Aaaa tam tersi benim hanım uysaldır hiç bir şeye karışmaz selim atar yapmam fabrikada ki konumdan kalma alışkanlık.:kahkah:
Printable View
hayırlı günler
hayırlı Cumalar
Yapılan yorumlar bazen yanlış anlaşılıyor kimsenin kimseye dediği bir şey de yok aslında ama yanlış anlama olabiliyor.
sn.nilkiz burada bilgi paylaşıyoruz her zaman buyur gel yaz çiz sıkıntı yok.
İzcan kardeşimizin sana dediği bişeyde yok genele söylenmiş bir söz,hani kar yaptığımızı söylersek kar edemeyen üzülebilir içerleyebilir babında idi.
https://www.tradingview.com/x/TYweKU9O/
İstek üzerine bu şekilde çizmişim bunu bizi bozar böyle tahtalar selim.
Sn nilkiz, yaptığınız işlemleri yazmanızda, grafiklerle desteklediğiniz sürece kimse bir şey demez...
Fakat ortada bir grafik, analiz falan olmayınca ve sadece atılan son mesaj okununca akıllarda yanlış çağrışımlar yapabilir... Hava atıyormuş izlenimi doğabiliyor...
Benim de yaşım 52 ve hâlen öğrenmek için çabalıyorum... :)
Fakat grafiksiz hiç analiz yapmam. Yaptığım şeylerin amacını ve nedenini anlatmaya elimden geldiğince çalışırım...
Burada herkesin Teknik ve Temel analiz bilgisi olmayabiliyor. O nedenle çanak/kulp falan diyoruz ama bunun ne olduğunu bilmeyen birisinin sadece kafası karışıyor...
Amaç paylaşım yapıp, faydalı olmaksa detaylı grafiksel açıklamalarla destelemek gerekiyor...
Umarım doğru ifâde edebilmişimdir...