sayın reisende 1.97 20 gunluk ortolama oranın ustunde almak daha mantıklı bence ama oraya gelmez bu kuyas tmpol ihgzt naptın dusruyormu sattınmı ?
Printable View
sayın reisende 1.97 20 gunluk ortolama oranın ustunde almak daha mantıklı bence ama oraya gelmez bu kuyas tmpol ihgzt naptın dusruyormu sattınmı ?
anladım sayın taven tesekkurler bende baktım haklısınız 1.97 altı iyi degil 1.80 bekleriz o zaman ordan alırız 1.97 ustune giderse ordan alırız hepsini iyi karla sattım
http://www.hisse.net/topluluk/showth...099#post503099
Haftasonu foruma giremeyecekler hisse yarışmamızda link açılmıştır.
Kurallara uygun 3 hisse seçin 1 hafta yarışalım
bugun kapanısı 1.97 ustu yaparsa teknik olarak olumlu olur bende alırım o zaman sayın reisende ama sanmıyorum yukselcek olsa 1.97 altına gelmezdi dun oranın altına gelmis ugunde dusmus 1.90 olmus aynen 1.80 den alınabilir
https://i.hizliresim.com/kXnjWW.png
bu hafta AK ın baskısı neticesinde FİYAT aşagı inmemiştir,,bu kadar NET SATICI varsa daha da aşagı inmesi gerekirdi amma birileri fiyatı SABIT tutmuş bu dikkatlerden kaçmasın ??
372K satmış maliyet 1.943 kapanış 1.92....
Yapılan işlemlerin bir kısmı karşılıklı iş garanti teb finans ve gedikten 60-70 tane yani kısaca gedik araya girdi 100 bin lot mal aldı bu hafta
hisse.net kullanarak iPad aracılığıyla gönderildi
Tabii 20 gunde 400 bin mal satıcaksın ve hisse söktaş olacak ve geri gelmeyecek,,,enteresan,,,,
Şimdi bir analiz,,,,söktaş iş bankasından 55 milyon euro uzun. vadeli kredi aldı,,,7 yıl vadeli ilk 2 yılı ödemesiz yani kredi ödemeleri 2 yıl sonra başlayacak,,neden,,,nedeni 2 yıl sonra gelecek olan paralar,,,bu paralar ne olabilir,,,,imar alınan arsaya yapılacak yatırım sonucu gelecek olan paralar olabilir,,,zira bir avm nin yapılma süresi yaklaşık 18 ay ,,,,yani gelecek olan haberler için fazla vakit kalmadı,,,bence kasım aralık gibi proje açıklanır,,,,son silkeleme ile karşı karşıyayız,,,birde 9 aylık bilançonun 35-40 milyon zarar gelecegini biliyorum,,,ve ona göre tedbirimi alıyorum,,,zira şu anda ki saçma salak fiyatlama bu olabilir,,,,yani şimdi satan arkadaş bu sattıklarını 9 bilançosunda almayı hayal ediyorsa vah haline,,,,zamanı gelince görüşürüz,,,,