Hala besim disinda birilerinin bu tahtada bu hareketi yapanlar oldugunu dusunenler var malesef. Tahtaci besimin onayi olmadan tuvalete gidemez.
Printable View
Zaman daralıyor Besim tahtayı daha profosyonel daha hızlı ve ky sevmediği kötü ünlülerine teslim etmiş gibi duruyor ama zamanın daraldığı gerçeği herşey in önüne geçiyor bir adamdan intikam almak istiyorsanız ve gücünüz yetmiyorsa onu sıçarken yakalayacaksınız kısaca tahtacı kim ise cuma günü tabana çekemedi çekseydi mal kaybedeceğini biliyordu yani iki taban yaptırıp tabanda biriken malı toplayabilirdi ama yapmadılar çünkü başka faktörler var bir başka aracı kurumlar ikincisi tabanda o ky nın malının daha taze psikolojisi bozulmamış daha yeni ky ya geçme ihtimali üçüncüsü bürüt takas İnternet yasağı ve bazı adamlara yasak gibi zaten bürüt geldi mi biterler o sebeple devre kestikten sonra düşüşe oynayan korkan panik yapan ky mallarını taplamakla yetindiler bana göre özet bu başka fikri olan varsa yazarsa sevinirim sonuçta yanılıyor da olabilirim bu arada architect grafik at uğurlu geliyor
https://imgyukle.com/f/2021/09/26/9Iftp.jpg
Piyasalarda olumsuz bir hava oluşmaz ise haftalık grafik yükseliş eğiliminde olduğunu gösteriyor.
Haftalık ve aylık indikatörler alış yönünü işaret ediyor. Ancak ne yazık ki borsamızda asıl yönü speklerin hareketi belirliyor.
Onların ruh halini belirleyecek teknik bir analiz yöntemi maalesef yok :)
Birçok sitede Ali Ağaoğlu bodrum projesi açıklaması yer alıyor.
Buna bodrum belediye başkanı cevap vermiş.
8 milyar projeden 20 milyar TL.kazanc olacağını belirtmiştir.
Şirketi aradım.
1.ilgili tebliğ gereğince bu proje ile ilgili haberi doğrulamak veya yalanlamak zorunluluğu vardır bizim yatırımı etkileyen husustur dedim arsa bizim değil ondan bildirim yapmıyoruz dedi.
2.peki arsa sizin değil doğru ama gelir paylaşımı nedeniyle bizi ilgilendiren önemli bir durumdur neden yatırımcıdan saklıyorsunuz o zaman ÇED raporu yayinladiniz hemde gecikmeli dedim olabilir dedi.
Bunlar kesinlikle iyi niyetli olmadığı kanaati oluştu.
İnşallah iyi olur sonucu.
Arkadaşlar şirketi arayıp sizlerde görüşün bunları zorlamazsak haber yapmaz.
Sagliklar
4,99 önemli bir direnç. Hacimli kırarsa 5,30 ları ancak bu şekilde görebiliriz.
Aşağıdaki destek noktası ise 4,24
O hikaye arsa bizim değil lafı bununla yükümlülüklerinin kaçamaz Bi ticaret mahkemesi olsun bakalım arsa kiminmiş görürsünüz ali ağaoğlu bir taahhüdde bulunmuş bu taahhüdde istinaden arsa şimdilik onda gözüküyor ama taahhüdünü yerine getirmediği ispatlanınca arsa Besim indir arsaya ipotek koydurabiliyormu ali bey Bi onu sorun bakalım veya ipotek koydurabbiliyorsa ne şekil ipotek leniyor o elindeki taahhüt sözleşmesi olmadan bankaya şuraya buraya başvurabiliyormu
Bu bilanço da göstermemek için Bi film manipilasyondur mahkemeler öyle durumlarda iki tarafın menfaat karşılığı yaptığı sözel sözleşmelerde bir üçüncü dördüncü taraf varsa olayı ona göre değerlendirir diğer tarafları da katar ve öyle karar verir öyle Karadeniz sirvi zekalığı işlemiyor mahkemelerde elli tane benzer örneği var başıma gelen