Çok cesur davranmışsınız... güzel yapmışsınız. darısı bize..Bizim gibiler satsa , Bu haydutlar birbirlerinin sırtına binerler. hep biz taşıyoruz.
Printable View
"Bu şirketler borsaya gelmesin"
Borsa İstanbul Yönetim Kurulu Başkanı Karadağ, "Belli ölçeği yakalayamayan firmaların borsaya gelmesini istemiyoruz; Varlık Fonu yönetiminde Borsa İstanbul olarak Girişim Sermayesi Fonu'nu ayırdık, girişimcileri destekleyeceğiz" dedi.
Borsa İstanbul Yönetim Kurulu Başkanı Himmet Karadağ, belli bir ölçeğin üzerindeki firmaların halka arzını tercih ettiklerini; ölçeği yakalayamayan firmaları ise borsaya gelmeleri yerine daha özel pazarlar ve alternatif fonlarla destekleme yoluna gitmek istediklerini söyledi.
Karadağ, bu kapsamda Varlık Fonu'nun yönetiminde Borsa İstanbul Grubu olarak Girişim Sermayesi Fonu'nu ayırarak girişimcileri destekleme yoluna gideceklerini belirtti.
Türkiye Girişimcilik Zirvesi'nde konuşan Karadağ, "Karşımızda 2011 sonrası başlayan halka arz seferberliği ve yanlış ölçekte borsaya kote edilen bolca başarısız örnek var. Açıklamalarımda da yanlış ölçekte borsaya gelmenin doğru bir model olmadığını ve işletmelerimize doğru katkılar sağlamadığını hep öne sürdüm... Ölçeği yakalayamayan firmaların borsamıza gelmelerini istemiyoruz. Doğru ürünlerle doğru yöntemlerle onları hazırlamamız gerekiyor" dedi ve ekledi:
Birinin bu durumu hatırlatması gerekiyor ostim yatırıma ve bist başkanına
Bu nasıl 41 miş geçilemedi
Alan ve satan kendisi, elindekileri kaptırmaktan bile korkmuyor. Bir kademeye bile tenezzül ediyor. Metro yu bile zararına kağıttan uzaklaştırdı. İstediği değere çıkarmak ve düşürmek elinde. Tedbirli olmak ta fayda var. Aklı sıra endeks le hareket ediyor. Parası ve zamanı olan beklesin,
ÖĞRETMEN...
Bilge kağanın yanında Tonyokuk, Osman Gazinin yanında Şeyh Edebali,Fatihin yanında Akşemseddin olana denir
bende emekli Öğretmen olarak herkesin öğretmenler gününü kutluyorum.zaman su gibi akıp geçiyor...12 yıl olmuş emekliye ayrılalı.
Öğretmenler gününüz kutlu olsun, nice emeklilik yıllarına sağlıkla huzurla ve kazançlar la ulaşmanız dileğiyle