Konya maçını kazanırsak bu rakamlar hayal olur o.ç spek topladın topladın yoksa 3 ün üstünde toplarsın
Printable View
Konya maçını kazanırsak bu rakamlar hayal olur o.ç spek topladın topladın yoksa 3 ün üstünde toplarsın
Beşiktaşa her maçta özel olarak hazırlanan Beşiktaştan puan almayı şampiyon olmakla eş tutan Konya kaptanı Ali Çamdalı nın burnu kırılmış,spek p.tesi bende senin burnunu kırıcam merak etme.Bu arada kaptana geçmiş olsun herşeyin başı sağlık.Hehehehehe çanlar senin için çalıyor *** spek
***YAYLA* *CEMAS* *ADANA* *AVGYO* *BRMEN* *TDGYO* *MTRYO* *OSTIM* *DGGYO* *ADNAC* *BJKAS* *ARSAN* *KLGYO*** MERKEZİ KAYIT KURULUŞU A.Ş.( Borsada İşlem Gören
***YAYLA******CEMAS******ADANA******AVGYO******BRM EN******TDGYO******MTRYO******OSTIM******DGGYO**** **ADNAC******BJKAS******ARSAN******KLGYO*** MERKEZİ KAYIT KURULUŞU A.Ş.( Borsada İşlem Gören Tipe Dönüşüm Duyurusu )
Özet Bilgi DÖNÜŞÜM
İlgili Şirketler ADANA, ADNAC, ARSAN, AVGYO, BJKAS, BRMEN, CEMAS, DGGYO, KLGYO, MTRYO, OSTIM, TDGYO, YAYLA
Sermaye Piyasası Kurulu'nun VII-128.1 sayılı "Pay Tebliği"'nin 15'nci maddesi gereğince, pay senetleri Borsada işlem gören ortaklıkların Kurul kaydında olan ancak Borsada işlem görmeyen statüde pay senetlerinin Borsada satışa konu edilebilmesi amacıyla Merkezi Kayıt Kuruluşu'na yapılan başvurulara ait bilgiler aşağıda yer almaktadır.
Borsa Kodu Sıra No Satışa Konu Pay Ünvanı Grubu Yatırımcının Adı-Soyadı Ünvanı Nominal Tutar (TL)* Tsp İşlemi ** Satış Kısıtı **
ADANA 1 ADANA ÇIMENTO SANAYII A.S. A GRUBU E MÜNIR IÇÖZ 127,190
ADNAC 2 ADANA ÇIMENTO SANAYII A.S. C GRUBU E MÜNIR IÇÖZ 125,590
ARSAN 3 ARSAN TEKSTIL TICARET VE SANAYI A.S. E BAYBORA ERCAN 10,000
AVGYO 4 AVRASYA GAYRIMENKUL YATIRIM ORTAKLIGI A.S. E TOLGA ERCAN 161.692,000
BJKAS 5 BESIKTAS FUTBOL YATIRIMLARI SANAYI VE TICARET A.S. E BAYBORA ERCAN 309.029,000
BRMEN 6 BIRLIK MENSUCAT TICARET VE SANAYI ISLETMESI A.S. E BAYBORA ERCAN 150.100,000
CEMAS 7 ÇEMAS DÖKÜM SANAYI A.S. E TOLGA ERCAN 32.811,000
DGGYO 8 DOGUS GAYRIMENKUL YATIRIM ORTAKLIGI A.S. E BAYBORA ERCAN 46.308,000
KLGYO 9 KILER GAYRIMENKUL YATIRIM ORTAKLIGI A.S. E BAYBORA ERCAN 50.000,000
MTRYO 10 METRO YATIRIM ORTAKLIGI A.S. E BAYBORA ERCAN 350.000,000
MTRYO 11 METRO YATIRIM ORTAKLIGI A.S. E TOLGA ERCAN 139.000,000
OSTIM 12 OSTIM ENDÜSTRIYEL YATIRIMLAR VE ISLETME A.S. E TOLGA ERCAN 50.000,000
TDGYO 13 TREND GAYRIMENKUL YATIRIM ORTAKLIGI A.S. E BAYBORA ERCAN 9.696,000
YAYLA 14 YAYLA ENERJI ÜRETIM TURIZM VE INSAAT TICARET A.S. E TOLGA ERCAN 21.077,000
(*) Nominal Tutar(TL): Bakiye alanlarında binlik ayracı olarak nokta (.), küsürat ayracı olarak ise virgül (,) kullanılmaktadır. (**) İlgili veriler üye bildirimi doğrultusunda yayınlanmaktadır. Borsa tarafından satış işleminin Toptan Alış Satış İşlemi olarak (TAS) yapılacağı duyurulduktan sonra TAS işlem tarihinde paylar borsada işlem gören tipe dönüştürülecek olup, aksi taktirde dönüşüm işlemi mevzuatta öngörülen sürede tamamlanacaktır.
