Bakalım bilanço ne zaman gelecek ? Ben de iyi bi bilanço bekliyorum . Son tarih sanırım 20 eylül ama bu ay içinde gelir sanki
Printable View
Bakalım bilanço ne zaman gelecek ? Ben de iyi bi bilanço bekliyorum . Son tarih sanırım 20 eylül ama bu ay içinde gelir sanki
Nev'i şahsına münhasır bir kağıt, pkart.
Bilanço çok iyi gelse bile keyfi yoksa gitmez.
Teknik, analiz, grafik de hak getire.
Misal dün İTrail'in Haniye suikastına en sert tepkiyi veren tahtalardan biri.
Endeks kağıdı değil denir ama endeks düşerken ilk üçü kimseye bırakmaz.
Endeks yeşilken de eksi kapatmışlığı çoktur.
Daha önce de yazıldığı gibi pkart takıntı haline geldi çoğumuz için.
Ama azcık uçup kaçsaydı başta ben olmak üzere çoğumuz dökülürdük belki.
Şimdi bekliyorum, nereye kadar, kim bilir ‼️‼️‼️
İlk ceyrek vakti olmasina ragmen erken gonderdi simdi de agustos ortasina kadar gonderebilirler. Daha once dedigim gibi oyle 50-60 ml luk net karlar gorecegimizi dusunmuyorum olsa fiyatlardi sanırım biraz daha. 30 ml civari bir beklentim var ama Ciro üstüne koyarak giderse sevinirim..GM 9 Pro cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
‘’Mal toplanıyor” cümlesindeki malın ky olduğunu dost-düşman herkesin gözüne soka soka bellettikleri bir gün geçirtiyorlar hamdolsun ‼️‼️‼️‼️
Verelim taban olsun mutlu olsun
Tahtacıyı bu duruma düşürenlerde hiç mi suç yok ? Bu forumu tartıp çok önceden yapması gerekeni yapıyor, ilgilenmiyor, umurunda değil yoksa bu hale gelmezdi tahta . Tabii onun üzerine oynayan başka bir tahtacı grubu olasılığını da unutmamak lazım . Meydan boş ne yapacaklarsa bilançodan önce yapmalılar ki yapıyorlar da ….
Saygılarımla