Ben ekonomistim onların kafası basmazzz yine benim dediğim olduuu:plc:
Printable View
Ama olan ülkeye oluyor,gelecek kuşaklara darbe atıyorlar,zaten vurdumduymaz balık hafızalılar yalakalar bu ülkeyi bu hale getirdi,İnönünün en büyük hatası çoğul demokrasiye geçmek oldu,Atamız bilmiyormuydu bunu,ortam müsaid olmadığı için yapmadı,zaten cumhuriyet zar,zor kuruldu hilafet severlerin yüzünden,olan osmanağamıza oldu cumhuriyet uğruna güme gitti:(
TCMB: Yurt dışında yerleşik kişilerin piyasa fiyatı ve kur hareketlerinden arındırılmış hisse senetleri net alımları 56,5 milyon dolar
Kur korumalı TL mevduat ve katılma hesapları başlangıcından bu yana ilk kez düşüş gösterdi.
Bankacılık Düzenleme ve Denetleme Kurumunun (BDDK) haftalık bülteninde yer alan bilgilere göre, 18 Kasım haftası itibarıyla kur korumalı TL mevduat ve katılma hesapları 9 milyar 5 milyon TL düşüşle 1 trilyon 464,9 milyar TL'ye geriledi.
Çin'de Coronavirüs varyantlarının neden olduğu yüksek vaka sayıları nedeniyle Pekin ve birçok yerde tekrar kapanma kararı alındı. (CTGN)
:ok:,bizdeki başhekimde böyle yapıyor galiba,bir düdük çal otur,bir düdük kalk,koca ülkeyi ne hale getirdi hekimimiz,tarih bunu hiç unutmayacak,destek verdikleri çok memnun galiba,onların yüzündende yargıda eline geçti işlem tam oldu,sesi çıkana adaletin terazisindeki dirhemlen kafasına indiriyor,millet sus pus öyleya,zorlan sen çok yaşa padişahım dedirtiyor,acaba öylemi ?,şu an devran onların lehine,ya sonra ?