http://www.kap.org.tr/tr/Bildirim/799810
BIST
(20/11/2019 - 17:06:05)
en büyük sürpriz kayserinin sıvası yenmesi
bjkas şu an konyayı yenmiş yenmemiş çok büyük sorun değil
diğer takımların nefesi kesilirde dört büyükler zirveye oturursa spor endeksi korkunç hareketli geçer iddia patlama yapar
(bu arada ben iddia oynamam)
Dört büyüklerin transferde sıvastan alanyadan başaktan vsvs birer ikişer transfer yapmaları lazım özellikle bunların forvetlerini almaları lazım.çünkü rakiplerini zayıflatmışta olacaksın.Bak alanyada iki tane libero deparcı var adam topu aldımı kimse yetişemiyor.
yalnız takım on numara aynen devam bjkas uç yükseklere
az evvel arkadaşlarla sohbet edip konuşuyorduk
yukardakilerin aynısını dedim yalnız biri devamlı muhalefet ediyor:)
ya dedimki oğuz hem dört lira beş lira olacak diyorsun hemde muhalefet ediyorsun
takım bu sene çok iyi sene başından bu yana bayada oturdu falan
abi dedi takıma bi şey dediğim yok spek ağır davranıyor hevesim kırılıyor:oleyo:
yazdıklarım yatırım tavsiyesi değildir bjkasın bir yere gittiği yok yarın yine buralarda oyalanıpduru:party:
BJKAS günlük
https://i.postimg.cc/c4zHJqv8/IMG-3993.png
Eksi kapatmadi.
Silkeleme yaptı.
Nasıl eksi kapattı diyorsun?
2.22 açılış 2.26 kapanış!
GM8 go cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Bu gün bjk show izleyelim BIST de [emoji1]
Şafak Malatya
@SafakSina1903
·
23d
@SafakSina1903
adlı kişiye yanıt olarak
Yakın zamanda taşınmazların satışının gündeme gelmesini bekliyorum. Aksi halde kulübün manevra alanı neredeyse 0.
Şafak Malatya twit atmış zincir şeklinde okumanızı tavsiye ederim. bu satış olayı vs olursa hisseye hareket katacaktır.
Bırakın bu işleri yeni alacak olanlara da mani olmayın bi kaybetmeyi öğrensinler o kadar söylüyorum başka hisselere yönelin burda kazanamazsınız adamlar zaten bitmiş ne bekliyorsunuz diyorum
Çok güzel oynuyorlar böyle bakarsınız
“FENERBAHÇE’NİN DURUMU FARKLIâ€
Hüseyin Aydın konuyla ilgili konuşmasını şöyle sürdürdü:
“Borç yapılandırmasını Trabzonspor, Beşiktaş ve Galatasaray ile yaptık. Fenerbahçe ile olumlu yönde görüşmelerimiz devam ediyor. Onların daha farklı bir durumu var. Konyaspor ve Kayserispor'la da yaptık. Reddettiğimiz kulüp olmadı.
http://www.aksam.com.tr/spor/futbol-.../haber-1023772
demekki neymiş fenerin yükselmesi gerekiyormuş
bunun borcu yapılandırılmış hala feneri seyrediyor
Dört büyük kulüp içinde ilk anlaşmayı Trabzonspor ile yaptıklarını hatırlatan TBB Başkanı Hüseyin Aydın, “4 büyük kulüp içinde ilk önce Trabzonspor ile anlaştık. İyi bir anlaşma oldu, güzel devam ediyor. Beşiktaş ile yaptık. Beşiktaş ile anlaştık. Yeni başkanın bir talebi oluyor. Galatasaray ile yaptık. Fenerbahçe ile olumlu görüşmeler sürüyor. Anadolu’da Konyaspor ile Kayserispor ile yaptık. Bize gelip de yapmadığımız var mı? Reddettiğimiz yok, görüşmeler sürüyor. Süper Lig’in gelirleri çok iyi. 8’de 1’e düşüyor gelirler. Süper Lig’deki bir takımın 1’inci Lig’e düşmesi en korktuğumuz bir durum. Ligde kalabilir mi, bir korku salınırsa para vermek zor oluyor†dedi.
https://skor.sozcu.com.tr/2019/11/21...medik-1413677/
Telden bakınca bir gün diyor sadece.
