Bucim ile ilgili gerek iştirakleri, gerekse karlılıkla ilgili borsada işlem gördüğü şu anki fiyatı hak etmediğini defalarca yazdık tekrar yazmaya gerek yok, benim için bucim üzeri çamurla kaplanmış Altın 'dan farkı yok, eninde sonunda bir gün gerçek değerine ulaşacak bence şuan işlem görmüş olduğu fiyata bakıp moralinizi bozmayın imkanlarınız dahilinde alabildiğiniz kadar almaya çalışın şahsen ben öyle yapıyorum. her ne kadar aldığım fiyatı bir türlü görmesem de :kahkah:
Benim bu hissede tek hedefim İsamail TARMAN hisselerini satana kadar buradayım :one: fiyatı patron belirleyecek.
Perşembe günü Bloomberg Tv 'de Ünlü&Co Yönetim Kurulu Başkanı Mahmut ÜNLÜ 'nün Röportajını dinledim haberin linki aşağıda
"2019'da şirket alım-satımları konusunda bitirmek üzere olduğumuz 3 tane toplamı 1 milyar dolara yakın işlem var. Bu sene daha parlak bir yıl bekliyorum" dedi
Spiker bu satın almalarla ilgili şirketleri sordu ancak Mahmut bey buna cevap veremeyeceğini söyledi, Spiker tekrar hangi sektör diye sorunca Mahmut bey İnşaat ve Madencilik diye cevap verdi bende kendi kendime bir beklenti yaratıp hayaller kurmaya başladım sonuçta bucimin faaliyet alanı inşaat :kahkah:
https://www.bloomberght.com/unlu-cou...iyorum-2211829
'' Yatırım Tavsiyesi Değildir ''