Çiftlik Banktan daha beter dolandırıldık elini kolunu sallayarak gezerler bunlar bişeyde olmaz Bist geçici durdurması lazım yoksa bu adiler borsada daha önce emsali olmayan 0.01 i bile gösterirler
Printable View
Çiftlik Banktan daha beter dolandırıldık elini kolunu sallayarak gezerler bunlar bişeyde olmaz Bist geçici durdurması lazım yoksa bu adiler borsada daha önce emsali olmayan 0.01 i bile gösterirler
Yönetici arkadaşa teşekkürler, pelitin paylaşımlarının silinmesi ricamızı yerine getirmiş
niye kimse yazmıyor.herkes mi yasaklandı?
Şu son yeşillenme hayır olur inşaallah .Bundan sonra hep yeşillensinsede milletin morali düzelse.Yoksa herkes yasaklanacak
Bu ay sonunakadar ne olacaksa olacak inşallah karagirayları hapse atarlar az değil 600 milyon hırsızlık eğer atmaz larsa örnek teşkil eder ve her bireyin devleti soyma çalma hakkı doğar çalan baştacı oluyorsa herkes çalar
Bence bu türden yorumlar bize yani küçük yatırımcıya fayda sağlayacak yorumlar değil. Ne olursa olsun pozitif olmak gerekiyor bence. Bir işe para koyarsınız, kazandırır veya kaybettirir, Böyle bakmak lazım öncelikle. Sayfalarda yorum yapanların azalması iyiye işaret gibi. Zaten yazanların çoğu sat algısı yaratan tiplerdi. Belki de görevleri bitmiştir:) Gerçek yatırımcı kaldıysa benim gibi, bu saatten sonra bekleyip görmekten başka pek bir seçenek yok gibi. İnternet sitesini inceledim biraz. Özellikle Beyaz eşya grubunda, Profilo, Samsung, İndesit, Grundig, Elektrolux gibi yapancı menşeyli firmalar dikkatimi çekti. Şimdilik pek yerli firma yok. Vestel, Arçelik falan göremedim. Fakat, Küçük ev aletlerinde, Vestel ve Arzum var. Bu markaların sitede olması siteyi kiralayıp işleten birilerinin işine pek benzemiyor. Fiyatlarda hiç fena değil yani. Bence hala umut var ve enseyi karartmaya gerek yok. Patronlar çok rahat görünüyor, biz niye olmayalım ki? YTD.
Sitenin ilk sayfasında çıkan Sıemens elektrikli süpürgenin fiyatını başka siteleri ile karşılaştırdım, fiyat süper. Hepsi burada 1450 TL. den satıyor, Bunların fiyatı 949 TL. YTD.
Arkadaşlar resmi olmamakla birlikte gelen haberlere göre bu hafta akibet hareketi yaşanacak hissede . Kesinlikle yatırım tavsiyesi al sat tut tavsiyesi değildir.
ne gibi bir akibet hareketiymiş o??? o haberlerin kaynağı ne ki?
Internet sitesinde satılan ürünler çoğunlukla samsung alınan ürünleri teslim ediyorsa güzel haber yakın olabilir
İnternet sitesi şuanda bimeksemi ait yoksa başka bir firmaya mi verilmiş bir kap haberlerine bakin
karasakal_saban_1966
2 gün önce
5 Oy
.
.
BU GEMİSİYLE BERABER MUREKTABINIDA kURTARACAK İNŞALLAH.ÇÜNKÜ VİNÇİN HALATİ SAĞLAM YOKSA BUKADAR DAYANAMAZDI BEKLİYEN LERE HAYIRLI OLSUN
Sayın haarif ne dediğinizi anlayamadım biraz açarmısınız ne demek istediğinizi ne kurtuluyor bir gelişmemi var
Bilanco için istedikleri ek sürenin son günü neydi hatırlayan var mi.
