Yine dağ fare doğurdu, ne zaman düzelecek bu hisse, ömrümüzü tüketti. Allah bildiği gibi yapsın...
Net Dönem Zararı : 365.818
Yine dağ fare doğurdu, ne zaman düzelecek bu hisse, ömrümüzü tüketti. Allah bildiği gibi yapsın...
Net Dönem Zararı : 365.818
bence ilk önce bilanço okumayı öğrenin.
ayrıntılarda çok güzel şeyler yazılı....
Rapordaki olumlu yönleri de dikkate almak gerekir diye düşünüyorum. Yılbaşında 62 milyon dolayında olan finansal borçların 32 milyona kadar gerilemesi oldukça önemli bir gelişme bence. İkinci çeyrekte şirketin brüt kar marjı %50'nin üstünde. Borsa böyle şirket azdır. Yapılması gereken yeni işlerle cironun artırılması ve finansal borçların bir miktar daha azaltılması. Borsi'nin satışı bu konuda büyük bir fırsat olabilir. Avro bazında aldıkları fiyata bile satsalar 13 milyon liraya yakın bir nakit girişi ve 4 milyon lira üzerinde bir iştirak satış kârı oluşma ihtimali bulunuyor. Bu hisseye biraz daha zaman tanımak gerekir diye düşünüyorum. Yazdıklarım asla yatırım tavsiyesi değildir.
SAYAS Konsolide 2017/6 Aylık DÖNEM KARI (ZARARI): -418758 Ana Ortaklık Payları: -365818
tebrikler... yazacaktım üşendim. herkes gelen mesajdaki rakamın eksimi artımı olduğuna bakıyor. okuyan yok denecek kadar az malesef. bu durumda da ky tahtada eziliyor. sonrasında klasik hikaye, şirket zarar etti ama arttı. :)
bu almanydaki ortağın paylarının satışı ve bunun değerlendirilmesi muazzam bir getiri olabilir.
- ''Yenilenebilir enerji alanında üretim yapılmasına yönelik olarak bir Ar-Ge projesi başlatılmıştır.''
Faaliyet Raporundan alıntıdır..Bence çok önemli bir gelişme. İnşallah ilerdeki dönemlerde proje hayata geçirile bilirse süper olur. Faaliyet raporunu herkesin sindirerek okumasını tavsiye ederim. Y.T.D.
Ne ilerleme nede gerileme alan yok satanı.....