Son2.5 aylık takas değişimleri...Unlu mamüllerin alışları bilanço sonrasıdır...
Tahtadaki yabancı yada yabancı görünen citi hissemize hepimizden daha yakın olduğu açıkça görülüyor...
https://resmim.net/f/axFPfx.png
Printable View
Son2.5 aylık takas değişimleri...Unlu mamüllerin alışları bilanço sonrasıdır...
Tahtadaki yabancı yada yabancı görünen citi hissemize hepimizden daha yakın olduğu açıkça görülüyor...
https://resmim.net/f/axFPfx.png
Citi satışlarıyla gömüldü zaten adam 2,2 milyon tl kazanç sağlamış şimdi ufak ufak toplamaya başladı citi son 2 günlük takasta 227bin lot almış
İşte bir daha kafaya çakmak için başlamış toplamaya, bu üçüncü, elinde mutlaka 1.5 m lot gibi bir miktar bırakıyor satarken, sonra tekrar başlıyor toplamaya 2-2.5 m daha topladı mı başlıyor operasyon, sonra işte Citi filan alınca ky zannediyorlar ki ooo yabancı alışı geldi alıp gidecek hayır tekrar vurmak için alıyor, 2.70 den indirdi 2.20 lere, ordan tekrar topladı sonra yine indirdi 1.90 lara, ordan yine topladı 2.10 ları gösterdi bi vurdu 1.50ye... şimdi 1.70-75 toplar bi vurur kim bilir nereye.
Şikayet etmediğim kurum kalmadı, cimer, spk hepsine yazdım, pwc ye direk mail attım böyle bilanço mu olur diye ama sonuç ortada..
Sayın Selimsen takasları paylaşmış diyor ki yapan yabancı değil yakınımızda, katılmıyorum. Hepsi Mondi, dolayısıyla credit suisse in satış yaptığı herşey yabancı hissesi... yapan yakın evet o doğru, şirketin hakim ortağı, ama o da zaten yabancı.
sayın ordinary
Tahtadaki yabancı yada yabancı görünen citi hissemize hepimizden daha yakın olduğu açıkça görülüyor... dedim.
Hakim ortaklarla beraber ve önceden bilgi şüphesi içinde olduğumu belirtmek üzere kullandım...
Takası citi olarak kullanan hesaplar alım satımda bundan daha öncede çokça görüldüğü üzere credit yanı sıra yatırım finansmanıda kullanmaktadırlar..
Kimi kime şikayet ediyorsunuz Allah aşkına hani bir söz var it iti ısırırmı diye spk denilen goygoycu kurumun bistin üzerinde hiçbir etkisi bana göre kalmamıştır.Sevgili patronumuz insaf a gelirse zararımızı kurtarırız yoksa gerisi hikaye.