Hocam aynen habersiz olmucak gbi 58 ustu kapanislar yon yukuri olmaz mi yani bi ust dirence degmez mi
HTC Desire 816G dual sim cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Printable View
Hocam aynen habersiz olmucak gbi 58 ustu kapanislar yon yukuri olmaz mi yani bi ust dirence degmez mi
Oturduk çayımızı içtik selofan güzel insan 3 saat, zaman nasıl geçti anlamadım güzel muhabbetin için tsk ederim tanıştığıma tekrar memnun oldum :)
ASUS_Z002 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
Bakıyorum da keyifler yerinde.caylar sohbetler keyifler.sorun bende sanırım.Transtürk ün kayıpları ve toparlanmamasi bir beni dert ediyor sanırım. Air hocam bile böyle rahatsa vardır elbet bir bildiği deyip kendimi teselli edeyim bari...
Keşke sen de geleydin muğlalı.. Biz keyfimizi kağida bağlamadik ki.. Benzer sıkıntılar yaşadık yaşıyoruz.. Farkimiz sıkıntının kendisinden ziyade sıkıntıyı yorumlama biçimimiz.. Sen de tevekkül et ve olanin hayirli olduğunu unutma kiymetli kardeşim.. Bu günlerin daha güzele dönüşmesi duasiyla vesselam..
çalıların arkası sessiz buralar sessiz twıtter sessiz güzel oluyor kafa dinlemek.2017 genel kurul çağrısı ne zaman yapacaklar eli kulağında olmalı
7 000 000 un maliyeti yok mu sizce para şirkete de sokulmuş denetci kardeş makbuzları gördüm diyor.
aylık faizi : 54 324,34 tl bir an önce işlemleri hızlandırsanız bence diyorum
7 000 000 tl yatırıp aylık faizi 54 324,34 tl den olmak nasıl bir duygu acaba ?
Her an her sey olur vazgecme diye twiti var ama ne ayaklar anlamis degilm gun gectkce guven kaybediyor
:))))) abi kendi kaybimi dusundgumden onun papelleri gitmemesi icin tahsisliyi yapmasi gerekiyo dimi
Tarkan hocam 7milyona, 54bin papeli islami bankalar veriyor..
Bunlari yapanlarin dinle imanla alakasi pek yoktur zannindayim.. Heray Hoşgeldin faizine alişkındir bizim patronlar.. Oyüzden aylik kayiplar enaz 70bin papaledir.. Oyüzden sureç uzadikça hedef fiyatimda büyüyor ona göre haberleri olsun..
Not:1papel 1tl
bugünkü papel tl paritemiz 1.0
Tarkan abi bunlar 54bin papel kaybediyor niye yapmiyor olabilirler tahsisliyi
Açıklamalar
Şirketimiz ile ALİ MUTLU (TCKN 12*******64), EÇLİDERMERSİN OSMANİYE AKARYAKIT TURİZM SEYAHAT GIDA İNŞAAT TEKSTİL SAN. VE TİC. LTD. ŞTİ'nin 1.000.000 TL'lık paylarının devir bedelinin ödenmesine ilişkin olarak, söz konusu payların tamamı için belirlenmiş olan 1.000.000,-TL'lık devir bedelinin 450.000,-TL'lık kısmı nakden
Bak bu iyi haber ne aldığı değil ne kadar ödediği önemli nakit vermişler benim için büyük sinyal gelmiştir. Almaya devam para buldukça
Lenovo A6020a41 cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Güzel haber
VIA_A1 cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Yerimizde saymayalim yine:)
Daha önceki haberlerde alacak,teklif verilecek, değerleme yapılacak vs.... Haberlerinden farklı bence bu.. 450.000 TL ödendi. Diyor. Güzel güzel...
Haber guzel gelismeler olumlu keske bu kadar salmasaydi da bbizde sevine bilseydik
Haber guzel gelismeler olumlu keske bu kadar salmasaydi da bbizde sevine bilseydik
Sende mubarek ic karartma elcisi gibisin arkads olumsuz bi durum mu var bildgn bisey varsa satalim zararina
taban olursak şaşırmam kolpacı geziyor tüm kademeleri
eşleşmeyi görebilen varmı?
