That make sense :)
Printable View
Ek 3650
Marshal'daki şu güzelliğe bakın, acaba bir başlangıç olabilir mi?
Pazartesi umarım gönlünüzden geçen fiyatları bulursunuz.
Bilgi amaçlı yazılmıştır.
Hayatımda ilk kez duydum, bu nerden çıktı şimdi. Topkapı'nın neresinde imiş bu arsa. Cevizlibağ da 80 li yıllarda vardı bir arsa ama 80 kere satmıştır şimdiye kadar. Bir hesap yaptım hızlıca 2 dönüm yeri olsa orada ve Yani arsa varsa en az 1 ay tavan gitmeli. Sallamayın bilmiyorsanız yazık
cok bey kardeşim hakkını helal et kan şekeri düşük. Sallama derken ilk defa böyle bir konu duydum uzun süredir. Mısırdaki dedemizden miras kalmış gibi birşey oldu bu. Mantıklı bulan arkadaşa sormak lazım niye mantıklı buldu bunu. Varmı hakkaten . Ama olsa taşınmazlar gayrimenkullerde çıkardı bilançoda. Hem olsa idi şimdiye kadar birileri yazardı. Bence mantıksız. Ama kıvrak zekice ve orijinal bir yazı tebrikler.
Yanık yağların, motor yağı haline dönüştürülecek boya sanayinin girdisi olabileceği fikrini veren Bay Marshall ve Topkapı’daki araziyi veren Yorgi Toprakçığoğlu ile şirketi kurduk. Yorgi Türkiye’den gitmek istedi, Marshall’ı sattık. Ancak aile olarak şirkette yüzde 5 hissemiz kaldı. Yorgi ile diğer şirketleri de paylaştık. Eminiş Ambalaj bizde, Safran Boya da Yorgi’de kaldı. Yorgi Safran Boya’daki ortaklarıyla mahkemelik oldu ve Yunanistan’a yerleşti.”
İçerisinde Topkapı geçen bir parça yazı buldum.
bi deli kuyuya taş atar 40 akıllı çıkaramaz. bırakın topkapıda arsa arasın dursun ne uğraşıyosunuz. o soru sormaya bayılır herşeyi sorar durduramazsınız uymayın ona işinize bakın beyler