Ardadan gelecek parayı 35 lik çıtırlara harcayacağız gibi.
Printable View
Ardadan gelecek parayı 35 lik çıtırlara harcayacağız gibi.
Edin Dzeko'yu Fenere'e pazarlayan , aracıdan başkan Ali'ye elinde çokkaliteli topçular-kaleciler olduğunu söylemiş...
https://www.hurriyet.com.tr/sporaren...diasi-42290008
ne zaman alt yapı yalanını bırakacaksınız ,2.000 tane okul açmışlarmış mış...
birileri sebeplensin diye...
gençleri sat onlardan gelen paralarla emeklilik arefesindeki topçuları besle...
borçlar almış başını gitmiş ,yöneticiler atsın tutsun..
fb tv kanalına artık taraftar ilgi göstermiyor
kimin umrunda ki
malum
Sakalcı/hanutçu
cimcom fanatiği
ortam karıştırıcı
Reisin en güvendiği işadamının boğazdaki yalısında bürosu olan
okuldan mezun mesleği Hemişir ( erkek hemşire)
solcu görükür
ama paraya dayanamaz ...
Bildiğiniz Soner Y. ,
bu kez de travesti görnümüyle bir dedikoduyu yazmış
Fenerbahçelilerin merakını Odatv gideriyor... İsmail Kartal niçin teknik direktör oldu... Külliye bu işin neresinde
Simon Kuper haklı galiba: Futbol asla sadece futbol değildir.
Çocuklar, şu yaşıma geldim futbol aşkının insanı neden delirttiğini anlamadım! Eduardo Galeano okudum oradan Simon Kupere geçtim olmuyor Anlayamıyorum
Bir de koca felsefecilerin, şair ya da yazarların top peşinde koşması beni daha da yordu.
Sen Albert Camus ol hayatı tanımlarken futbolla açıkla: Hayatta ne öğrendiysem futboldan öğrendim; Çünkü top hiçbir zaman beklediğim köşeden gelmedi."
Gerçi zaman zaman eniştenizin TVdeki futbol keyfine ortak olmaya çalışırım ama enine boyuna bilmem
Ama Galatasarayn Ankaradaki şampiyonluk maçını izlemeye gittim.
Galatasarayın şampiyonluk maçı 30 yıl sonra yine bir Ankaragücü maçına denk gelince enişteniz tuttu kolumdan götürdü beni
Eee ne yapayım ben de bu tarihi ana tanıklık ettim.
Tabii orada duyduklarım bir başka yazı konusu
Neyse çocuklar esas konumuza geleyim ben
Her gün beş altı günlük gazete okuyorum. Bu aralar dikkatimi çeken konu gazetelerin birinci sayfalarında yer alan Fenerbahçe eski başkanı Aziz Yıldırımın fotoğraflarının sürmanşette olması
Aziz Beyi uzun zamandır gazetelerde görmüyordum. O yüzden de Yine ne oluyor dedim kendi kendime
Konu Fenerbahçenin Ali Koç dönemindeki durumuymuş.
Malum Ali Koç büyük umutlarla gelmişti Başkanlığa ancak, bir türlü beklenen şampiyonluk gelmedi.
Bu sezonu da Türkiye Kupasıyla kapatınca yine sesler yükseldi.
"TÜRKİYE'DE BİR CHP BİR DE FENERBAHÇE KONUŞULUYOR"
Tabii Hürrem ablanız uzun zamandır CHPyi yazdığı için gazetelerdeki Aziz Yıldırım ayrıntısını derinlemesine inceleyemedim.
Dün de çok sevdiğim iki arkadaşımla kahve içerken Fenerbahçe neden gündemde diye sorunca başladılar gülmeye
Türkiyede bir CHP bir de Fenerbahçe konuşuluyor dedi Nurten
Meğer, günlerdir Fenerbahçenin teknik direktörü kim olacak sorusuna yanıt bekliyormuş milyonlarca taraftar.
Üstüne Aziz Beyin açıklamaları da gelince gündem Fenerbahçe oluvermiş
Çocuklar neyse ki Fenerbahçe teknik direktörünü bulmuş: İsmail Kartal olacakmış.
Ama tabii burada beni ilgilendiren konu yine siyaset çocuklar.
Neden mi? Anlatayım
KİM BU AHMET KETENCİ
Çocuklar, İsmail Kartalın üçüncü kez Fenerbahçenin başına geçmesi konusunda ısrar eden bir isim varmış
O kişi ise Ahmet Ketencymiş.
Ahmet Ketenci kim mi?
Burak Erdoğanın kayınbiraderi
Yani İyi bir Fenerbahçeli olan Cumhurbaşkanımız Recep Tayyip Erdoğanın dünürü Osman Ketencinin oğlu.
Çocuklar sadece bu değil Ahmet Ketenci aynı zamanda Fenerbahçe yöneticisi
Çocuklar biliyorsunuz Türkiyede futbol ve siyaset hep iç içe olmuştur.
Ama ben yine de merak edip sordum:Ahmet Ketenci neden İsmail Kartalda ısrarcı olmuş?
Kahve arkadaşlarım anlattı: İsmail Kartal son yıllarında muhafazakar bir çizgiye yol aldı. Eşi hanımefendi de kapandı. İsmail hocanın bu yeni çizgisi Beştepede de biliniyor. Hatta İsmail Hocanın şimdi Hac vazifesini yerine getirdiği de yazıldı.
Fenerbahçe ile resmî sözleşme de Hacdan döndükten sonra imzalanacak
Neyse çocuklar konuyu çok uzatmayacağım Simon Kuper haklı galiba: Futbol asla sadece futbol değildir.
Odatv.com
https://www.odatv4.com/siyaset/fener...sinde-54622734
adamın kötüye giden takımı toparlayıp bir yere getirdiğini unutup
aile/özel hayatıyla nereye varmak istiyor ,
bu şahıs ? yani namıyla
hanutçu soner ,sen önce devr-i fetö zamanında fenere nasıl kumpas kurulduğunu
sözde gazatacı/medyaların fetöcü adli ve emniyet nasıl içli dışlı olup haberleri patlattığını yaz...
https://t.me/c/1056334519/28972
Yolun açık olsun güzel çocuk
Ömrünce mutlu ol
SM-G610F cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
malum
Sakalcı/hanutçu
cimcom fanatiği
ortam karıştırıcı
Reisin en güvendiği işadamının boğazdaki yalısında bürosu olan
okuldan mezun mesleği Hemişir ( erkek hemşire)
solcu görükür
ama paraya dayanamaz ...
Bildiğiniz Soner Y. ,
bu kez de travesti görnümüyle bir dedikoduyu yazmış
Derin kulis... Ali Koç Fenerbahçe’yi bırakıyor
Ömer Koç iş dünyasının (ve bence de siyasetin) ağır stresinden bunalmış. Son olarak Rahmi Koç ile Ali Koç'un Cumhurbaşkanı Erdoğan ile görüşmeleri dikkatimi çekmişti; Ömer Koç niye yoktu o görüşmede?
Çocuklar İstanbul’dayım. Ama şaşılacak bir hâl başıma geldi; Fenerbahçe Başkanı Ali Koç ile Fenerbahçe başkanlığına aday olduğunu her fırsatta açıklayan Sadettin Saran’ı yemek yerken görmeyeyim mi?
Futbol camiasını takip edenler bilir, Ali Koç ile Sadettin Saran’ın arası genellikle limonidir. Birbirlerini kızdıracak demeçler vermişlikleri vardır.
İşte çocuklar bu sebeple Ali Koç ile Sadettin Saran’ın yemek yemesine şaşırdım. Sohbet konusu neydi bilmem mümkün değil tabii, uzak masadaydık.
İkiliyi gören bizim masada her kafadan bir ses çıktı. Uzlaşılan konu şu oldu:
Ali Koç yerine Sadettin Saran’ı hazırlıyor!
Ben buna hiç ihtimal vermedim. Ama açık kapıda bırakmadım değil, Aziz Yıldırım karşıtlığı bu iki genci birleştirmiş olabilir mi? Aman Tanrım bunu Aziz Yıldırım duymasın. Eminim ki, Sadettin Saran aday olursa Aziz Yıldırım karşısına mutlaka çıkar. Kesin de kazanır bence.
