Potasyum sülfat tesisi devreye girecek temmuz başında üretime başlayacaklar.Hektaşın durumuna bakın nerelerden geldi.Bu hisse benim için hergün bakıp al sat yapılacak bi hisse değil.Alıp unutana kazandıracak bir hisse.Ytd.
Printable View
Potasyum sülfat tesisi devreye girecek temmuz başında üretime başlayacaklar.Hektaşın durumuna bakın nerelerden geldi.Bu hisse benim için hergün bakıp al sat yapılacak bi hisse değil.Alıp unutana kazandıracak bir hisse.Ytd.
Allah bunları nasıl biliyorsa öyle yapsın
insanlara ibret olsun bunların yaşayacakları
ahirete bırakmasın bu dünyada yapsın inşallah
Allah'ım sana havale ediyorum.
amin
Dışardaydım şimdi geldim, mail attığımda hemen Çağla hanım 5 dk. dönüş yapmıştı. Gündemde haberli bir satış olmadığını söylemişti. Geçen sene sonunda 5.800.000 satış haberi duyurulmuştu, o mu devam ediyor bilmiyorum. Kural gereği habersiz satış yapamazlar. Zatem halka açıklık oranı % 57 ye dayandı zaten. Alkim gibi hissede bu kadar fazla halka açıklık oranı olmamalı. Batak durumdaki hisselerde büyük halka açıklık oranı olabilir. Patronlar tabi ki imtiyazlı hisselerine güveniyorlar. İmtiyaz durumu ortadan kalkarsa o zaman etekleri tutuşur. Dün akşamda mail attım, sitemkar bir dil kullandım, cevap gelmedi. Saygılar.
Dün akşam attığım mail içeriği aşağıdadır.
Sayın Çağla hanım;
Patron ve Kora Holding A.Ş. satışları bitmemiş miydi. Bugünkü satış nereden çıktı. Alkim gibi şirketin halka açıklık oranı % 57 ye dayandı.Bu kadar yüksek halka açıklık oranı tükenmiş şirketlerde olur.Bu durum Alkim gibi bir şirkete yakışmıyor. Patronlarınız imtiyazlı hisselerine güveniyorlar galiba. SPK' ya ve Cimer'e yatırımcılar olarak başvuru yaparak imtiyazlı hisse olayını ky lehine yeniden düzenlenmesini sağlarsak o zaman patronlarınız ne yapacak. Burası Türkiye biz yatırımcıların sabrını taşırmayınız lütfen. Alım yapacağınıza devamlı satış yapıyorsunuz, bilmediğimiz bir şey varsa açıklayınız. Saygılar.
Allah'ın laneti
küçük yatırımcının parasına göz dikenlerin üzerine olsun
Aminnn
Alkim Kimya A.Ş. Yatırımcı İlişkileri Yöneticisi
Çağla Koçel cagla.kocel@alkim.com