Dünden bahsetmiyormusun hocam sen?
26 kapattı işte.
Merak etme çarpmaz araba falan.
Ama ben sağlam carparim [emoji1]
Bu transfer haberleri, yok kasaya şu kadar para girecek yok çıkacak, yok efendim Avrupa ya gidecek, gitti, Yok UEFA ymis , kılmış yünmüş v.b. gibi olaylardan spor hisseleri etkilenmez.
Spor hissesi aldıysanız birincisi takımın ligdeki performansına güvenerek , takas ve tekniği takip edeceksiniz.
Gerisi tırı vırı şeyler...
Y.t.d
Kafkas la aynı düşünüyorum 🤔 insanları yanıltmayın
Yine başladık geri gelmeye bu kadar basit insanların elindekini almak düşünce niyet bu
Alın size şenlik işte ne güzel bakın
inşallah kağıdın speği tavan serilerine başlarda açığa satanlar avucunu yalar:hah:
Tabi emin ol senin dediğini gibi yapar bugün yeni kurbanlar arıycaz kendimize biraz daha kazanalım
Bu nedir lan 2.20 gidiceksin hemde eşşek gibi bu gün olur 3 ay olur ama gidiceksin böyle rakam olmaz sikik spek.YTDeğildir
telaş yapmayın arkadaşlar bu hisse 1,30 lardan buralara geldi yavaş yavaş yükselecek en sağlıklısıda zaten bu.Tavan tavan gitmesin zaten ky. için en tehlikeli hareket budur. tavan tavan gitse ky. almaya kalksa alamaz alsada yüksekten satamaz yıllar yıllar önce bosh frende benim gibi.( kağıt 130.000 tl iken alım emri verip 242.000tl den alıp 450 tl den satmayıp tavan yapıyor her gün diye tabanlara bir başlamıştı 98 tl den zor satabilmiştim 2000 li yılların başları idi acemilik yıllarımdı :hah:)
BJKAS haftalık
https://i.postimg.cc/k4L14QB9/bjkas.png
kartal bu haftayıda kayıpsız gecti.
abdullah hoca faktörü çok önemli.şampiyonluk getirebilir.
yavaş yavaş takım istikrar kazanıyor.istikrarlı sonuçlar geliyor.tabiki çok olumlu.
fakat lig uzun maraton.
abdullah hoca maç kazandıkça seyircide destek verecektir.iyi hocamız var.cok başarılı olacaktır kesinlikle.yalnız eldeki kadro yeterli değil.takviler şart 5-6 takviye şart.takıma katkı sağlayacak oyuncular alınması lazım devre arasında.
defanstan vida ruiz sakatlansa yedeği yok.defans uyumu anında bozulur.kart cezalı durumlarınıda göz önüne almak lazım.
yedekleri roco necip tam defans faciaları.defansa adamlar girince korkuyoruz her an hata yapacaklar diyede.ve sürekli hatada yapıyorlar.güven vermiyorlar.oynadıkları oyunla..daha önceki maçlardan belli oldu.defansa koyunca bu tip oyuncuları mecburiyetten oynatıca yenilen bir cok golde pozisyonda hem ağır kaldılar hem defans yol gecen hanına dönmüştü.
şimdilik sakatlık kart cezası olmas ise defans göbeği durumu kurtarıyor.
roco ve neciple yürümez yedekteki oyuncu güven verecek.
bonservisleriyle gönderilse yılda kasada bu iki oyuncudan 4 milyon avro kar edilir.
yerlerine kaliteli oyuncu alınması gerekir.defansa güven veren oyuncular 2 adet alınsın.
orta sahada uyum yok.
atiba adam yokluğunda mecburen oynuyor.
oğuzhana bu yönetim 8 yıl nasıl katlandı anlamış değilim.
8 yıldır hiç bir aşama kaydedemedi.sadece yıllık 2 milyon avro astronomik ücret almaya devam ediyor.
bununda gönderilmesi kasada 2 milyon avroya kalması demektir.
ileride burak sakatlanmazsa ise oynuyor iş yapıyor.
işi şansa bırakmamak lazım.1 nokta santroforda şart.
orta sahaya atiba ve oğuzhanın yerlerine hatta adem laiçin yerinede oyuncular alınması şarttır.
devre arasına az puan farkı ile girilmesi durumunda ara transfer döneminde 5-6 transferle akıllı transferlerle 2.yarı şampiyonluk havasına takım girecektir.
bu durumda hissede yukarı gider.
diğer takımların durumlarıda o kadar iyi değil.
gs nin yaptığı transferlerin çoğu fos çıktı.
fb de aynı durumda trabzonun durumu ve başakşehirin transferleride fena değil.
yani ikinci yarı ara transferlerde en iyi transferleri kim yaparsa ipi kıl payı gögüsler.
her takım her takımı yenecek bir sezon yaşanıyor.
hiç biri birbirinden üstün değiller.
bu yüzden bjk nin akıllı nokta transferleri yapması kesinlikle gerekiyor.
şampiyonluk için şart.gs fatih terim devre arası çok adam göndereceğini söylüyor.çok adam alacak.her gün basında çıkyor.
bjkninde ara transfer döneminde isabetli tansferleri yapması halinde şampiyonluk neden gelmesin.
hissede bu durumda yerinde durmaz. yukarı hareketin devamı gelecektir...ytd
fakat mutlaka buraya bir stoper ve libero hava topu olan yerden iyi topu oyuna sokan cabuk süratli oyuncu alınması lazım.
durum kabak gibi ortada defansa 2 takviye şart.
orta sahaya 2 oyuncu şart birisi ön libero hızlı çalımcı adam eksişlten oyuncu şart böyle oyuncu devre arasında bulunur talisca nasıl bulunduysa yönetim uyumasın erkenden arayıp bulsun ekip işi yeni ekipte bu işten anlayan adamlar var.bekliyoruz.
yeni transferleri şampiyonluk için şart 5-6 transfer gün gibi görünüyor eksik yerler noksan yerler.yetersiz katkı vermeyen oyuncuların durumları.
hocada görüyordur bu eksikleri.yetersiz oyuncuları.katkı vermeyen oyuncuları.
transfer şart.hemde 5-6 transfer şart.şampiyonluk bu durumda kıl payıda olsa gelecektir...ytdd
Evet varmı yeni almak isteyenler hisse yi daha çok yolu var inanmayın akşama tekrar aynı yerine gelir
Görürsün batarmı sın çıkarmısın ama öyle 20 bin TL 30 bin TL batmasın zaman kaybedesin al şöyle bi daire parası koy bak nasıl elinden alıyorlar görürsün
umarım herkes kazanır
endeksten ayrışması hoş olur:cool:
trabzona bakın 1,86 olmuş vay anasını. yani diyecek bir şey yok.
pd bakınca trabzon 73,70 milyon usd 269 milyon usd fener 98,25 milyon usd bjkas,
161 milyon gs olmuş.
beşiktaş zararım çıksın gidip nevzat demir tesislerinin oradaki kartal yuvasından forma alacağım. 10-11 yıldır bu kadar düşüşe yakalanmamıştım.
BJKAS bugün ortalama 2.378 tl fiyattan toplam 5.631.050 lot açığa satış işlemi gerçekleşmiştir, öncesinde de 13.311 lot taşınmıştır, 21.489 lot ta teklif aşamasındadır, açıkçıları ütmüşler,
Sanırım babalar Konya maçından çok korkuyordu.Kazasız atlatması onlara da sürpriz oldu ki kimseye kaptırmamacasına 200 milyon hacimle %8 yaptırdılar. Şimdi 16.hafta Fener maçına kadar rahat. Hem takım oturmuş ,hem zor maç yok. Hatta ocak ayı arasına kadar(5 hafta var) sadece 2-3 puan kaybı muhtemel. İlk yarıyı lider bitirir ya da 19 ocakta Sivasa kendi evinde çakar lider olur. Yani 19 ocağa kadar yükselişe devam düşünüyorum.
Tek burukluğum şu muhteşem rallide ,yılların 2,30 direncini kırdığımız şu günlerde yeterince kalabalık olmamamız. Gerçi az kişi yükseliş indikatörü ama.
Umarım bu kağıtta 100-150 kişileri gördüğümüzde zirvede olmaz,yükseliş devam eder.
Bugün umarım yön yukarı olur yeni alanlar biraz olsun kazanmalarını isterim muhtemelen sabah yüksek açar sonra düşer