Peki çocuklar, Ali Koç Fenerbahçe’yi neden bırakmak istesin? Kaç yıldır futbol takımını şampiyon yapamaması mı? Hiç değil.
Bu sorunun yanıtını masadan İstanbullu bir işadamı verdi. Söylediklerini şaşırarak dinledim. Dedikleri şuydu:
ALİ KOÇ'UN BIRAKMA SEBEBİ
Çocuklar biliyorsunuz belki, Koç Holdinge zaafım vardır; bir Türk şirketinin dünya markası olması göğsümü hep kabartır, hep duygulanırım...
Rahmetli Vehbi Koç ile başlayıp Rahmi Koç ve rahmetli Mustafa Koç ile büyüyen holding Ömer Koç ile zirveye tırmandı.
Ve lakin çocuklar… İstanbullu işadamının söylediğine göre Ömer Koç iş dünyasının (ve bence de siyasetin) ağır stresinden bunalmış. Son olarak Rahmi Koç ile Ali Koç'un Cumhurbaşkanı Erdoğan ile görüşmeleri dikkatimi çekmişti; Ömer Koç niye yoktu o görüşmede? Neyse çocuklar…
Ömer Koç holdingdeki ağır yüklerini azaltmak istiyormuş. Yani, yönetim kurulu başkanlığından ayrılma kararındaymış. Ali Koç da ağabeyinin yerine gelecekmiş.
Ömer Koç'un böyle bir arzusu olabilir ama Rahmi Koç bu derece başarılı olan oğlunu bırakmak ister mi, emin değilim…
Bakalım zaman ne gösterecek?
Bu arada çocuklar bende bugün bana söylenen hiçbir kulise inanmadım!
Duyduklarımı Can (Özçelik) Beye anlatınca, “yazınız lütfen Hürrem Hanım, sonuçta siz kulis yazarısınız†demesin mi? Bu çocukta da böyle bir açık sözlülük var!
Çocuklar, bende yaşlı bir kulis yazarı olarak gördüğümü ve duyduğumu sizlerle paylaştım. Ali Koç Fenerbahçe’yi bırakır mı bilmem ama Ömer Koç'un holdingi bırakmasına gönlüm hiç razı değil. Türk ekonomisinin bu zor dönemde Koç Holdinge ihtiyacı var çünkü…
Odatv.com
yaz yaz heyecanlı oluyor , travesti soner ,pardon hürrem sultan
Arda'nın Babasının bu transfer işinden 15 milyon başlık parası/komisyon/hanut kopardığı idda edilmiş
İspanyol basınından çarpıcı iddia: Arda Güler’in maliyeti 50 milyon Euro
Fenerbahçe'den ayrılarak Real Madrid'in yolunu tutan Arda Güler'in transfer maliyeti için İspanyol basınından çarpıcı bir iddia ortaya atıldı.
İspanyol basınından çarpıcı iddia: Arda Güler’in maliyeti 50 milyon Euro
Türk futbolunun son dönemdeki en önemli yeteneklerinden Arda Güler’in Real Madrid macerası başladı.
Dün öğleden sonra ailesiyle birlikte özel uçakla Madrid’e giden 18 yaşındaki futbolcu, sağlık kontrolünün ardından 6 yıllık sözleşmeye imza attı ve transfer İspanyol devinin resmi kanallarından duyuruldu.
FENERBAHÇE 20+10 MİLYON AÇIKLADI
Fenerbahçe, satış opsiyonu 17.5 milyon Euro olan Arda için yaptığı KAP bildiriminde Real Madrid’in 20 milyon Euro peşin ödeme yapıp 10 milyon Euro performans bonusu ödeyeceğini duyurdu. Türk futbol kamuoyu transfere kilitlenirken İspanyol basınından çarpıcı bir iddia gündeme geldi.
İspanya'da Barcelona Kulübü'nün muhabirliğini yapan gazeteci Toni Juanmarti'ye göre Arda Güler'in transferi, futbolcuya verilecek maaş hariç Real Madrid'e 50 milyon Euro'dan fazla paraya mal oldu.
BABASINA 15 MİLYON EURO KOMİSYON…
Juanmarti sosyal medyadan yaptığı paylaşımda, “Arda Güler'in Real Madrid'e maliyeti, oyuncunun maaşını dahil etmediğimizde bile 50 milyon Euro'yu geçebilir. Babasına 15 milyon Euro'dan fazla komisyon ödenecek. Ayrıca oyuncunun ailesinin talebiyle Fenerbahçe'ye ödenecek miktar artırıldı. Pahalı mı, ucuz mu? Bunu zaman gösterecek†ifadelerini kullandı.
Arda'nın babası Ümit Güler'in, oğlunun transferinden 15-20 milyon Euro civarında pay istediği daha önce İtalyan gazeteci Gianluca Di Marzio tarafından da duyurulmuştu.
Arda Güler transferinde ayrıca çıkış kulübü olarak gözüken Gençlerbirliği de FIFA kuralları gereği yetiştirme bedeli alacak. Bu bedel Arda Güler 23 yaşına gelene kadar transfer olduğu her kulüpte ayrıca ödenecek.
https://www.sozcu.com.tr/spor/futbol...-euro-7736010/
Süleyman Hurma
“EMRE MOR 30-40 MİLYON EURO’YA GİDERâ€
Fenerbahçe’de forma giyen Emre Mor’un performansına değinen Hurma, “Emre Mor, Türk pasaportu olan oyuncular arasında Arda Güler ile beraber en iyisi. İnsanların düşündüğü gibi bir oyuncu da değil; çok sorunsuz ve çalışkan bir oyuncu. Emre Mor, Fenerbahçe’de 1 yıl oynaması gereken yerde oynasın; 30-40 milyon Euro’ya satılır. İnanıyorum ki bu sene İsmail Kartal’ın elinde Fenerbahçe’nin en büyük transferi olur.†dedi.
Yayıncı kuruluşa serzenişte bulunan Hurma, “Pandemi oldu yayıncı kuruluş geldi ve bu paraları ödeyemeyeceklerini söylediler. Yayıncı kuruluş aralık ayına kadar bize ödeme yapmadı. Zorla indirim yaptılar. O ara da TFF 80 milyon dolarlık bir dava kaybetti. O davada TFF’nin hakimi bile yayıncı kuruluşu haklı buldu. Ben almadığım parayı 3 sene üst üste ödemek zorunda kaldım.†diye konuştu.
https://www.sozcu.com.tr/spor/futbol...-oldu-7735973/
diyosun başkan ,
hadi inşallah diyelim ,
geçelim...
bu aralar , burada da vardı fb reklamı dönüyor...
İsmail Kartal bir de 2 yeni transfer (başkan ve arkadaşlarının büyük başarısı)
her halde şampiyonluğu altın tepside cim coma hediye edildiğini
tarftarın unutmuş olmalı/umularak yapılıyor olmalı...
bir de şampiyonluk ligi maçlarında hakemlerin ş...sizce tutum unedeniyle Kiev'e hediye edilen tur atlamayı unutmuş olmaları gerekir ki
internette saçma sapan bir anti fener kampanyası yürütülüyor...
neden fenerbahçe lig hazırlıkları için rusya ya gitmiş...
çok da tın...
Fenerbahçenin ihracat başarısı: Avrupanın en önemli oyuncu havuzlarından biri oldu
Fenerbahçe, son dönemlerde oyuncu ihraç eden bir yapıya dönüşerek Avrupa'nın en önemli oyuncu havuzlarından biri oldu. Ali Koç'un başkanlık döneminde büyük bonservis bedelleri ile Napoli, Lazio ve Real Madrid gibi kulüplere oyuncu gönderdi ve bu sayede önemli bir gelir elde etti.
https://www.sozcu.com.tr/spor/futbol...-oldu-7737796/
peki dışarıdan alınıp fiyasko ile sonuçlanan transferler
ne olacak ?
saçma sapan tarftarı kandırmaya dönük haber...
fenerlileri üzen gelişme ,
ligdeki rakib, cim com , fanatik kanaryalı Acun Ilıcalının İngiltere Championship Liginde yer alan takımı kaşısında 3-4 gibi bir skorla malub olmuş...
Acun bak şimdi ayıb ettin , bir daha ki karşılaşmada lütfen oyuncular kaleyi açsın ....
..............
