62.7. .62.8 biraz verdimdi ..korkudan 62.2 aldım ama yarın düşüş bekliyom..yatırım tavsiyesi değildir....
Printable View
62.7. .62.8 biraz verdimdi ..korkudan 62.2 aldım ama yarın düşüş bekliyom..yatırım tavsiyesi değildir....
Şu furyada tavan ne güzel giderdi
Onuda çok gördünüz
bugün çimentolar hareketli. bizimki bekliyor.
bu gün sermayesi ufak kağıtlar primli. bizim ki hariç
konya tavana gidiyor.. bizimki dağıtıyor gene her isteyene veriyo her fiattan batan geminin malları bunlar..62 vermez dedim veriyo 61.5 verecek ne bu çömertlik yok almıyom ditaş alsak zengindik 21 aldık verdik 29 geçti halen gidecek herhal.... ya bu uyuz ...
şu furyya katılaydın be yav..şak
petrokent 334 tl olmuş. acaba trurızm tesisinde petrol mu çıktı bahçesinden?
neden bizim santral arazilerinden petrol çıkmıyor?
borsa çökerse ilk çökeceklerden biri olacaktır
ama kanal istanbulun kademe kademe açılıyor olması uzun vadede
şirkete olumlu beklenti yükleyecektir
oradan iş almak istiyorsa bu sermaye ile olmayacağını anlaması lazım.
oyak grubu-akçansa-çimsa-bursa çimento gibi devlerin olduğu yerden buna bu sermaye ile ancak toz yalamak düşer.
aslında çoktan 100 lerin üzerinde oturmalıydı.
yinede 58.50 kırılmadıkca umudumu korumaya devam edeceğim.
tabi bence.
Bu kağıdın önünü bilerek, isteyerek, kasten kim kesiyorsa,ekinleri bitmesin, ineği doğurmasın kuşu(sakası) ötmesin inşallah.Amin
uyan spek uyan ,patron sende uyan , at gözlüğünüzü çıkarın bir etrafınıza bakın herkes şirketinin değerinin nerelere getirdi sen topal eşek gibi oyalan.
tavana kitle haydi betonnn gel gel mi yapıyor ve tavannnn bozmaz inşallah darısı öbür tavana.....
Tavanmı oldu
evet tavan kaç lot var acaba gören arkadaş yazarmı...
12 bin civarı
CASPER_VIA_G1_Plus cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Şu an 18 bin :)
42xx lerden tasiyorum zararda birsirket olmasina ragmen guzel yukseldi iyi kazanclar
çimbeton yıllardan beri buralardasın senin gibi petro kimya kent gıda gibi soluksuz git senin onlardan neyin eksik yazık yıllardan beri sana yatırım yapan insanların yüzünü güldür sanada o yakışır artık uyan değerini kendin belirle ytd
yarın da tavan bekliyoz beton.... sana bu yakışır.. sonrasını düşünürüz.
79.350 tavana kilitle haydi güven ver alıp satmayım öbür tavana vereyim:kmk::kmk::kmk: valla herhal aşağıya basacak gibi yanıltma beni geçen 1 tavandan verdik yanıldık bu sefer bekliyoz diken üstünde 79 versekmi ne spekkk:kmk:
Spegi guclu tahtanin hic bakmadan ciziyor yukarilara bol kazanclar
Şimdiye kadar 150-200 olmalıydı
Tabi bence
Bu 50tl leri gördüğünde malt 9-10 lardaydı
Şimdi malt 130 olmuş
vay 71 lira spek büyüksün abi gene tersdeyiz sabah 79 vermedik.... zarar büyük 8lira marj 8000 tl geçmiş olsun.. yarın ne olur zarar bilinmez endeks düşüyor nereye kadar düşer yok yunanistanla egede sıkıntı varmış hikaye bir sebeb bulacaklar....aboo bu spek eli çok güçlü çiziyor valla 68..ler..:kmk:... son dakka ...adamsın 75.95 yuh abi ne bu marj kafam döndü adam çarpıyorlar küçük yatırımcı ne yapsın abi bu senede girilir mi kalp krizi geçirtir adama.... iyiki panikleyip 71 vermedik bi ara düşünmedim değil valla yarın alttan alırım diye...
Her kağıtta trade olmaz.Bu kağıt buna uygın değil bence.helede yüklü alım yaptıysan..maliyetin düşükse arkana yaslan rahat rahat izle..bir dost tavsiyesi...
çimbeton bi sen gitmedin yıllardan beri insanları neden mağdur ediyon hep aynı oyunu oynuyon bu kadar da olmaz 20 yıldır aynı sermayeyle devam ediyon petro kimya , kent gıda , bfren ,karton , konya nerelere gitiller sen hala aşağı basiyon insanların burdan sana mal vereceklerine inaniyorsan yanıliyon ama çok yazık beklemeye devam ytd
konya 413 olmuş.... allah sizi nasıl biliyorsa öyle yapsın hırsızlar..halen 70 lerde diyecek bir şey yok.. geri gelmezsen şer..sin.........
kağıdı değersizleştirerek elinize ne geçecek millet füze taktı sen çelek çomak oynamaya devam et