aile komple yatirimci dostu
Printable View
aile komple yatirimci dostu
Noluyor laaaaannn
SM-N910C cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Söyleyecek söz bulamıyorum! Ne vardı bu kadar düşecek?
Sent from my iPhone using hisse.net
Güzel alım fırsatı verdi. Kademeli alışa başladım. 1.70 lere kadar düşme ihtimali olduğunu düşünüyorum. Hatta kötü endekste 1.55 leri bile yollayıp tepki verebilir. Ama bahar aylarına kalmaz bilanço ile 2.20 nin üstüne atıp trend yapabilir.
LG-H815 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
Ahttps://uploads.tapatalk-cdn.com/201...be82ab0cc1.jpghttps://uploads.tapatalk-cdn.com/201...ce72e099ec.jpghttps://uploads.tapatalk-cdn.com/201...74f880fc3c.jpg
SM-G7102 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
"Borsa çıksa da farketmez.Aşağıya yolcuyum" demek istiyor kanımca.Görünüş böyle.Eh ben de o aşağıları bekleyip ufaktan 50.000 lotçuk daha alırım.Bu ara kimseye her hangi bir tavsiyem yoktur.Yalnızca beni bağlar.
Bu düşüşü hayra yormuyorum aşağılarda çok beklerse malum şebeke 4. çeyrekte çıkabilecek kötü bilançonun hazırlığını yapıyor olabilir
Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi
Israrla tahtayı aşağı getirmeye çalışıyolar işyatırımda sürekli alıyor burada bir oyun var bakalım ne çıkacak
2.05 le çok pis yakalandık. şrfsizler Israrla aşağı vermeye çalışıyor 9 gündür hep eksi.
Tanımayanlar , çok güvenenler bu sülaleyi artık iyice tanımış oldu
Bu tahtanın 1.70 lere kadar geri çekileceği belliydi bu endekste. Niye erken davranıp 2 lerden alım yaptınız ki?
Ama Gentas da çok güzel bilanço gelecek ve eski zirvesini de geçecektir. Beklemeyi bilen iyi ekmek yer. Günlük trade yapacaksanız dibini bulmayı bekleyin. Ben buralardan kademeli alışa başladım. 1.60-70 arası dip olur tahminimce. Daha aşağı salmaz, salarsa da alımı keser beklerim.
Düşüşü hızlı oldu çıkışında aynı hızda olacak gibi sanki bugün dönüş sinyali veriyor
Ytd
Pasta takas atabilen varmı ortaklar kademe
SM-N910C cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Credit 160 bin sattı. Ytd
Düşüşü olumlu buldum. Toparlamak için güzel fırsat. Yarın da decam edebilir satış. 1.70 leri görebilir. Buralardan kademeli alım mantıklı bir hareket olur.
1.50 yi görürse müşterisi artar
Redmi Note 4 cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
0.10 u gorurse daha da artar bence.
Bu geri zekali tahta sahibi tahtayi goturmeye niyetli degil herhalde.Asagi bastikca talep artar sonra toplamasi zor olur.Badtikca zararda olan zaten satamaz.tam bir o.ç bunlar
Şebekenin derdi kağıdı götürmek değil onlar kağıdı taşıyacak yatırımcıların peşinde sadece paralarını bedava kullanmak istiyorlar kağıdın geçmişi de bunu gösteriyor zaten
evvelce bu hisse 1.10-1.88 arası gezer idi..
bu orantı 1.70 i 1.10 a denklemekte
pasif emir vakti
Genel takas atabilecek arkadaş varmı? Şimdiden teşekkür ederim.
KAP : BORSA ISTANBUL
Yabancı yatırımcıların Pay Piyasası ve Piyasa Öncesi İşlem Platformunda gerçekleştirdiği 2018 yılı Aralık ayına ilişkin işlemler ekteki tabloda yer almaktadır.
https://i.hizliresim.com/V9aOJy.jpg
https://i.hizliresim.com/4jrAJp.jpg
Evet hak ettiği bağcılar çöplüğüne geri döndü aile, rüyaydı bitti gitti.
Demekki çıkış zamanı gelmiş millet bıkıp bezmiş 😀
Ytd
Senin gibi kağıdında şirketinde anasını eşekler kovalasın....Full zarar yazan şirketler bile oyle boyle kazandiriyor sabredip bekleyenine...Seni 5 yıldır bekleyen zararda...Patronlar onurlu asiyetli olacak önce, sonra şirketin blançosuna kazancına bakacaksın...Niyeti bozuk olan adamların şirketleri trilyonlar kazansa ne yazar sonuç ortada...
.
Fiyat oldukça cazip gibi bir miktar alış yaptım.
Mobilyada KDV indirimi ve Yüksek Karlılık motive edici
Rekabet Kurulu incelemesi bu kadar düşürmeme.
Umarım başka sıkıntı yoktur
Gentaş yinede Gentaştır. Hayırlısı diyelim.
Yatırım Tavsiyesi Değildir.
Endeks + 4000 puan yaptı bunun gözü hala toprakta. İlk düzeltmede yine en önde koşar kesin. Patronlarının sahip çıkmadığı hisseyi ben mi düşünecem, ........ böyle aşkın ızdırabını. Benden alan da kazansın, kalanlara sabırlar.
tahtayı belki 1 aydır izliyorum muhteşem bir işçilik ile düşürmek için çırpınan ve bunu başaran takta yapıcıyı tebrik ediyorum (içimden söwdüklerim ayrı)
1,81 ve üzeri kapatabilirse 8 kasım'dan yaklaşık 2,4x fiyatından beri ilk kez güzel bi ind üzerinde kapatmayı başarmış olabilecek
ibre düşüş yönünden yükseliş yönüne dönecektir diye düşünüyorum
1,81 üzeri kapanışlarda tüm teknik göstergeler AL veriyor ama tahta sahibi ısrarla baskılıyor.
ytd
İstediği kadar baskılasın gelecek olan bilanço ile bu rakamlar çok komik olacak,Bilanço beklentisi alınmaya başlayacaktır
Ytd