Galatasaray yeni sezonun ilk hazırlık maçında İngiliz ekibi Hull City ile karşı karşıya geldi. Kocaeli Stadyumu'nda oynanan özel maçta hakem Volkan Bayarslan düdük çaldı.
Sarı-kırmızılılar 3-0 öne geçtiği müsabakada üstünlüğünü koruyamadı ve sahadan 4-3 mağlup ayrıldı.
Hull City'e galibiyeti getiren golleri Benjamin Tetteh, Christie, Slater ve Estupinan kaydetti. Galatasaray'ın golleri Emin Bayram, Berkan Kutlu ve Kaan Ayhan'dan geldi.
https://www.fotomac.com.tr/galatasar...ac-sonucu-ozet
Fenerbahçe ne yapmıştı , hatırlanacağı üzere şampiyonluğu altın tepsi ile ikram etmişti !!!
Fenerbahçe'nin Rusya kampında büyük şok! Yıldız isim sakatlığı nedeniyle Rusya kampından ayrıldı
Yeni sezon hazırlıklarını Rusya'da sürdüren Fenerbahçe'ye Joshua King'den kötü haber geldi. Norveçli golcü sakatlığı nedeniyle Rusya kampından ayrıldı.UEFA Avrupa Konferans Ligi Ön Eleme maçlarından önce hazırlıklarını Rusya'da sürdüren Fenerbahçe burada oynadığı ilk maçta Zenit ile karşılaşmış ve 90 dakikası golsüz sona eren mücadelede rakibine penaltılar sonucunda 4-3 mağlup olmuştu.
Hazırlık kampına mağlubiyetle başlayan Fenerbahçe'ye bir kötü haber de Joshua King'den geldi. Geçtiğimiz sezon yaşadığı sakatlıklar nedeniyle 20'den fazla maç kaçıran Joshua King, sağlık ekibine kasığında ağrı hissettiğini söyledi ve antrenmana devam edemedi.
Bu gelişmenin üzerine Joshua King sakatlığı nedeniyle İstanbul'a geri döndü. Tedavisine İstanbul'da devam edilecek olan Joshua King'in yaklaşık iki hafta sahalardan uzak kalması bekleniyor.
https://www.medyatava.com/haber/fene...ayrildi_318670
Fenerbahçe'nin eski futbolcusu Ümit Birol geçirdiği kalp krizi nedeniyle hayatını kaybetti
Fenerbahçe ve Samsunspor formalarını da giyen eski futbolcu Ümit Birol, geçirdiği kalp krizi sonucu yaşamını yitirdi.
https://www.medyatava.com/haber/fene...aybetti_318552
FENERBAHÇE TRANSFER: Dünya devi Ferdi Kadıoğlu'ndan vazgeçmiyor! İşte yapılan teklif
Son dakika Fenerbahçe transfer haberleri: Sarı-lacivertlilerde sergilediği performansla göz dolduran Ferdi Kadıoğlu için dünya devi vazgeçmek bilmiyor. Daha önce sarı-lacivertlilere 17 milyon Euro öneren ekib şimdi teklifini yükseltti ve yeni teklifini yaptı. Fenerbahçe'de Arda Güler sonrası bir ayrılık daha gerçekleşecek mi merak konusu oldu.
https://www.aspor.com.tr/fenerbahce/...yapilan-teklif
umarım masa başı bir transfer haberi değidir...
çünkü sırada transfer edilecek çok sayıda tecrübeli ,emekliliği yaklaşmış topçu var...
sakaloc/hanutçu Takım yöneticileri /sözde medya mensupları ve aracıları/menejerleri
her gün kulup merkezinde ilgili topçular için başkan ve etrafındakilere yönelik yoğun yoğun lobi faaliyetleri içerisindeler...
başkan sen almazsan araplar alacak ,kaçırmayalım...
başkan Ali ve arkadaşlarının süper transferlerinden ,
1 Tem 2021 tarihinde piyasa ederi 4.20 mil.euro iken ,
primli olarak ki ,muhakkak takım onu transfer etmeseydi ,araplar onu kapacaktı ,
6.0 mil.euro ödeyerek Aston Villa'dan tranfer ettiği
hep kiralık olarak değerlendirdiği ve
hiç bir beklentiyi karşılamayan
fiyako transfer ,
Mbwana Ally Samatta isimli tapçuyu serbest bırakmışlar...
Yani 6 milyon Euro çöpe atıldı...
teşekürler başkan Ali ve arkadaşları...
Uzun süre oldu forumda yazmayalı...eski dostlardan kimler var bilmiyorum...
Renktaşlara müjde olsun...Livakovic büyük ihtimalle bitti... Milan Rapaic transfer de ikna sürecinde etkili oldu....
Alı Koç döneminin en iyi ve faydalı yabancı transferi...
MI 8 SE cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Fenerbahçe otobüsü şoförü kıyafetindeki 5 yıldız nedeniyle orgenerale benzetildi.
https://cdn.odatv4.com/images/2023_0...8499f52f4a.jpg
inşallah mı desek ?
bilemedim kaptan...
..........
Fenerbahçe'den altyapı hamlesi; göreve Sedat Karabük getirildi
https://www.muhalif.com.tr/images/ha...685101723.webp
Fenerbahçe, Tahir Karapınar'dan boşalan altyapı koordinatörlüğü görevine Sedat Karabük'ü getirdiğini duyurdu. Sarı-Lacivertliler, Sedat Karabük ile 3 yıllık sözleşme imzaladı.
Fenerbahçe altyapıda hareketli günler geçiriyor. Tahir Karapınar ile yollarını ayıran Sarı-Lacivertliler, altyapı koordinatörlüğü görevine Sedat Karabük'ü getirdi.
Fenerbahçe, Sedat Karabük ile 3 yıllık anlaşma imzalandığını bildirdi.
Kulübümüz, Futbol Akademisi Altyapı Koordinatörlüğü görevi için Sedat Karabük ile 3 yıllık anlaşma imzalamıştır.
Sedat Karabük’e kulübümüze hoş geldin diyor, Futbol Akademimizin çatısı altında başarılar diliyoruz.
https://www.ntvspor.net/futbol/fener...2700004997b78d
Sedat Karabük kimdir? Kaç yaşında, nereli? Fenerbahçe'nin yeni altyapı koordinatörü Sedat Karabük'ün biyografisi
enerbahçe'de altyapı koordinatörlüğüne getirilen Sedat Karabük'ün kim olduğu merak ediliyor. Bu bağlamda, Sedat Karabük kimdir? Kaç yaşında, nereli? Fenerbahçe'nin yeni altyapı koordinatörü Sedat Karabük'ün biyografisi
PaylaşTweetlePinleLinkedintelegramWhatsApp
Gelecek sezon için çalışmalarını sürdüren Fenerbahçe, ilk etapta altyapısı için adım attı. Sarı-Lacivertliler, Türk futboluna birçok ismi kazandıran Sedat Karabük’e altyapısını emanet etmeye hazırlanıyor. Antalyaspor’a 2018 yılında dönemin Başkanı Ali Şafak Öztürk tarafından futbol direktörü olarak görevlendirilen Sedat Karabük, Fenerbahçe ile büyük ölçüde anlaşma sağladı.
Sedat Karabük kimdir?
Antalyaspor’da ikinci döneminin sonuna gelen Karabük, transferde etkin olduğu futbolcular sayesinde kazandırdığı bonservis gelirleriyle dikkat çekti. Antalyaspor’a 100 milyonlarca TL kazandıran Karabük; Doğukan Sinik, Ismail Aissati ve Paul Mukairu gibi isimlerin takıma kazandırılmasında baş rol oynarken, sadece bu 3 futbolcudan 9.2 milyon Euro Antalyaspor’un kasasına girdi.
Antalyaspor’a pek çok genç ismi kazandıran Sedat Karabük; Emre Akbaba, Bünyamin Balcı gibi isimleri de keşfeden teknik adam oldu. Antalyaspor’un altyapısından yetişen ve gelecek yıllara damga vurması beklenen Mustafa Erdilman ve Emre Uzun gibi isimleri de Akdeniz ekibine kazandıran isim Sedat Karabük oldu.
