Yıllık, 3 aylık, aylık, haftalık ve veya dünkü pastayı atacak KY arkadaş var mı aramızda acaba🤔
Printable View
Yıllık, 3 aylık, aylık, haftalık ve veya dünkü pastayı atacak KY arkadaş var mı aramızda acaba🤔
emeklilik yatırım fonları 1600 000 alıcı
2 AYLIK TAKAS
Teşekkürler, Ünlü aMıca son gün mü almış kemiksiz 105K?
Hayırdır inşallah kanka🤗
Talihimiz dönüyor mu acaba🤔
son gün bir gün öncede 20000
ee ne oldu simdi,yine mi aynı hikaye sizce arkadaşlar…
Şükür Aynı hikaye değilmiş kanka👻
Kim almış by. Yalova?
Tüm KY arkadaşlara umutlu, sağlıklı, kazançlı ve başarılı bir yeni yıl diliyorum. 🥂🥳😇🤒🎅🏻💫⛄
garanti 75 000
herkese iyi seneler;umarım bu sene sans bizim tarafımıza döner…
Aşağıya salınır da bu kadar salınmaz ki bir anda...Azıcık mutlu et yatırımcılarını...aldıgını geri veriyorsun be vicdansızlar.
adete bir kugu gibi süzüldü 6,80 deeen 6,48 eee….
Kaldığı yerden devam. Yine son saniyede toplu alımla 7.00 üzerine atarsa bilemem.
Var bir karın ağrısı. Menopoza girdi, düzensiz hareketler yapıyor. Pazartesi -1,52'de saatlerce bekleyip son bir dakikada +3,30'la kapattı. Bugün kapanışı nasıl yapacak bakalım.
-%6,62 muhtesem bir kapanisla yine sasirtmayip bizleri husrana ugrattigin icin sonsuz tesekkurler sevgili mulker...
abi yıllardır kafasını kaldırtmıyorlar.nedir bunun olayı...kelimelerin kifayetsiz kaldığı hisse...
6,16 inanılmazzz...
MU inşallah Allah öyle büyük bir acı versinki sana bu dünyayı unuttursun.Sen bir nemrutsun.
Emeklilik yatırım f + 1.831.093 cıtı -918.369 deutche -422.378 15.11.2018-03.01.2019
emos nerdesin ustad gel de yap bir dalga analizi ne bitmez dalgasi varmis bunun ....
Dalgalar hep bize girdi arkadaş
hadi buyur burdak yak...bist +%1 bizimkinde tık yok.Düserken en önde AMK... islem hacmi de 13.500 bendekileri satsam taban olacak...
İkinci seans açılıştan bu yana 1 saate yakın hiç işlem yapmamış. En son 13.55 te işlem yapılmış görünüyor. Hayırdır inşallah.
Önceki son gönderimdeki düşüncemi koruyor ve sabretmenizi tavsiye ediyorum. Bilançoya kadar göz ucuyla takip ve en az 9,00 üstü seviyeleri beklemek gerekir.
KAP : BORSA ISTANBUL
Yabancı yatırımcıların Pay Piyasası ve Piyasa Öncesi İşlem Platformunda gerçekleştirdiği 2018 yılı Aralık ayına ilişkin işlemler ekteki tabloda yer almaktadır.
https://i.hizliresim.com/AD7VNL.jpg
Son hafta alıcısı Emekli Fonları 178.633 Lot ile başta;
http://hisseanaliz.net/filedata/fetc...1&d=1546678249
Yine aynı terane. Bu saate kadar 14.000 işlem var. Cuma son saniyede 14.000 işlemle 12 kademe yukarıdan kapatmıştı. Yine kapanışta mı yukarı yapacaklar. Lan Olum adam olun biraz. Hisseyi ne zaman aldığımı bile unuttum. Zararın haddi hesabı yok. En az 2 katı yükselse zarardan kurtulurum. Sinirde cabası.
Yetti artık. Bir günde seans başında yüzde 20 yukarı yapın.
ee ne oldu haci abi niye dustun bugun...bu hacimli islemler nereye kayboluyor...2 gun bamgum bamgun 3.gun kimse yok napiyorsunuz ya allah askina kime bu oyunlar yillardir."mu" gercekten toprak kabul etmeyecek seni...
Bizim iyi görünmeye başlamış para girişi var gibi gördüm ve daha operasyonel sanki eskisine göre..
Lenovo P1a42 cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Selamlar, Fiyat aşağı giderken, yani hisse satış yerken, nasıl bir para girişinden bahsedilebilir anlıyamadım, biraz daha bilgi verirseniz sevinirim🤔🤔🤔
iki üç günlük değil aylık veya 3 aylık bakıyorum kısa vade yanıltır.. özellikle emeklilik fonları alışları..
Lenovo P1a42 cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
micayimm onun iki uc aylik grafigine yillardir ayni hikaye hepsi "mu"nun ta kendisi tam hareket ediyormus gibi gosterip cakiyor mali millete sonra 3 ay ortada yok basiyor da basiyor assagiya Allahindan bul "Mu" ne diyeyim.bist 3 gundur yukari gidiyor.bizimki 3 gundur asagiya gidiyor.ayiptir yaa bari bist cikarken bir iki yesil yapaydin da moral olurdu...amk...
Katılıyorum kanka, 4. Çeyrek bilançosunu görelim bakalım💩💩😡😡
21 ocak tan sonra bilanço açıklanır. Son zamanlarda çeyrek bilançoları öncesinde 7.50 leri hep gösterip ertesi günü elimize verdiler. Sat al yapsak şimdiye kadar zarardan kurtarmıştık. Ama bu çoooook değerli hisse sahipleri biz sattığımız gün 5 gün ardarda tavan yaptırırlar. Dgzte baksanıza nerelere gitti. İçimizden biri dün alsa bugün geri giderdi. Saz ellerinde hangi havayı isterlerse onu çalıyorlar. Oyun havasıda olur, ağıt ta.
Beklemeye devam ortaklar.
4 te 4 yaptin yarin da eksi yap tam olsunn...
hissede bizden başka kimse yok,saat 11 olmuş işlem hacmi 4.000...şaka gibi terk edilmiş hisse sanki...
herkesin eli tirriyor yemin ederimm.alım yapmaya korkuyor.Yaaa sabır...