.
Devlet ilaca 25 milyar lira ödedi
Vatandaş tarafından geçen yıl tüketilen yaklaşık 2 milyar kutu ilaç için SGK tarafından 25 milyar lira ödeme yapıldı
Sosyal Güvenlik Kurumu (SGK), geçen yıl vatandaş tarafından tüketilen yaklaşık 2 milyar kutu ilaç için 25 milyar lira ödeme yaptı. Tüketilen ilaçlar arasında diyabet, sindirim sistemi ve ağız sağlığıyla ilgili olanlar ilk sırada yer aldı.
Not: Hesaplamakla uğraşmayın ben hesapladım!!!...adam başı 312 TL düşüyor. Memlekette herkes hasta demek ki :yahoo:
Türkiye'deki havayolu şirketlerinde yönerge değişikliğine gidildi. Önceden kaptan pilotlar maksimum 6 gün üst üste uçuş yaparken bu sayı 12 güne çıkarıldı.
Yetkililer pilotların eskiden de dinlenemediğini ve yeni yönerge ile artık sağlık durumlarınında tehlike altında olduğunu söylüyor. Hatta bu yoğun tempoya dayanamayan bazı pilotların ise uçuş esnasında uyuduğu iddia ediliyor.
http://resimyukle.link/a/bayrak-son_16_9_1521789108.jpg
Lübnan'da 4 yıl önce Nevruz gösterileri sırasında Türk bayrağının üzerine bastığı iddiasıyla Adana'nın Ceyhan ilçesinde yakalanıp tutuklanan zanlının ifadesinde, "YPG Kürtleri zorla Nevruz'a götürdü, Türk halkından özür diliyorum" dediği öğrenildi.
Kütahya'da, özel halk otobüsü şoförü İ.T. (31), polis ekiplerinin kontrolü sırasında yapılan testte, 1,13 promil alkollü çıktı.
Sürücü belgesine el konulan İ.T., polis merkezine götürüldü.
Kedicik Ceylan Özgül iddialarını sürdürüyor: İçeride her türlü işkence vardı.
Fransa'da hakkındaki yolsuzluk soruşturmasında gözaltına alınıp adli kontrol şartıyla serbest bırakılan eski cumhurbaşkanı Nicolas Sarkozy'nin dört ülkeye gidişi yasaklandı.