getiriler tl bazlı.. euro ile alındığında ne kadar getiriyor ona bakmak lazım..
Kapalıçarşı dolar 32.20 rasyonelleşiyoruz hobaaa:halay::halay:
https://www.sondakika.com/ekonomi/ha...uyor-15757052/
Böyle bir talep olabilir mi acaba
Samsun kaptan döviz 32 den veriyor. Şu an 40 krş makas var.
Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi
Putin alacağını istemiş olabilir mi?
Sıcak paracılar daha fazla faiz isteriz diyor bunlara yüz verirsen asla doymazlar seçim sonrası kaynak girecek dersen onlarda faiz artmazsa gelmeyiz diyor faizi artırsan bu seferde şartlar gene değişti 500 baz puan daha isteriz derler biz bu filmi çok gördük en son da yine bir kur şoku yaşatıp tası tarağı toplayıp giderler
İyi ki KKM de değil DDKKM deyiz.
Yoksa bugün bir zamanda "makas" a kurban gidecektik...
Dolares için güncel faiz oranı alan oldu mu.bugun badem doldu %1.75 teklif edildi.kabul etmedim çekip tahta sandığa koyacak...ytd
aralık 18 inde bağladığım 34 net faizli ddkkm nin dolmasına 2 hafta var başa baş noktası 31.53 idi .Bu pazartesi bu değer geçildi.Bugün serbest piyasada 32 den getir fiziki alırım diyen vardı.Çok belliki fizikide sıkışıklı var.Birisi kapalı çarşıdan fiziki çekiyor ve el yükseltiyor.Bir arkadaş belirtmiş 2024 aralık dolar vadeliler 44 tl den geçiyor.Fakat sene sonu 36 goy goyu dönüyor hala.40 45 faiz ile bile doları yenmeye yetemiyor.Birde bunun stopajı var al sat makası var dolardaki vergi var.
TAK parti iktidara geldiğinde 2002 senesinde en düşük kök maaş/asgari ücret = 1.31 di...Şimdi hesaplayalımmı en düşük kök maaşı...
https://tr.euronews.com/2023/12/18/e...dar-dusmemisti
Ulen 55 yapacaklarını bilsem hemen arabayıda satışa koyacam sarı siteye , 3 ay arabasız yayan gezmeye razıyım , bu fırsatlar seneye olmucak belkide...
Bankalarda döviz makası 1-1,5 tl kadar açılmış.Fibabank,Nkolay,Burgan fx de dahil.Seçime kadar böyle devam sanırım.
MB nın açıkladığı 475 milyon doları kim talep etmiş, Temmuzdan bu yana ilk kez kim kiminle uzlaşmış?
Vatandaş seçim öncesi serbest piyasadan her gün ne kadar altın, dolar talebinde bulunuyor?
Bunun verisi var mı?
Türkiye 2027 yer kadar 3 yılda 3,3 Trilyon ana para için 4,9 trilyon FAİZ ÖDEYECEK.
İlk kez ANAPARADAN DAHA ÇOK FAİZ ÖDEME POZİYONUNA GİRDİK.
https://www.gzt.com/gazeteler/nasilb...esi-06-03-2024
Geçen sene mayıs ayında dolar 19.5 iken yıllık yüzde 40 net faizi güzel bulup bağlayanlar dolar da 27.3 başabaş noktası.Oysa dolar şu an 31.72 serbest piyasada ise 32 ve daha mayısa 2 ay var.Hadi orası kötü temmuz da 26 dan bağlayanlar için 36.4 tl. Temmuza 4 ay var ve dolar 32 .Temmuz kadar 4 tl daha yükselir mi ? Yoksa yükselmez mi?
BurganBank dijital kullananlar sakın DDKKM falan yapmayın. Sabahtan beri sinir harbi yaşıyorum. Müşteri temsilcileri dövize dönüş istediğimde uzaydan gelmiş muamelesi yapıyorlar. En son biri limitiniz yetmiyor dedi. Saati de geçti şikayet oluşturdum.
Ddkkm'den tekrar dövize geçmek istiyorsanız yapmak zorundalar limitiniz yetmiyor ne demek?Ddkkm yaparken hesabınızda ki döviz miktarı neyse kesinti olmadan eksiksiz güncel kur üzerinden dövize çevirmeleri lazım.Hocam bunun saatini kaçırmayın.Şube yakınsa dayanın kapısına şikayetle yetinmeyin sadece.
konuyla ilgili lütfen foruma da bilgi verirmisiniz merak ediyorum sonucu eğer mt ile ilgili bir sorun değilse bankalar ali cengiz oyunu yapıp ddkkm dönüşlerini dövize çevirmek istemiyorlarsa iş başka bir boyuta geçer.
Aynen öyle. Maalesef dijital şube olduğu için şubeye gidemedim. Bir gün önceden ne olur ne olmaz diye bilgi almıştım. Sözde mobil bankacılık döviz alış kısmında otomatik olarak seçenek görünecekti . Tabii ki böyle bir seçenek yoktu. Gelişmeleri yazarım
Pixel 7 Pro cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi