Ha topiğin müdavimleri bu yazılanlarıda baştan sona okuyun kime yazmışım kim topikte olayı farklı yöne çekip mala ile dolaşana bakarsınız.:kahkah:
Printable View
Ha topiğin müdavimleri bu yazılanlarıda baştan sona okuyun kime yazmışım kim topikte olayı farklı yöne çekip mala ile dolaşana bakarsınız.:kahkah:
Sacro kardeşim kusura bakma topiğini gereksiz meşgul ettim sıvacı yüzünden.
Niyetim muhabbet olsun diye makara kukara hesabı.
Karşıma telebe rinden bir tanesi dikildi olan oldu.
selamlar saygılar.
Hocam da sizi birtek analiz yönünden takdir ediyordur herhalde diğer yönlerden pek iyi birşey göremedim:)
Hakaret var, sertlik var, herkesi aşağı görme var, hatayı kabul etmeme var:)
Petkim, yünsa ve endeks dahil hiçbirinin dibinde burdan alınır diyememişsiniz. Sacro 3 ünü de bilmiş:)
Garan 7 yi kırarsa petkim de biter demişsiniz garan 6.5 petkim daha iyi durumda.
Linkleri de yapıştırdım hala ben en iyiyim modundasınız:)
Tekniğiniz iyi diye o yönden üstad demiştim de geri alıyorum çünkü piyasanın en gergin anlarında bura dip diyebilecek bir öngörü yeteneğiniz yok.
4.11 lerde ortam korkusuyla hisseyi izleyip 4.5 larda giderken görmek sizi analizci olarak iyi yapabilir ama strateji olarak zayıf olduğunuzu gösterir:)
Bu sebeple sizde benimle atışacağınıza öngörü yeteneğinizi geliştirin biraz daha:)
Üzerime yapıştırmak istediğin şeyler bana yapışmaz sacro nun oyun sahası ayrı , benim oyun saham ayrı sacro dip diye bilir ben o vebali alamam , sacro gelir buraya ben buradan a hissesini aldım der , sacro ya oyuncu lazım benim öyle bir ihtiyacım yok .
Adam ne diyor ben alıcam siz ondan sonra alacaksınız diyor senin gibi telebelere benim öyle bir derdim yok.
Hakaret ten bahsediyorsun senin yazılarında aklınca beni sacro ile kıyaslamalr yapıp ,burdaki tartışma ile ilgili olmayan linkler yapıştırıp olayı başka yerlere çekip , belden aşağı çalışmalara girme , siz ,biz li keleimelerle cümleler kurup efendi ayağına yazıyormuş havasına bürünüp kıvırıp kıvırıp yorumlamalar yapmalar yakışıyormu sana
Benim iyi olup olmamam benimle alakalı neden para benim alıyorum satıyorum kar zarar bana bu yüzden rahat ol.
Teknik olarak zayıf görebilirsin :) Aldığın itibar puanlarına bakma sayfanı ziyaret edenlere bak topiğim olmadığı halde demekki insanlar birşeyler görüyorki basit analistçi bulut ne yazmış diye girip bakıyor sıvacı kardeşim.:drunk: Ben yaptıklarımı , şu saatten sonra yapacaklarımı biliyorum.
Yine söylüyorum TELEBE SıVaCıLıĞı bırak birşey iletecekse topik sahibi iletir.
Tartışma bitsin diye üstad diyeyim dedim yalaka dedin.
Yanlışlarını yazınca hakaret ediyorsun.
Sizli bizli konuşayım resmiyet olsun dedim efendi taklidi yapıyormuşum.
Ne dersem susacaksan söyle onu diyeyim de işimize bakalım:))
Sende beni istediğin yere çekme. Bugüne kadar ne sen nede Sacro yazdı diye hiçbir hisse almadım kendi kafama yatanı alıp sattım.
Takipçin çok diye senin iyi bir analist olduğunu göstermez. Berat Albayrak ında 919 bin takipçisi var ama ne kadar zayıf bir maliye bakanı olduğunu herkes görüyor:))
Vaktin benden fazla diye paylaşımın çok bakan oluyor tabi. Enes batur da bir sürü saçma video çekiyor oğlum izliyor diye tanıdım bende adamın 8 milyon takipçisi var aylık senden benden fazla kazanıyor. Şimdi bu genç süper mi yani:))