2018 yılında Antalyaspor’da ikinci kez görev almadan önce de Fenerbahçe ile temas kuran Karabük, o dönemde Sarı-Lacivertliler yerine Antalyaspor’a imza attı. Kırmızı-Beyazlılarda görev yaptığı dönemde Fenerbahçe’den ikinci teklifi de reddeden Karabük, bu kez İstanbul ekibiyle imza aşamasına geldi
Sedat Karabük'ün yönettiği kulüpler ve görevler
KULÜP ADI GÖREVİ SÖZ.BAŞ.TAR. SÖZ.BİT.TAR. FESİH
ANTALYASPOR A.Ş. PROFESYONEL TAKIM ANTRENÖRÜ 24.10.2018 31.05.2021 -
ATİKER KONYASPOR PROFESYONEL TAKIM ANTRENÖRÜ 26.10.2017 06.03.2018 06.03.2018
GAZİŞEHİR GAZİANTEP FUTBOL KULÜBÜ PROFESYONEL TAKIM ANTRENÖRÜ 10.08.2017 03.10.2017 03.10.2017
GENÇLERBİRLİĞİ PROFESYONEL TAKIM ANTRENÖRÜ 04.09.2015 14.12.2015 14.12.2015
KAYSERİ ERCİYESSPOR PROFESYONEL TAKIM ANTRENÖRÜ 21.01.2015 25.03.2015 25.03.2015
ÇAYKUR RİZESPOR A.Ş. PROFESYONEL TAKIM ANTRENÖRÜ 25.06.2014 16.12.2014 16.12.2014
GENÇLERBİRLİĞİ PROFESYONEL TAKIM ANTRENÖRÜ 24.10.2013 26.05.2014 26.05.2014
ANTALYASPOR A.Ş. PROFESYONEL TAKIM ANTRENÖRÜ 01.07.2011 04.06.2013 04.06.2013
MKE ANKARAGÜCÜ PROFESYONEL TAKIM ANTRENÖRÜ 13.08.2010 28.02.2011 28.02.2011
OSMANLISPOR FUTBOL KULÜBÜ GENÇLİK GELİŞİM TEKNIK SORUMLUSU 02.08.2006 31.05.2009 -
GAZİŞEHİR GAZİANTEP FUTBOL KULÜBÜ PROFESYONEL TAKIM TEKNİK SORUMLUSU 18.11.2005 31.05.2006 -
DİYARBAKIRSPOR PROFESYONEL TAKIM ANTRENÖRÜ 11.07.2005 27.09.2005 27.09.2005
MALATYASPOR PROFESYONEL TAKIM TEKNİK SORUMLUSU 12.01.2004 31.05.2004 -
KOCAELİSPOR PROFESYONEL TAKIM ANTRENÖRÜ 11.09.2003 21.11.2003 21.11.2003
ALTAY PROFESYONEL TAKIM ANTRENÖRÜ 26.02.2003 31.05.2003 -
DİYARBAKIRSPOR PROFESYONEL TAKIM ANTRENÖRÜ 06.08.2002 11.09.2002 11.09.2002
DİYARBAKIRSPOR PROFESYONEL TAKIM ANTRENÖRÜ 22.11.2001 31.05.2002 -
ANTALYASPOR A.Ş. PROFESYONEL TAKIM ANTRENÖRÜ 06.09.2001 19.11.2001 19.11.2001
YOZGATSPOR TİCARET ANONİM ŞİRKETİ PROFESYONEL TAKIM ANTRENÖRÜ 28.06.2000 31.05.2001 -
YOZGATSPOR TİCARET ANONİM ŞİRKETİ PROFESYONEL TAKIM ANTRENÖRÜ 12.11.1999 31.05.2000 -
GAZİANTEPSPOR PROFESYONEL TAKIM ANTRENÖRÜ 15.07.1999 07.09.1999 07.09.1999
GAZİANTEPSPOR PROFESYONEL TAKIM ANTRENÖRÜ 15.07.1998 31.05.1999 -
PETROLOFİSİ GENÇLİK GELİŞİM TEKNIK SORUMLUSU 06.11.1997 31.05.1998 -
PETROLOFİSİ GENÇLİK GELİŞİM ANTRENÖRÜ 29.08.1996 31.05.1997 -
NEVŞEHİRSPOR PROFESYONEL TAKIM ANTRENÖRÜ 31.07.1995 31.05.1996 -
TÜRK TELEKOMSPOR PROFESYONEL TAKIM ANTRENÖRÜ 03.11.1993 31.05.1994 -
TÜRK TELEKOMSPOR PROFESYONEL TAKIM TEKNİK SORUMLUSU 27.10.1993 03.11.1993 03.11.1993
TÜRK TELEKOMSPOR S.GENÇLER LIGI TEKNIK SORUMLUSU 17.09.1993 16.09.1993 16.09.1993
TÜRK TELEKOMSPOR A GENÇ TAKIM ANTRENÖRÜ 07.07.1993 16.09.1993 16.09.1993
NEVŞEHİRSPOR PROFESYONEL TAKIM ANTRENÖRÜ 01.02.1993 31.05.1993 -
KEÇİÖRENGÜCÜ PROFESYONEL TAKIM ANTRENÖRÜ 23.01.1992 31.05.1992
https://www.muhalif.com.tr/haber/sed...grafisi-139397
2.000 yakın kulubun yetenekli topçuları/sporcuları fener'e kazandırmak adına çeşitli branşlarda okullar açıyor/destekşiyor...
yıllardır böyle...
ama gençler yerine " TECRÜBELİ" emekliliği gelmiş ,
başkan aman kaçırmayalım
cimcom , bjk,lazlar onun peşinde (eskiden),
araplar (günümüzde)
onun peşinde, diyerek başkan ve kankalarına gaz verip transfer ettirilen
bankmatik topçularla daha nereye gidilecek ?
sen ne Zaha'ymışsın be...
Vay Başkan Ali vay....
medya-sosyal medya-her türlü fanatik görünümlü ama muhakkak bir çıakrı olan medyalar
ZAHA Gelecek Fener'de dertler bitecek...
her sene aynı MASALI dinlemekten bıktık...
bakın sozcu'den İRFAN YİRMİBEŞ ne yazmış...
Fenerbahçe, Wilfried Zaha transferinde sona yaklaşıyor: İsmail Kartal’ın sistemindeki yeri
Fenerbahçede Wilfried Zaha görüşmeleri son aşamaya geldi. Sarı-lacivertliler, 30 yaşındaki yıldız kanat oyuncusunu kadrosuna katmaya artık çok yakın. ( kantaçıymış güzel)
İngiltere'ye çıkarma yapan Sportif Direktör Mario Branco ve yönetici Selahattin Baki, Zaha ve temsilcisiyle bir görüşme gerçekleştirdi. Olumlu geçen görüşmede prensip anlaşmasına varıldı. Oyuncuya toplam 5 milyon Euro'dan üç yıllık kontrat ve üç sezona yayılacak imza parası verilecek.
İSMAİL KARTAL YOLUNU GÖZLÜYOR
Tarafların ödeme planıyla ilgili bir görüşme daha yapacağı belirtiliyor. Zaha'nın bu hafta İstanbul'a gelmesi ve imzayı atması bekleniyor.
İsmail Kartal da tecrübeli yıldızın gelişini adeta iple çekiyor. Kartal, Zaha'yı takımının eksik parçası olarak görüyor. Beşli hücum hattı kullanması beklenen tecrübeli hocanın, yeni sisteminde Dzeko tek santrfor olacak, Kent, Zaha ve Tadic üçüncü bölgede ona destek verecek. Szymanski ise 8 numarada takımı yönetecek.
EKAMBI MESAİSİ
Fenerbahçenin gündeminde bir Fildişili daha var: Toko Ekambi Lyon'un kadroda düşünmediği 30 yaşındaki kanat oyuncusu için temaslar sürüyor. Sarı-lacivertliler, bir yıl daha kontratı bulunan oyuncunun sözleşmesini feshetmesini bekliyor. Fenerbahçe, serbest oyuncu durumuna gelmesi halinde Ekambi'ye cömert bir kontrat önerecek.
Fenerbahçe'nin İngiliz futbolcu Wilfried Zaha ile prensip anlaşmasına varması ve sözleşme imzalamak üzere İstanbul'a gelmesi bekleniyor.
https://www.sozcu.com.tr/spor/futbol...-yeri-7746286/
hadi fanatikler koşun fenerium mağzalarına....
kapın sezonluk biletleri...
çünkü bu sene tamam...
bütün şampiyonluklar fenerin...
her seneki beklentinin dejavüsü...
