Originally Posted by
selimtogrul
La öyle değil be abi. Allah Allah .
bak şimdi sevgili abim. Son 3 çeyrekte acaip bir akın oldu borsaya. Gelenlerin hepsi de telegram whats app ta ondan bundan duydyğu hisseleri alıp daha sonrada iki elini başının arasına alanlar dolu. Ben buna isyan ediyorum. Diyorum ki: gel kardeşim burda hergn bir hap bilgi bir de hisse veriorum. Öğren. Bunun için gerekli yeter şartlar var zaten. Bana kalırsa bu sitenin en iyi, en şeffaf teknik analizini yapan ADAM bizde. Aha buyur Dandan abim. sonracıma bu sitenin en paralı ve makara ADAM ı da bizde buyur Beyaz atlı. yalan mı ? Sonra her ne kadar misafir sanatçı tadında da olsa sen geliyorsun şuraya iki satır yazıyorsun. Eh yalan değil, seninde bu sitedeki en akıllı ve en iyi temelci olduğunu yüzüne söylersem ayıp olmaz. Yani ne var Tolga nın başlığında yazdığın iki satır yazıyı şuraya copy paste yapmak çok mu zor abi. Yani seni ikna edebilirim diye düşünüyorum. Hah olmaz abi dersen bizde sana transfer teklif ederiz. Zaten son 1-2 haftada sanırım takipçiler al verdiğimiz hisselerden accık para kazanmışlardır. Ne yani tutup ta sana ucundan verseler .. Verirsiniz di mi başlık takipçisi dostlar. Ne diyonuz. Koskoca izcan ı transfer edicez. Ses verin. Kaynanam ölsün ki giderim bak. Zaten başka yerlerden teklifler alıyorum. :oleyo: