Bu bir haktır,biri memur,biri işçi olduğu zaman alabiliyor yaş sınırsızdır.
Printable View
[B]Faşist mhpli bohçalıyı adamdan sayan yok galiba,zaten babası türkeş faşistin allahıydı emekçi,solcu düşmanıydı ABD'de bunun üzerine eğitim almıştı,cemal madanoğlu 60 darbesinde ters hareket yapınca kurşuna dizdirecekti araya girdiler ABD ile aramız bozulur diye sadece tırnakları sökülüp hindistana sürgün edildiydi, dururmu pisliğine devam etti alevileri katlettirdi solcuları öldürttü,ne demişti muhsin ve m.ağar çok solcu öldürdük hepside pırlanta gibi Atatürkçü gençlikti,bunları bilmeyenler için hatırlatayım dedim.
Yarın 15 temmuz,ne oldu 15 temmuzda bana anlatırmısınız ?fetö gitti menzil, hizbullahmı geldi ?
Kedi 1 sıçrar 2 sıçrar 3 sıçrar treğe en sonunda terek başına geçer...yakında yani ağustos ayında bir durum sezinliyorum,bunun içinde ölümde var,kısaca ülke hiçde iyi yere doğru gitmiyor,çok kötü bir yaz sonu bizi bekliyor ve sezinliyorum :plc:
Kayıtların başladığı 1755 yılından bu yana döngü değişimi 25 kez gerçekleştiği için bu durum olağandışı olmasa da, uzmanlar mevcut döngünün "çok daha hızlı hale gelmesi" nedeniyle paniğe kapılmış durumda. Zira uzmanlar daha önce tahmin edilenden daha fazla güneş lekesi ve patlaması gördüklerine dikkat çekiyorlar.
NASA ise internetin sonunun 2025 yılındaki bir güneş fırtınasından kaynaklanma olasılığı hakkında henüz bir yorum yapmadı.
https://www.cumhuriyet.com.tr/bilim-...abilir-2098826
https://pbs.twimg.com/media/F1DzrXmX0AAmbgN.jpg
:whistling:
TFF’den açıklama: "1959 yılında Türkiye 1. Futbol Ligi olarak başlayan ve Süper Lig olarak devam eden ligin, 1959 öncesi ve sonrasındaki başarı kriterleri ile resmî statüsünü değerlendirmek üzere özel bir komisyon oluşturulmasına karar verilmiştir."
Resmî gazete: Akaryakıtta ÖTV artışı yapıldı .. En az 5 tl zam bekleniyor
https://uploads.tapatalk-cdn.com/202...7e5f4fe3e7.png
Tüm Türkiye’de an itibariyle sela veriliyor ..
6 TL eder kardeş.
Akaryakıt ürünlerinin litresine 5 TL ÖTV zammı, Resmi Gazete'de yayımlandı. KDV ile birlikte rakamın 7 TL'yi bulması bekleniyor. Benzinin litre fiyatı 28 TL den 34 TL ye, motorinin litre fiyatı 26 TL den 32 TL ye yükseldi.
Ben 50 tl'lik alıyorum diyen şakşakçı gurubunu göreceğim budan sonra,ingiliz işini yapıyor,boşuna ülkeye getirilmedi,üstelik zam kimsenin ruhu duymadan yapıldı haşırt diye millete geçirildi,akaryakıta yapılan bu dev zam herşeye zamdır %4 sayılır...ama emekliye bir mok yok,bu zamlan emekli zamı %21 oldu daha para eline geçmeden,zaten bir mok verdikleride yok:seyt::seyt::seyt:
Yalaka medya yandaş basında akaryakıt zamına dair hiç haber yok,oysa muhalefete söylenen ağır laf ve iftiraları anında yayınlıyorlar:ss::ss::ss:
Geçen bir milletvekili bas bas bağırıyordu.
Almanya'da 9.000, Japonya'da 10.000 makam aracı var.
125.000 makam aracını elden çıkarın diye.
Devamlı belirtirim kara deniz bir bombadan farksız diye,çünkü geçmişte olmuş binlerce yıl önce 1000 metreden fazla yükselmiş,çünkü bu yükseklikte hala gemi babaları mevcut,patlama zamanı şu an belli değil,ama mutlaka olacak.
Celal Şengörde öyle düşünüyor.
https://www.karar.com/karar-tv/karad...elaket-1768959
Bu sene EL NİNO kışına giriliyor kış erken başlıyacak 1998 yılında olduğu gibi.
BBP Mustafa Destici : Akaryakıt ürünlerinden alınan Özel Tüketim Vergisi (ÖTV) nin %200 üzeri yükseltilmesi kabul edilebilir ve hakkaniyetli bir düzenleme olmamıştır.
ÖTV dolaylı bir vergi düzenlemesidir. Yani yoksulla zenginin, geliri düşük olanla yüksek olanın aynı oranda ödediği vergidir. Akaryakıta bu denli zam yapmak yerine mesela, doğalgazda geliri yüksek olanlara uygulanan sübvanse (yüz milyarca TL) ile siyasi partilere verilen milyarlarca TL hazine yardımı kaldırılabilirdi.
Ekonominin şöför mahallinde oturanlar kolaycılığa kaçarak, çözümü dolaylı vergilerde bulup faturayı dar gelirli ve üretici ile yüksek gelirlinin sırtına aynı oranda yüklememelidir. Bu doğru ve hakça değildir. Ayrıca bugüne dek yapılan tüm iyileştirmeleri de değersiz kılmaktadır.