Başkan Ali ve arkadaşları resmen söktü ve aldı:
fenerin kalesi hırvat Dominik Livakovic'e emanet...
https://tele1.com.tr/wp-content/uplo.../ali-koc-2.jpg
Ali Koç iki yıldız için uçağı kaldırıyor
Transfer çalışmalarını sürdüren Fenerbahçe‘de yeni hamleler için geri sayıma geçildi. Son olarak Dusan Tadici renklerine bağlayan sarı-lacivertlilerde şimdi sıra Rodrigo Becao ve Dominik Livakovice geldi. Yönetim, iki oyuncunun kulüpleri Udinese ve Dinamo Zagreb ile uzun süredir kıran kırana pazarlıkları sürdürüyordu. Sonunda her iki takımla da her konuda anlaşma sağlandı.
Becao ve Livakovic ise zaten Fenerbahçe ile el sıkışmıştı. İki yıldız da eşyalarını topladı ve beklemeye çekildi. Sarı-Lacivertliler, hem Udinese hem de Dinamo Zagreb ile anlaşmanın hukuki prosedürlerini sonlandırmak için birlikte çalışıyor.
Son detaylar da halledildikten sonra Ali Koçun meşhur uçağı yeniden havalanacak. İtalyadan Becayu, Hırvatistandan ise Livakovici alarak İstanbula iniş yapacak.
RODRIGO BECAO KİMDİR?
https://i2.milimaj.com/i/milliyet/75...62fc2315cf.jpg
Rodrigo Becao, 19 Ocak 1996 yılında Salvador, Brezilyada dünyaya geldi. 1.91 cm boyunda olan Rodrigo Becao, stoper olarak görev yapıyor. İtalya Serie A ekiplerinden Udinede forma giyiyor. Geçtiğimiz sezon ligde 28 maça çıkan Rodrigo Becao, 2 gol 1 asist üretti. Bahia ekibinde futbola başlayan Becao, Avrupa kariyerinde CSKA Moskova ve Udinese formaları giydi.
DOMINIK LIVAKOVIC KİMDİR?
https://gazetekalem.com.tr/wp-conten...f-LjDUXyRm.jpg
Fenerbahçenin transfer etmek istediği Dominik Livakovic kimdir? Livakovic, 9 Ocak 1995 yılında Hırvatistan’da dünyaya geldi. Kaleci pozisyonunda görev yapan Hırvat milli futbolcu futbola NK Zadar takımının altyapısında başladı. 2007-2012 yılları arasında NK Zadar forması giyen Livakovic 2012 yılında NK Zagreb altyapısına transfer oldu. Dominik Livakovic, kulüp kariyerinde çıktığı 392 resmi maçta 390 gol yerken, bu maçlarda 159unda kalesini gole kapattı.
https://tele1.com.tr/ali-koc-iki-yil...iriyor-880217/
Hırvat kaleci, eski takımı Dinamo Zagreb'e veda ederek yeni macerasına atılmak için Fenerbahçe'nin yolunu tutacak. Fenerbahçe'nin transfer için 9 milyon euroluk bir ücret ödediği Hırvat kalecinin kazanacağı yıllık ücret de ortaya çıktı.
FANATİK'ten Ethem Sündük'ün haberine göre; Dominik Livakovic, Fenerbahçe'den yıllık bonussuz 1.600.000 euro gibi bir ücret kazanacak.
https://www.hurriyet.com.tr/sporaren...cikti-42300554
23-24 sezonunu da boş geçerse neolur ?
hiçbir şey olmaz...
örnek vaka KK...
arkadaşlar size veda ediyorum
fiyaskodan sonra
zafer kazanmış komutan edasıyla
nasıl mikrofona koşmuştu...
Ali Koç TFF töreninde sitem etti: Bıçak kemiğe dayandı, Dolar kuru belimizi büküyor…
Fenerbahçe Kulübü ve Kulüpler Birliği Başkanı Ali Koç, yeni sezon öncesi kura çekiminde konuştu. Koç, artan Dolar kurunun herkesi ilgilendirdiğini ve bıçağın kemiğe dayandığını söyledi.
https://www.sozcu.com.tr/spor/futbol...kuyor-7747308/
Allahtan Fener sırtını Koch holding'e dayamış...
Biri demiyor başkan ne iş ?
38'lik topçuya yılda 4.8 milyon euro ödeyeceksin ,
acaba farkında mısınız ?
2.000'e yakın spor akedemesine sponsor olunuyor ,neden buralardan her mevkiye YÜCLERCE aday ,yetenek bulunup PROFOSUONEL takıma oradan da dünya piysasına kazandırma yoluna gidilmiyor...
enteresan
ondan sonra yok faiz çıktı , yok döviz fırladı...
Allahtan dedesinin -babasının yanında yetişmiş işbilir profosyonel yöneticiler var ,
yoksa Ali Bey devasa şirkete topu atırır...
Dünya Fenerbahçeliler günümüz kutlu olsun
19.07
başkan Ali ,ricalar üzerine hiç bir işlevi olmayan kulüpler birliği başkanlığını bir yıl daha devam etme kararı aldı...
sahi bu birlik ne işe yarıyor...
zaha için tam bir seferberlik ilan eden başkan Ali ,
parayı sevdiği anlaşılan Zaha'ya seneklik 5 milyon euro ...
bir de imza parası vermeyi kabul etti...
bu durum karşısnıda şaışran avrupalı kulup sahipleri ve başkanları
bu zaha'da bizim bilmediğimiz ekstra ne gibi bir özellik var ki
gözünü kırpmadan bu rakamalar teklif edilebiliyor ?
https://i2.sdacdn.com/haber/2019/08/...900_7116_m.jpg
işte bu koch holdingin gücüdür...
taraftar istedi başkan ali paraya acımadı ,
koch gurubu şirketleri fener taraftatarının hizmetinde
https://i2.sdacdn.com/haber/2023/07/...930_5948_m.jpg
Fenerbahçe, Udinese'den
Süper Lig devi Fenerbahçe Rodrigo Becao'nun maliyetini KAP'a bildirdi. Yapılan açıklamada, "Profesyonel futbolcu Rodrigo Nascimento França (Becao)'nın transferi konusunda kulübü ve kendisi ile anlaşmaya varılmıştır. Udinese Calcio kulübüne toplam transfer bedeli olan 8.312.500 Avro 3 sene içerisinde 5 eşit taksitle ödenecektir" ifadelerini kullanıldı.Süper Lig devi Fenerbahçe Rodrigo Becao'nun maliyetini KAP'a bildirdi. Yapılan açıklamada, "Profesyonel futbolcu Rodrigo Nascimento França (Becao)'nın transferi konusunda kulübü ve kendisi ile anlaşmaya varılmıştır. Udinese Calcio kulübüne toplam transfer bedeli olan 8.312.500 Avro 3 sene içerisinde 5 eşit taksitle ödenecektir" ifadelerini kullanıldı.
https://www.sondakika.com/spor/haber...uro--16137934/
Fenerbahçe Attila Szalaiye transfer için izin verdi
https://i.sozcucdn.com/wp-content/up...=436&mode=crop
Fenerbahçe'nin Macar stoperi Attila Szalai, transfer görüşmelerini ilerletmek üzere kulübün iznini aldı.
Szalai, 2020-2021 sezonun devre arasında Fenerbahçe'ye transfer olmuştu.
Futbolcu simsarları Fener'e pazarlamak üzere " tecrübeli "
fubolcuların katalogları tanıtımvidoları ile birlikte ,
saat altıdan beri
külübün kapısında başkan Ali ve arkadaşlarını sabırsızlıkla bekliyor
olabilirler mi ?
Çünkü kulub yönetiminin yöntemi böyle ,
kendi alt yapısından ana takıma futbolcu kazandırmak yerine
tercih bu şeklide...
paragöz zaha tercihini cim com'un mantıkdışı teklfine okey vererek ispatladı...
https://imgrosetta.mynet.com.tr/file...5/640xauto.jpg
neyin zaferi utanmaz ,terbiyesiz...
ama kabahat fener'de bedavadan ,adeta şampiyonlu hediye edenlerin ağlamaya/sızlanmya hakkı yoktur...