Mineyi savunan kim senin gbi bende zarardayim duran varligi yokken tahsisliye gitmis bizde bi umut aldik olur diye bilsek olmucagini satardik bi daha beklicez dua edelimde asagiya gitmesin de duzgun bi basvuru gelsin airfor hocamiz ne dedi gelmeden olmaz senin davranislarin yuzunden bilggili kisiler yorum yapmiyor
Mineyi savunan kim senin gbi bende zarardayim duran varligi yokken tahsisliye gitmis bizde bi umut aldik olur diye bilsek olmucagini satardik bi aha beklicez dua edelimde asagiya gitmesin de duzgun bi basvuru gelsin airfor hocamiz ne dedi gelmeden olmaz senin davranislarin yuzunden bilggili kisiler yorum yapmiyor
Versin abi badoslama dalacagim bam bam bam ya herru ya merru
buradan sesleniyorum gelişen büyüyen türkiye borsasında 1 tl altında şirket kalmıyor.lütfen ilgilenelim büyüklerimiz
Dunku yaptigi anlasmaya kap bildirimi icin zahmet etmişler bende degerli oldugu icin 10tane lot alim emri verdim hayirli olsun
- İlişkili taraflardan diğer alacaklar hesabında yer alan 7.000.000 TL tutarındaki Marka Yatırım Holding A.Ş.
ve ilişkili taraflara diğer borçlar hesabında yer alan aynı tutardaki Mine Tozlu bakiyeleri 05 Mart 2018 ve
06 Mart 2018 tarihlerinde sırasıyla tahsil edilerek ve ödenerek kapanmıştır
AIR yukarıda konu hakkında düşüncen nedir.Bizim bilançoda gördüğümüz 7 000 000 milyon iptal le beraber tekrar mine hanıma iade edilmiştir i anlıyorum doğrumu?
konu önemli tartışalım bu konuyu
Ben size dün demedim mi erken sevinmeyin eksi kapanış olur diye.son haberle de anlaşılıyor ki patronicemiz bizi acun gibi yüz üstü bırakıp çekip gidiyor..ciftlikbank transtürk adıyla borsada..Gel vatandaş gel....
Ben haberi bulamadım fakat bu parayı kim aldı da iade ediyor
Sonuç olarak 7M tahsisli iptal edilmişse şayet verdiyse parası geri ödenir normal bu, sonuç olarak diğer başvuru tahsisli mi bedelli mi miktar aynı mı farkli mi olacak hepsi sil baştan olacağı için çok da 7m na takılmanin manası yok yatay moda devam..
ASUS_Z002 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
Bence de...
Arkads gittin yan koyu dahi birbirine dusurdun.eksi kapatti evet bu haftada yok basvuru kipirdamiyacagini dun soylemistik
Özet Bilgi
Bağlı ortaklığımız Dünya Markaları Tekstil ve Aksesuar İç ve Dış Ticaret A.Ş.'nin sahibi bulunduğu Gökyüzü Moda ve Tekstil Ürünleri A.Ş. paylarının satışı hk
İlgili Şirketler
[]
İlgili Fonlar
[]
Özel Durum Açıklaması (Genel)
Yapılan Açıklama Güncelleme mi?
Hayır (No)
Yapılan Açıklama Düzeltme mi?
Hayır (No)
Konuya İlişkin Daha Önce Yapılan Açıklamanın Tarihi
-
Yapılan Açıklama Ertelenmiş Bir Açıklama mı?
Hayır (No)
Bildirim İçeriği
Açıklamalar
Bağlı ortaklığımız Dünya Markaları Tekstil ve Aksesuar İç ve Dış Ticaret A.Ş. Yönetim Kurulu'nca, Gökyüzü Moda ve Tekstil Ürünleri A.Ş.'nin 500.000,-TL ödenmiş sermayesinde sahibi bulunduğu 10.000 adet hisseye karşılık gelen 250.000,-TL nominal değerdeki hissenin (sermayesinin %50'si oranında), 24.000.000-TL bedelle EMİNE DELİMAZI'ya (TCKN 1529826012) satılmasına, satış bedelinin, 15 Haziran 2018, 16 Temmuz 2018, 15 Ağustos 2018 tarihlerinde 3 eşit taksitte 8.000.000-TL olarak tahsil edilmesine karar verilmiştir.
Napıyor bunlar anlayan varmı