Originally Posted by
mensuk
Hektaş topiğinden... Bu yazınıza itiraz maksadıyla yazdığım soru silinmiş...
Kimsenin kimseyi aforoz ettiği filan yok. Kimse kimseyi küstürmedi, hakaret de etmedi... Okuduğum bütün forum topiclerinde olumlu ve olumsuz görüşler yazılıyor. Hiçbirine yukarıda sizinki gibi adres göstererek niyet okuma sezmediğim sürece itiraz etmedim. Burası özgür ortam, isteyen istediğini yazabilir. Ama siz herkese açık olan haberlerin paylaşımını, uzun vadeli yatırımcılığın motivasyon mottolarını manipülasyon varsayarak bunları paylaşanları hedef gösteriyorsunuz... Doğru bulmuyorum... Keşke şöyle yazıp takdirini biz okuyuculara bıraksaydınız, deseydiniz ki bu hesaplarda hata yapıyorsunuz, organomineral gübre işinde bahsettiğiniz cirolara yakın zamanda ulaşılamaz, tohum işi zaten zaman alacak, şirketin alımları şu şu nedenlerle isabetli olmadı...vs vs; argümanlarınızı yazıp bıraksaydınız çok daha iyi olacak yazmaktan hazzetmediğim halde beni klavye başına geçirmeyecektiniz.
Birikiminizi, getirinizi veya vicdanınızı eleştirecek konumda değilim. Normalde yorumlarınızı okuyup geçerdim. Ancak yazılarınızı okuyunca bir ifade daha dikkatimi çekti; kendi başına işlem yapmaktan yoksun kişiler ifadesi kendinizi konumlandırdığınız yerin üstten bakan bir yer olduğunu düşündürüyor. Kendinizi kurtarıcı pozisyonunda görüyorsunuz ve bu konumuz gereği sizin gibi düşünmeyenleri rahatlıkla manipülasyonla veya portföy değerini düşürmemek için olumlu haber pompalamakla suçlayabiliyorsunuz.
Sayın Pit, Anlaşılan o ki anlaşamayacağız... Kendinize niyet okuma ve kurtarıcı olma hususunda taraftar da bulmuşsunuz...
Benden şimdilik bu kadar...
Herkese iyi etkilenmemeler ve bol kazançlar dilerim.