Printable View
Alıntı: Originally Posted by Rock'n Roll 2000 pointe stop atan adama bunu mu diyorsun ..:kahkah::kahkah: bu gece için değil yanlış anlaşılmasın... Alıntı: Originally Posted by Rock'n Roll biraz daldım..... stop belli ..ya o.. ya ben.... gece aşkı idare et :) poz sabaha kalmaz bu gecelik aşkımız bu gece biter :) Şimdi 132475-500 Kaç kapatsa bu gece huzurlu uyursun !?
Alıntı: Originally Posted by mert45 Şimdi 132475-500 Kaç kapatsa bu gece huzurlu uyursun !? zararsız kapattığım da :)
Alıntı: Originally Posted by Rock'n Roll zararsız kapattığım da :) Yanii? kaç ?
Alıntı: Originally Posted by mert45 Yanii? kaç ? en az 300 alırım..... 500 hedefim...beklentim o..... olursa tabiki :)
Alıntı: Originally Posted by Rock'n Roll en az 300 alırım..... 500 hedefim...beklentim o..... olursa tabiki :) Kaç kapatırsa ..soru net ..cevap net olsun lütfen
Alıntı: Originally Posted by mert45 Kaç kapatırsa ..soru net ..cevap net olsun lütfen yukarı depyürsün karımı alayım ..kapanış önemli ise tahminim 700 ler gibi.....
Alıntı: Originally Posted by Rock'n Roll yukarı depyürsün karımı alayım ..kapanış önemli ise tahminim 700 ler gibi..... 132700 mi yani ? Şimdi 132475
Alıntı: Originally Posted by mert45 132700 mi yani ? Şimdi 132475 kapanış olarak o seviyeler hesaplarımda... bir salınıp bir yükselerek orta yolunu bulalım diyorum adama...bakalım dinleyecek mi beni :)