Zamlarla ya da kemer sıkarak ekonomiyi düzeltmek, bütçe açıklarını kapatmak sıradan ekonomi yöneticilerinin de yapabileceği şeylerdir. (Nitekim 70’li ve 90’lı yıllarda Türkiye’de sıkça uygulanmıştır)
Dünya ekonomi çevrelerinin itibar ettiği ya da ağırlıkları olduğu söylenen isimler iş başında ise o vakit daha konforlu ve can yakmayacak çözümler beklemek vatandaşımızın en tabii hakkıdır.
Akp MYK Üyesi :
https://uploads.tapatalk-cdn.com/202...d57a529b62.jpg
fon müziği olarak da verin mehteri....nereler de o erkan tan...
Zengin fakir ayrımı yaparsanız, emin olun ki zenginden fazla ödersiniz.
Zengin denilen kesim, kağıt üstünde asgari ücretliden fakir bu ülkede
Kuyumcusu, doktoru,avukatı,esnafın tamamı bir işçi kadar vergi ödemez.
Evine aldığı ekmegi bile şirkette çalışanlara aldı gösterip vergisini düşer.
Ben memurken kızımı Fen lisesine yatılı kaydettirdim, memur halimle pansiyon parası ödeyen 5 kişiden biriydim, sınıfın geri kalan 46 kişisi fakirlikten dolayı hem pansiyona para ödemedi, hemde belli bir miktar çocuklarına para yattı.
Veli toplantısına gittigimde ise en dandik araba bendeydi, kendini fakir gösterenler jiplerle, audi, mercedeslerle veli toplantısına geldi, hiç birinde en ufak bir utanma sıkılma gözlemlemedim )))
Zengin fakir ayrımı yaparsanız, emin olun ki vergiyi zenginden fazla ödersiniz.
Mücahitin amacı da bu olabilir, eşit ödemeyelim zengin gözüken fazla ödesin
Zengin denilen kesim, kağıt üstünde asgari ücretliden fakir bu ülkede
Kuyumcusu, doktoru,avukatı,esnafın tamamı bir işçi kadar vergi ödemez.
Evine aldığı ekmegi bile şirkette çalışanlara aldı gösterip vergisini düşer.
Ben memurken kızımı Fen lisesine yatılı kaydettirdim, memur halimle pansiyon parası ödeyen 5 kişiden biriydim, sınıfın geri kalan 46 kişisi fakirlikten dolayı hem pansiyona para ödemedi, hemde belli bir miktar çocuklarına para yattı.
Veli toplantısına gittigimde ise en dandik araba bendeydi, kendini fakir gösterenler jiplerle, audi, mercedeslerle veli toplantısına geldi, hiç birinde en ufak bir utanma sıkılma gözlemlemedim )))[/QUOTE]
Fiyatlarda kıstasımız Avrupa
Gelirlerde kıstasımız Pakistan
Ya bir tane insan evladı çıksın,
Apple'ın 700 USD kazandığı üründen, neden TC devletinin 1000 USD kazandığını,
Fiat'in, Toyota'nın 20.000 USD kazandığı otomobilden, neden TC devletinin 30.000 USD kazandığını,
Vs. Vs.
Sonrasında harcarken,
Diyanet bütçesinde neden tasarruf yapılmadığını,
Devletin makam araçlarında neden tasarruf yapılmadığını
Vs. vs
Sorgulasın.
Türk milleti keriz olabilir ama tamamı değil !!!
Hazinenin uydurduğu kılıflara bak ya.
Biri bana, seçim bittiğinden beri, devletin hangi giderlerinde, hangi tasarruf yapıldığını açıklasın ????
Ondan sonra, bende, elini, cebime atan ve asla çıkarmaya niyeti olmayan, o. çocuklarına anlayışla yaklaşayım.
Cumhurbaşkanı yardımcısı Yılmaz: (Erdoğan'ın Körfez turu) Teknik ekipler daha sonra Türkiye'ye gelerek muhataplarla görüşmeler yaptılar. Bunun meyvelerini ileriki dönemlerde toplayacağız. Önemli miktarlarda Türkiye'ye daha fazla sermaye girişi olacak. Ülkemizin ekonomisi büyüyecek
Yılmaz: (Erdoğan'ın Körfez turu) Türkiye'ye yatırım anlamında önemli kazanımlar getirecektir. Birçok alanda iş birliği imkanımız var, Türkiye'ye dönük çok güzel bir yaklaşım ve siyasi idareler gördük
Yılmaz: Bundan sonra vergi konusunda yeni bir adım atılacağını beklemiyorum
Yılmaz: Merkez Bankası Başkanımız ve Hazine Maliye Bakanımızın verdiği mesajlar önemli olacak. Kademeli olarak sıkılaşma süreci devam edecek. Bu durum tabii ki belli bir denge içerisinde ilerleyecek. Merkez Bankamız bu çerçevede görevini ihya edecektir
Vay arkadaş nasıl da aklı olanın aklı ile dalga geçiyorlar.
Dolarla maaş alıyoruz sanki de Avrupa yı örnek gösteriyor.
Yap maaşları 3.000 dolar benzin olsun 2 dolar.