7-8 puan öndesin ondan sonra
ligde iddası olmayan takımlara puan kaybet...
kendi sahanda puan kaybet ...
sonu budur...
bu hikayenin bir benzeride KK yönetiminde fiyasko partide yaşandı...
abuk sabuk işler...
Galatasaray Fenerbahçe'nin de gündemindeki Wilfried Zaha'yı KAP'a bildirdi! Tarihi transfer çalımı...
Galatasaray'dan Fenerbahçe'ye tarihi transfer çalımı geldi. Sarı-Kırmızılılar ezeli rakibi Fenerbahçe'nin uzun zamandır kadrosuna katmak için uğraş verdiği Wilfried Zaha'yı KAP'a bildirdi. İşte detaylar.
https://www.mynet.com/son-dakika-gal...-366872-myspor
Zaha'ya; yıllık 5.5 milyon Euro, 6 milyon Euro imza parası. 3 yıllık sözleşme.
İmza parasını Galatasaray Kulübünün önemli sponsorlarından ikisi üstlendi.
Ali Naci Küçük
sponsorluk giderleri vergiden düşürüldüğüne göre ,
asıl masrafı çeken/asıl sponsor
85.000.000
https://cdn.gunboyugazetesi.com.tr/news/326069.jpg
https://www.gunboyugazetesi.com.tr/w...ri-207012h.htm
bir de fenerle dalga geçiyorlar...
teşekkürler yönetim
FENERBAHÇE TEKLiFE ZAM YAPTI CiMBOM 1 HAFTA ARAMADI BiLE
Bu gelişmelerin ardından F.Bahçe, Zaha için fiyat yükseltip, yıllık 8 milyon pound maaş ve 10 milyon pound da imza ücreti önerdi. Sarı kırmızılılar ise görüşmenin ardından 1 hafta boyunca ne oyuncu ne de ağabeyiyle temas kurdu.
Ali Naci Küçük
alinacikucuk@hotmail.com
https://www.hurriyet.com.tr/sporaren...-bile-42303486
vah vah yönetim vah...
Yönetim macar topçuyu 12 milyon euroya satmış...
Oysa 16 milyon euroya satılacağı beklentisi yaratılmıştı
4 milyon euro zarar...
...................
Fenerli hukukçular göreve ...
Zaha'nın transferinde bir dalavere mi var ?
yoksa fenere transfer çalışmaları sırasında klüb müthiş bir soyguncu çetesinin ağına mı düşmüştü ?
Profesyonel futbolcu Dazet Wilfried Armel Zaha ile transferi konusunda 3 sezon için anlaşmaya varılmıştır. Yapılan anlaşmaya göre futbolcuya net 2.330.000 Euro tutarında imza ücreti ve her bir futbol sezonu için net 4.350.000 EUR sezonluk ücret ödenecektir.
Kamuoyuna saygıyla duyurulur.
https://www.kap.org.tr/tr/Bildirim/1174761
burada yazılanların daha fazla güya başkan ali tarafından ödenmeye hazırdı...
bir üç kağıtçılık varsa otaya çıkarılması şarttır...
Galatasaray, Bakambuyu UEFA listesine ekledi
Şampiyonlar Ligi'nde Zalgiris karşısında 3. eleme turuna yükselme mücadelesi verecek olan Galatasaray, UEFA listesini güncelledi ve yeni transfer Bakambu'yu ekledi.
Galatasaray, Bakambuyu UEFA listesine ekledi
UEFA Şampiyonlar Ligi 2. eleme turu ilk maçında bugün Litvanya ekibi Zalgiris ile deplasmanda karşılaşacak Galatasaray, yeni transferi Cedric Bakambuyu kadroya dahil etti.
Sarı-kırmızılı ekipte, 32 yaşındaki Demokratik Kongolu golcü futbolcu Cedric Bakambu, Hollanda ekibi NEC Nijmegene kiralanan savunma oyuncusu Mathias Rossun yerine UEFA kadrosuna eklendi.
UEFAnın internet sitesindeki kadroda yer alan futbolcular şöyle:
Kaleci: Fernando Muslera, Ahmet Şen, Berk Balaban,
Defans: Leo Dubois, Angelino, Kaan Ayhan, Victor Nelsson, Emin BayraAbdülkerim Bardakcı, Kazımcan Karataş, Sacha Boey,
Orta saha: Fredrik Midtsjö, Berkan Kutlu, Sergio Oliveira, Lucas Torreira, Emre Kılınç, Olimpiu Morutan,
Forvet: Cedric Bakambu, Kerem Aktürkoğlu, Dries Mertens, Yunus Akgün, Nicolo Zaniolo, Halil Dervişoğlu, Yusuf Demir, Barış Alper Yılmaz.
AA
https://www.sozcu.com.tr/spor/futbol...kledi-7753477/
Fenerbahçe, Konferans Liginde Zimbruyu konuk edecek
Takıma kattığı yıldız isimlerle dikkat çeken Fenerbahçe, Konferans Ligi'ndeki Zimbru'yu İstanbul'da yenip bir sonraki tur için avantaj sağlamak istiyor.Fenerbahçe, yeni teknik direktör ve yeni transferlerden oluşan kadrosuyla yeni sezonun ilk resmi maçında yarın Moldova ekibi Zimbru takımıyla karşılaşacak.Fenerbahçe, yeni teknik direktör ve yeni transferlerden oluşan kadrosuyla yeni sezonun ilk resmi maçında yarın Moldova ekibi Zimbru takımıyla karşılaşacak.
Geçtiğimiz sezon, Portekizli teknik adam Jorge Jesus yönetiminde Süper Ligi ikinci sırada tamamlayan, Ziraat Türkiye Kupasnı kazanma başarısı gösteren Fenerbahçe, yeni sezon öncesi teknik direktör değişikliğine gitti.
İkinci kez göreve getirilen Kartal yönetimindeki sarı-lacivertliler, Rusya ve İstanbulda sürdürdüğü hazırlık süreci sonrası 2023-24 sezonunun ilk resmi maçına, UEFA Avrupa Konferans Ligi 2. ön eleme turunda çıkıyor.
Yeni transferler Edin Dzeko, Dusan Tadic, Alexander Djiku, Sebastian Szymanski, Rodrigo Becao, Ryant Kent, Umut Nayir ve Bartuğ Elmaz ile sezona hazır girmek isteyen Fenerbahçe, Trendyol Süper Lig, UEFA Avrupa Konferans Ligi ve Ziraat Türkiye Kupası mücadelelerinden oluşan üç kulvarda da başarı hedefliyor.
UEFA Avrupa Konferans Ligi 2. ön eleme turu ilk maçında yarın saat 21.00de Moldova ekibi Zimbruâyu ağırlayacak sarı-lacivertiler, seyircisi önünde sezonun ilk maçında galip gelerek rövanş maçına avantajlı bir skorla çıkmak istiyor.
Ülker Stadındaki maçı Sırbistanlı hakem Nenad Minakovic yönetecek.
MAÇ KADROSUNDA 3 YENİ İSİM YOK
Kendi sahasında taraftarın karşısına çıkacak sarı-lacivertlilerin Zimbru ile yapacağı maçın kadrosunda şu isimler yer alıyor:
Altay Bayındır, İrfan Can Eğribayat, Furkan Onur Akyüz, Serdar Aziz, Luan Peres, Gustavo Henrique, Alexander Djiku, Ferdi Kadıoğlu, Bright Osayi-Samuel, Jayden Oosterwolde, Miguel Crespo, İsmail Yüksek, Mert Hakan Yandaş, Sebastian Szymanski, Burak Kapacak, Diego Rossi, İrfan Can Kahveci, Emre Mor, Ryan Kent, Dusan Tadic, Edin Dzeko, Michy Batshuayi, Serdar Dursun.
https://www.sozcu.com.tr/spor/futbol...decek-7753350/
vah vah...
yeni sezon için ümüt ???
başkan ali'den-yönetimden ne olur ne olmaz kırmızı kart görme korkusuyla
kaleme alımış bir yazı..
adı sanı duyulmamış takımdan
bile korkulduğunu gösteren bir yazı
gerçekten inasnın midesi bulanıyor...
komisyoncu ağzıyla kaleme alınmış fanatik cimcomlu sakalcı soner medyası
habarı...
zaten yönetim de tavsiye üzerinde topçuları alıyor ,herkesin malumu...
.............