Bilanço ile ilgili bir beklentim yok sadece merak ettiğim ozsermayeyi nasıl artı gösterecekler marka değeri ???? Yetecek mi veya artık oda yetmiyorsa şu internet sitesi kira bedeli ile birlikte mi artı gösterecekler oz sermayeyi onu merak ediyorum
SM-G610F cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Ben mynetteki yorumu attım benim bilgim yok ama temennim beklentim adamlar gayet kendilernden emin olarak bekletiyorlar batacak tahtası kapanacak olsa yukarıdan hisse satarlardı çözme zorunda ved trend e ticarete dönüyor bunların açıklamasıda bu yönde değişim dönüşüm yapacaklar
Ya batacak ya çıkacak. Alacaklılardan cevap gönderenler gönderdi göndermeyenler göndermedi. 700 milyon borcun 350 milyonu banka ve tahvilcilere. Bimeksin kendisinin pek bir varlığı yok. Tasfiye halinde alacaklıların hepsi avucunu yalayacak bu kesin. Bu sebeple alacaklıların bimekse sahip çıkması kendi alacaklarını kurtarmak için tek çıkar yol. Yok bu eşek ölmüş dirilmez, biz bu alacakların üstüne soğuk su içelim derlerse biz de aynı şeyi yapacağız. Bilanço 24 nisana kadar gönderilecek. Alacklılar bu işe el atacaksa bunun da son tarihi 14 Mayıs. Ytd
Ranlo latek gibi olabilir tahtası kapanabilir bilanço falan göndermeyebilir bence iflas etmeyecek ama borsadan şutlanabilir ranlo gibi olabilir
Yatırım tavsiyesi değildir
Ben geçen yazdım bu flap beyaz gibi hisselerin aşırı yükselmesi için para gerekiyordu bunun içinde borsada olan 3 5 hisseyi borsa dışına itmeleri gerekiyordu şimdi yapmaya başladılar daha arkası gelecek sırada bimeks olabilir sonra bir başka hisse bu böyle gider ellerinde para yok borsada bir hisseyi yok edip diğer hisseye aktarılıyor bakiyeler yani sizin para lar flap beyaz a gitti
bugün esem ve transtürk ü borsadan şutlamışlar sıra buna geliyor gibi
Yazdıklarım yatırım tavsiyesi değildir
şu forumlarda algının her türlüsünü gördük. at izi it izi meselesi... olumlu ya da olumsuz her türlü yorumlarımız bize kalsın. elimizde resmî bir bilgi olmadan yok duyumdu yok öngörüydü kimsenin vebaline girmeyelim. ytd yazmakla aklanmış mı oluyoruz? kul hakkı denen bir gerçek var. kimseler de buralarda ya da kuşta yazanlara göre al sat yapmasın lütfen. 15 dakika gecikmeli ya da anlık eşleşmeleri, günlük al sat dağılımlarını, virmanları, kap haberlerini, ticaret sicil gazetesini takip edin ve karar verin.
http://www.milliyet.com.tr/kap-a-bil...onomi-2650124/ bu linki okuyun sonra konuşun bence
Bizi bitiren domatesin telefi olmistir...
MI 4LTE cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
diğerleri bilançoda sonra mı kottan atıldı?
Trnsk ve esems öz sermaye kaybı yıllardır vardı kot dışı yeni oldu bmeks faaliyeti olan ve sermaye kaybına yeni düşen firma 3/2 kaybolursa kot dışı olabilir
Dün satılan 800 küsür bin lotu ky almadı herhalde
Soluğu tuttuk bekliyoruz,
Kademede toparlanma varmı.
10 lu rakamlara indi daha da beklentim kalmadı.
nediyim hayırlısı olsun
Bu 0,19’dan satanlar yeni alanlar değildir herhalde? Yüksek maliyetli ky’dir tabii. Kphol 37,000 TL hacimle tavan çekiyor, biz 400-500 bin hacimle yerimizde sayıyoruz öyle mi? Sonra da bu kağıt ky’de Oluyor. vay yavrum vay!... ytd.
Bir ay dediler bankalara bankadan haber yok bilanço zamanıda salı gün doluyor bilançoda açıklayamaz bist tahtayı kapadır inşallah batarsın ceza evinde sürünürsün ama oda zor bankalar yanaşmaya da bilir çünkü banka yöneticisi nide bağlar bunlar
Şimdi bilanço geldi
Sıfırı tüketmişler bu şirkete bırak ortak olmayı bedava satsan üste para isterler