Borsanin çivisi çıktı iyice hubcv alanlar bile en tepeden, kara geçerse şaşırmamak lazım. İyi hisseler dipten kapışıldı, spek hisseleri dipten alındı bu arafta kaldı.
Mi A2 Lite cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Printable View
Borsanin çivisi çıktı iyice hubcv alanlar bile en tepeden, kara geçerse şaşırmamak lazım. İyi hisseler dipten kapışıldı, spek hisseleri dipten alındı bu arafta kaldı.
Yoruma bile gerek yok
Genel Kurul öncesi çıkıyor imajı mı yoksa? yine mi alavere dalavere...
Örneğin alarkoyu ele alalım 6.3 'lardan 3.3'lara düştü ve şu an 4'ler de
Orgeyi ele alalım mesela 6.5'lardan 3'lere düştü şu anda 3.75'ler de
Geri alım başarısının kısa bir öyküsü
Başka yorumum yok
Sağlıcakla kalın
Genel Kurul bitince bakalım bizi ne süprizler bekliyor...
Adam gibi bir geri alım programı çıkarsa, biraz bedelsiz, biraz temettü çok şey mi istiyoruz acaba.
Sn:Ferden temettü ve bedelsiz dağıtmayacaklarını daha önce açıklamışlardı zaten,aman bu beklentiye girip hayal kırıklığına uğramayınız. Belki de hisseyi manipüle edenlerin amacı da , bu beklentiyi yaratıp,genel kurul sonrasında tahtayı baskılamak ve yatırımcıları yine yeniden ters köşe yapmak olabilir mi ?
Yok biliyorum. Elindeki nakiti dışarı çıkaracak zaman değil. Genel kurullarda farklı kararlarda çıkabilir, bu hukuken mümkün ama yönetimde, genel kurulda kendi ellerinde, benzer kararlar çıkar.
Sadece geri alım programının detayları ortaya çıkar. Zaten genel kurulda olanların kararlardan haberi vardır.
Yatırımcı ilişkilerine iki kez mail atmıştım. Düşüşlerin temele göre aşırı abartılı olduğu, bu gibi günlerde hisse fiyatı lehine aksiyon alınarak önlemler alınması gerektiği söyledim. Ayrıca şirket hakkında çok olumsuz söylentilerin olduğu, yatırımcının güveninin kalmadığı, patronun TV ye çıkması, yatırımcı boş güven aşılanması vs gibi konuları da yazdım. Belki bir nebze faydası olmuştur.
Sanmam... Minareyi çalan kılıfını hazırlar...
Maalesef benim bu patronlara zerre güvenim kalmadı.
Yazıklar olsun alet olanlara
Şirket başarılı ancak yatırımcısını zerre kadar kollayan bir şirket değil
Olmayabilir de ama sanki koruyormuş havalarına girmiyor mu deli ediyor adamı
Dedim ya hiç ümidim yok
Hiçbir şey çıkmadı genel kuruldan.
Sadece ana sözleşmeye şöyle bir şey eklemişler.
Şirket, Sermaye Piyasası Kurulu mevzuatı uyarınca ve bu mevzuatta yazılı şartlara uyarak kar payı avansı dağıtabilir.