Fenerbahçe'nin Zaha'yı unutturacak transfer adayları !!!
https://cdn.odatv4.com/images/2023_0...0a2cf5c144.jpg
Wilfried Zahanın Galatasaray'ı tercih etmesi, 2 aydır Fildişili yıldızı bekleyen Fenerbahçe taraftarına büyük hayal kırıklığı yaşattı. Yönetim, Zahayı unutturacak bir yıldızı kadroya katıp camiada yeni bir heyecan dalgası yaratmak için düğmeye bastı. İşte gündemdeki birbirinden önemli dünya yıldızları.
https://www.odatv4.com/spor/fenerbah...ylari-78979777
takımda şu anda 6 milyon euroya ...
5 milyon euroya transfer edimiş ...
hiç bir varlık göstermeden tıkır tıkır maaşını alan topçular olduğunu hatırlamakta fayda var...
ohha Zalgiris Vilnius isimli bir takım varmış
,artık nerdeyse
Türkiye Futbol Şampiyonunu ,zorluyor
2-2
o da zorla-şans ile..
vah vah Türkiye ...
maçın neticesiyle ŞOK'a uğrayan taraftardan sert tepki yağmaya başladı...
https://twitter.com/search?q=%23ZLGv...ertical=trends
https://twitter.com/search?q=Rezilsi...ertical=trends
.........
darısı Başkan Ali ve arkadaşlarının kurguladıkları Türkiye Futbol Ligi İkincisi başına diyelim...
Ali Koç'tan Wilfried Zaha iddiası: Galatasaray'ın açıkladığı rakamlar yüzde 100 yanlış
https://media-cdn.t24.com.tr/media/l...ali-kocs-0.jpg
Fenerbahçe Başkanı Ali Koç, Galatasaray'ın Wilfried Zaha transferi ile ilgili açıkladığı rakamların gerçek olmadığını iddia etti.
Koç, yeni kurulan Gebze Fenerbahçeliler Derneği'nin açılışında gündeme dair açıklamalar yaptı.
Wilfried Zaha ile görüştüklerini belirten Ali Koç, "Yıllık rakam 7,5, 8,5, 9’a kadar geldi. Sonra biz masadan kalktık. Rakip takım Transfer yaptı. Açıkladıkları rakamlar yüzde 100 yanlış rakamlardır. Bunu size adım gibi söyleyebilirim." ifadelerini kullandı.
Wilfried Zaha ile ilgili ellerinde evrak olduğunu belirten Ali Koç, "Bizim yüzde 50'mize alıyorsalar bir şey diyemem. Büyük başarı ama öyle bir şey olmadığını gayet iyi biliyorum. Başka transferlerde de bunu biliyorum. Dolayısıyla nereye sıkıştırıyorlar, nasıl formülize ediyorlar, onu bilmiyorum." şeklinde konuştu.
1959 öncesine de değinen Ali Koç, Galatasaray'a gönderme yaparak "Hatırlarsanız olay mahalline ilk katil gelir demişlerdi. Ne oldu, komisyon kurulacağı haberi çıktıktan sonra ilk kim kafayı çıkardı? İlk kim topa girdi ve hala girmeye devam ediyor?" sözlerini sarf etti.
https://t24.com.tr/haber/ali-koc-tan...yanlis,1121992
acaba aradakiler
BİR ZAHA'ya
BİR bize demiş olmasın ???
https://1.bp.blogspot.com/-moiDFgYxT...isyonculuk.jpg
Galatasaray'da Zalgiris maçından sonra işler hızlanmış
https://cdn.odatv4.com/images/2023_0...2b5fde984c.jpg
Galatasaray'da yönetim, Zalgiris maçındaki görüntü sonrası harekete geçti. Sarı-Kırmızılılar, iki yıldız ismin transferi için temaslarını hızlandırdı.Galatasaray, Şampiyonlar Ligi 2. Eleme Turu ilk maçında deplasmanda karşılaştığı Zalgiris ile 2-2 berabere kaldı. Bu maçta takımın dikkat çeken eksikleri sonrası Galatasaray Yönetimi, gündemindeki iki yıldızın transferini bitirmek adına harekete geçti.
Galatasarayda kazanılan şampiyonluğun en büyük mimarlarından biri Milot Rashica olmuştu. Kosovalı kanat oyuncusu, özellikle sağ tarafta Sacha Boey ile yakaladığı uyum ile dikkat çekmişti.
Rashica, hem savunma hem de hücumda takım oyununa verdiği katkı ile Sarı-Kırmızılı ekibin vazgeçilmezlerinden biri olmuştu. Önceki gün ise Zalgiris mücadelesinde takım savunmasında Aslan adına büyük eksikler ortaya çıktı.
Yönetim de bu gelişmenin üzerine 27 yaşındaki futbolcuyu yeniden takıma kazandırmak ve bu bölgedeki problemi giderebilmek için harekete geçti. Rashicanın kulübü, bonservis için ilk etapta 9 milyon Euro talep etti.
Cim Bom ise teklifini yükseltti. Sarı-Kırmızılılar, 6.5 milyon Euronun yanına bonus maddelerini de eklemek için harekete geçti.
Öte yandan Cim Bomdaki eksik bölgelerden biri orta sahanın merkeziydi. Bu konuda Alman ekibi Bayer Leverkusenin formasını giyen Kerem Demirbay ile her konuda anlaşma sağlanmıştı.
Ancak Leverkusen cephesi ile arada birkaç pürüz kaldı. Bu pürüzlerin giderilmesi ve sözleşmenin düzenlenmesi için görüşmeler devam ediyor.
Odatv.com
https://www.odatv4.com/spor/galatasa...landi-81059706
TC Hazinesi Maliyesi hala harekete geçmemiş
Wilfried Zaha isimli paragözün transferinde dönen /konuşulan rakamlar ile
cim com'mun KAP'a gönderdiği rakamlar arasında % 100'den fazla bir fark var.
Belli ki daha az vergi vs gibi kamuya ödemeler nedeniyle açıkça
bir KAMU ZARARI iddasının
aydınlığa kavuşturması için bir soruşturma açılmasını bekliyoruz...
paragöz Zaha'nın transferindeki % YÜZDEN fazla olan farkı açıklaması bekliyoruz ?
Galatasaray'da Erden Timur'dan Fenerbahçe'ye Szymanski ve Zaha cevabı! Transferlerde son durum: Icardi, Rashica, Fred, Uğurcan, Günay...
https://i4.hurimg.com/i/hurriyet/75/...1114fbb9cd.jpg
"GALATASARAY'A BÜYÜK ZARAR VERİYORUZ"
Her şey teyit edilmeden ortaya atılan tweetler, yapılan haberler işimizi zorlaştırıyor. Menajerler burayı takip ediyor. Yavaş yavaş yeni kargolar gelebilir ama İngiltere'den değil. Galatasaray taraftarı sürekli Haber almak istiyor ben anlıyorum ama ortak bir şekilde Galatasaray'a büyük zarar veriyoruz. Bu yüzden transferler uzuyor.
SELEHATTİN BAKİ'YE ZAHA VE SZYMANSKI CEVABI
Selahattin Baki'nin açıklaması doğru bir açıklama değil. ZAHA transferinden sonra şöyle ya da böyle bir şey demedik. Zaha ile ilgili sakat haberleri çıktı. Oyuncunun adale sakatlığını herkes biliyor. Bu gerginliğin beslenmesini doğru bulmuyoruz. Sebastian Szymanski Florya'ya gelmedi. Bu transferde biz bu rakamın üzerine çıkamayacağımızı söyledik. Bunun yazılı hali var zaten isterseler bunu da sunarız. Her hangi bir şekilde Florya'ya geldi falan doğru şeyler değil. Oyuncu karar verme sürecindeyken hocalarla görüşür. Zaha'daki olanları anlatmak istemiyorum. Zaniolo olayında yalan yanlış şeyler söylendi doğru değil. Yoksa bu tarafta çok daha farklı şeyler var. Herkesi daha iyi bir lig başlangıcı için itidalle olmaya davet ediyoruz.
https://www.hurriyet.com.tr/sporaren...gunay-42305766
https://i.dunya.com/storage/files/im...MUtV_cover.jpg
Sayın Maliye Bakanı Şimşek ,
konuşulan rakamlar " imza parası artı garanti senelik ücret "ile KAP'a bildirlen rakamlar arasında 15.000.000 EURO kadar fark olduğu biliniyor...
stopaj- vergi-sigorta vs gibi beyanın yapılması ve
hesabi karşılığının kanuni gereken kamu ödemelerinden
kaçınma İZLENİMİ veren
bu durumun tespiti için
MASAK-
Vergi Müfettişlerinin
konuyu inceleyip
KAMUOYUNU aydınlatması
TOPLUMSAL VİCDANIN-
VERGİNİN KUTSALİYETİNİN korunması
açısından elzemdir.
saygılar...
https://i.sozcucdn.com/wp-content/up...=446&mode=crop
https://www.sozcu.com.tr/spor/futbol...uslar-7757802/
gazete manşetleri yoluyla topçu transfer etmeye devam edin...
bir de altına yazmışlar fener almazsa hazır alıcısı var
ARAPLAR...
https://image.fanatik.com.tr/i/fanat...212c416583.jpg
2.000'e yakın genç sporcular için kurslar/çalışmalar yap tonlarca-kamyonlarca para -zaman -emek harca...
sonra git komisyonculara/tellalara/hanutçulara
KÜLÜBÜN KASASINI
teslim et...
