Bizimkiler sektör değiştirmiş :)https://uploads.tapatalk-cdn.com/201...85f9a147b6.jpg
SM-N910C cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
Printable View
Bizimkiler sektör değiştirmiş :)https://uploads.tapatalk-cdn.com/201...85f9a147b6.jpg
SM-N910C cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
Yıldız pazarına bir hafta kala ver artık hayırlı bir haber
Hayırlı haberler bol kazançlar......
hisse.net kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi
Allah sonumuzu hayr eylesin...
işbank son 1 hafta 780 bin almış. Bugün de 200 bine yakın alımı var. Bana pek KY gibi gelmedi. inşallah hayırlı bir alımdır :)
Bankalar almasın banka dışı finans kuruluşların alması bana daha çok güven verir banka dediğiniz ky dir ky banka dışı aracı kurumları çok nadir kullanır onlardan gelen alımlar büyük yatirimcidir
Öteki forumların birinde kendini akıllı zanneden ulaş temel diye birisi var. kendince millete yatırım tavsiyesi vermiş. Yok zarrab itirafçı olacakmış, yok ABD Türkiye’ye ceza kesecekmiş, yok dolar şu kadar olacakmış.. Aklınca diyor ki, siz salaksınız, bu hissede durmayın satın gidin dolar alın. Allah’ın malına sormak lazım. Biz Ay’damı yaşıyoruz diye. Birincisi ABD’nin blöf yaptığını cümle alem biliyor. İncirlik üssü burada iken, karşılıklı bir sürü menfaat varken, Türkiye gibi stratejik bir ülkeyi zarrab’dan sebep karşısına almaya götü yermi acaba? İkincisi de Bu türden yatırım tavsiyesi içeren yorumlar kamuya açık alanda yapıldığı için alenen suç teşkil ediyor. Biz aptalmıyız, yazılarımızın sonunda, yatırım tavsiyesi içermez diye yazıyoruz? Ben de hepsini arşivliyorum. Burada da bir tane var. Yazmıştı ki, 27 kasımda Bimeks kottan atılacak diye. Meydanı boş zannedip Yazsınlar bakalım sıra bize de gelir elbet!.. YTD.
İnşallah aklıma gelen başımıza gelmez hisseler toplu olmasına toplu ama. Sanki bilerek şirketi kot dışına attırıp ortaklık ondan sonra olacak gibi denetim mekanizmasından uzakta yani hertürlü alengiri rahatça çevirecekleri ortamda gerçi spk bir halt yapmıyo zaten burdada denetim tartışılır balık baştan kokmuş sanki bütün efsaneler spk da toplanmış çiftlik kurmuşlar e bizde süt veren inekleriz bütün birikimleri sağdırıyoz yatırım değil burası kumar masası olmuş