Allahtan arkada KOCH holding var...
Alman Antönör babadan Torpilli/Morpili
Gençlere Sahada Kendilerini Göstermeleri İçin Fırsat Tanımak Şart...
Her Zaman 100 Yıllık Bir Kulüb KOCH Holding Gibi Bir Firmayı Arkasına Alacak
Saçma Sapan/Sonu Korkunç Maddi Külfetli Transferle Yapıp Sineye Çekecek ...
Bu İmkansız/Sürdürülemez...
https://cdn.odatv5.com/images/2023_0...4a9fe2c34f.jpg
Futbolda bir ilk... 3 oğlunu da sahaya sürdü...
https://cdn.odatv4.com/images/2023_0...36cc486c40.jpg
Bundesliga 2'de Fortuna Düsseldorf ile karşılaşan Hertha Berlin'de teknik direktör Pal Durdai, oğulları Marton Palko ve Bence'yi aynı anda oynattı. Diğer oğlunu da oyuna aldı.
Bundesliga 2'de 2023-2024 sezonu resmen başladı. Oynanan ilk hafta mücadelesinde ise Fortuna Düsseldorf ile Hertha Berlin karşı karşıya geldi.
Merkur Spiel Arena'da oynanan maçta kazanan 1-0'lık skorla ev sahibi ekip Düsseldorf oldu. Kırmızı-beyazlı ekibe sezonun ilk 3 puanını getiren golü ise 51. dakikada Daniel Ginczek kaydetti.
Hertha Berlin'in teknik direktörü Pal Dardai, takım kadrosunda yer alan 3 oğlunu da oyuna alarak anda anda sahada olmalarını sağladığı değişiklikler yaptı.
Maça ilk 11'de başlayan Marton Dardai'nin yanı sıra 30. dakikada sakatlanan arkadaşı yerine oyuna giren Palko Dardai ve 78. dakikada Bence Dardai maçta aynı anda sahada kalmayı başardı ve tarihe de bir ilk olarak not düşüldü.
Odatv.com
https://www.odatv4.com/spor/futbolda...surdu-83642235
https://cdn.odatv5.com/images/2023_0...d99f445141.png
Aziz Başkan'dan , Başkan Ali'ye hapishane arkadaşı İlhan Ekşioğlu ile arkandayım mesajı pozu
https://images2.minutemediacdn.com/i...cvde87c5mv.jpg
geçen sezon italyan Cagliari'den 4.68 mşlyon euro ile transfer edilen tecrübeli brezilyalı santrfor João Pedro ile anlaşma sağlandı kendileri Gremio'ya transfer olacak...
" Fenerbahçe'yi oyuncu kiralamaya ikna edecek rakamlarla anlaşmaya girdi. İddialara göre Gremio 1.5 milyon euro kiralama bedeli 4 milyon euro'da satın alma bedeli ödeyecek.'miş
https://www.fotospor.com/fenerbahce/zimbru--fenerbahce-maci-ne-zaman-saat-kacta-ve-hangi-kanalda-canli-yayinlanaca-614705/"
https://cdn.sporx.com/img/2023/06/19/_30fdb_v.jpg
allahtan başkan Ali var ,sayelerinde Koch Holding'in imkanları sayesinde bilnçodaki kocaman delik onarılabilecek???
sakalcı soner medyasından
yahuu
bu kadar da KISKANÇLIK olmaz
edep yahu dedirten masa başı haberi daha
https://cdn.odatv4.com/images/2023_0...4521e36d49.jpg
https://www.odatv4.com/ekonomi/koc-h...katti-86333558
Emre Mor'dan Fenerbahçe'ye kötü haber!
https://i4.hurimg.com/i/hurriyet/75/...195c8b3457.jpg
Fenerbahçe'de bu sezon çok şey beklenen isimlerin başında gelen Emre Mor, Zimbru'yla oynanan ilk maçta sakatlanmıştı. Yetenekli futbolcunun durumu belli oldu.
Fenerbahçe, Konferans Ligi 2. Ön Eleme Turu'nda Zimbru’yu saf dışı bıraktı. İlk maçta 5-0, ikinci karşılaşmada ise 4-0'lık galibiyetlerle rakibini eleyen sarı lacivertli ekip, bir üst tura yükseldi.
Acılar içinde yerde kalmıştı
İlk maçta teknik direktör İsmail Kartal'ın 62. dakikada oyuna sürdüğü Emre Mor, 73. dakikada kenara geldi. Ryan Kent'in yerine oyuna dahil olan Emre, Ibrahima Therna Soumah'ın müdahalesi sonrası acı içerisinde yerde kaldı.
https://www.hurriyet.com.tr/sporaren...haber-42308549
iğrenç klasik bir zürriyet manşeti daha,
yıllardı böyle yapıyorlar A.K.G...
başlıkta açıkça iğrenç
sapkça bir zevklenme var ...
ohh kadrodan bir topçu daha eksildi..
der gibiler...
her neyse ...
ohhh Üç hafta , belki daha fazla KAFADAN TATİL...
neden bunu satmamışlar ki ...
eski takımının başkanı 25-30 milyon euro edeceğini idda etmişti...
keşke kendileri böyle bir takım bulsaydı ,
satılırdı kendilerinde bu satıştan paylarını alırdı...
cim com taraftarını üzen gelişme
30 milyon euro ödemyye hazır olduğu idda edilen italyan takımının ne yapacağı merak konusu olmaya devam ediyor
https://img.piri.net/piri/upload/3/2...ipr2x59974.png
Fazla antrenman Zaniolo'ya yaramadı
Galatasaray'ın, Şampiyonlar Ligi 2. Eleme Turu'nda Zalgiris ile evinde yaptığı rövanşta Nicolo Zaniolo'nun kadroya alınmaması kafalarda soru işaretleri oluşturdu. 23 yaşındaki İtalyan oyuncunun gözden çıkarıldığı iddia edilirken, antrenmanda aşırı yüklenme sonucu sakatlandığı öğrenildi.
En az 30 milyon euro
Nicolo Zaniolo, yaz transfer dönemi başladığı günden bu yana birçok kulübün transfer listesinde yer aldı. Galatasaray ise İtalyan oyuncu için gelen takas önerilerini geri çevirdi. Kontratında 35 milyon Euro'luk serbest kalma bedeli bulunan Zaniolo için 30 milyon Euro'nun üzerindeki teklifler değerlendirmeye alınacak. Juventus'un kadrosuna katmak istediği 23 yaşındaki oyuncu, Milan'ın da transfer listesinde yer alıyor. İtalyan yıldızın Galatasaray'a transfer olmasına ön ayak olan menajer George Gardi'nin Suudi Arabistan ekipleriyle de Zaniolo için görüştüğü öğrenildi.
https://www.yenisafak.com/spor/fazla...ramadi-4550402
bilindiği üzere araplar bonkör futbol severlerdir ...
patlak çatlak topçuları almakta hiç bir beis görmezler...
https://galeri13.uludagsozluk.com/65...si_2182773.jpg
demek ki aracı olan firma,
italyanlar olmadı
rotayı para gani arap futbol sever takımlara çevirmişler...
https://2.bp.blogspot.com/-ATY0kZEil...65907162_n.jpg