Adamlar sizin iş olur ama derlemeyi adam gibi yapın diyor.çakallık yapmayın diyor.olumsuz bişey bence yok.spek bunu olumsuza yorarmı yorar haberi kullanmak isteyecek.ytd
GT-N7100 cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Printable View
Adamlar sizin iş olur ama derlemeyi adam gibi yapın diyor.çakallık yapmayın diyor.olumsuz bişey bence yok.spek bunu olumsuza yorarmı yorar haberi kullanmak isteyecek.ytd
Spek kullanır mi kullanır, peki burada bu kadar bilinçli yatırımcı varken sonuç alır mi? Kendisi zararlı çıkmasın da:) 3 altında bu kağıdın her zaman alıcısı olur, altı ayliklar da bu kadar yakinken, önümüze yeni bir transit yol konmusken ... Ytd.
P10S cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
San
Sanmıyorum onlarda bu derlemenin düzgün yapılmadıgını biliyordu ama ne kopartırsam kar hesabı oranı az bişey yukarı taşıyarak tekrar sundu oranın hatalı oldugu bariz belliki spk anında olmaz dedi 3 altı spek için tehlikeli evet katılıyorum ama adam her türlü korkuyu salmaya çalışacak mal toplaya bilmek için. Gün içindeki aliş satış arasındaki farkA baktığında ucurum var.tek beni rahatlatan zamanın daralması yasak kaktığında bu hareketleri yapamayacak olması .birde spk nın birleşmeyi tamamen reddetmemesi kaldıkı spk bunlara yeni bir şartta koşmuyor sadece adam gibi yapın derlemenizi diyor.kusura bakmayın yazı biraz uzun oldu .ytd
spk bu yaptı işlem hiç iç acıcı olmadı artık erciyesinde belki bu karar aşamasını düşünmeye başlamıdır belki spk madem bu kadar birlşemelri adil düşünmesı bımız şirkete yoksA BAŞKA ŞİRKETLERE uyguluyormu acaba yok ana pazar yok b pazar elimzde 30 000 lıralık özabl bu spknın midem bulandı site bulun artık erciyesı macere aramaz
nede güzel başlamıştı halbuki hafta sonumuz:((
bugün arayan soran oldumu şirketleri.veya nasıl ararız.
gelen haber olumsuzdur fakat brutte olması bi şansdır toparlanma olabilir sonrası belirsiz
:28:Arkadaşım bir şey söyleyim hisseyi ne zamandır takip ediyorsun ne bu bilgisizce paylaşım hisse brütte degil bir defa ikincisi Acaba neresini olumsuz gördünüz SPK nın ky ye daha fazla hisse vermesi ni istemesi mi olumsuz gördünüz bence olumsuz değil aslında sonuç olarak oran artacaksa çokta olumlu geçen hafta yeni rapor istemesi pazartesi açılışta hiç tepkisiz karşılanmış ögle arası haber yeni gelmiş gibi ısıtılıp sunulması ile biri bilerek taban satış girmesi ile sanki çok olumsuz bir haber gibi algılanmasına neden olmuş fakat cuma kapanışta 3,24 ile iyi bir kapanış olmuştu bence artık korkup satış yapacak yok burda ancak cuma alıp kısa süre taşımak istemeyen kişiler belki satış girerler alıcı gelmeyebilir ve 3,00 civarı açabilir fakat kısa sürede toparlar ama ben bunu bile tahmin etmiyorum artık bir lot daha değerli olacak verilecek oran artacak onun için kimse hissesinden vazgeçmeyecektir zaten 3,00 altında mal toplayamayacagını geçen hafta spek test etti kendi bilir sonuçta Erciyas bu işi bitirmek isteyecektir şimdi biz oranın ne olması gerektiğini düşünmeliyiz ben 0,4 a yakın veya biraz yukarısında olur diyorum ama bakalım umarım SPK bu sefer bir oran belirleyerek şirkete bilgi vermiştir yoksa gitgel süre uzuyor
Drc78 ve Sancaktar yorumlarınızı alsak hisseyi çok yakından takip ediyor ve alımlarınız mevcut siz ne düşünüyorsunuz Sancaktar 6 - 7 olamdan satmam demişti Drc78 siz hangi düşüncedesiniz biliyorsunuz sizin düşüncelerinizi takip eden çok değerli düşüncelerinizi paylaşırsanız sevinirim hala destekte olacakmısınız bizlere
Güzel başlayan cumamızı zehir eden spk nın benim hakkımı koruduğuna inanmıyorum 7 günde %110 giden toplamda 8 sandalye bir kaç masası olan yada 10 günde %75 e yakın değer kaybeden şirketlere yada yöneticilerine ne yapmış merak ediyorum,15 temmuzdan sonra özellikle borsada hiç bir şeyin eskisi gibi olmayacağına inanan birisi olarak yanıldığımı görmek benim açımdan son derece üzücü bir durum.
yazdıklarım fikir beyanıdır yatırım tavsiyesi değildir.
Güzel kardeşim yazdıklarını beğeniyle okudum bu haber çok olumlu daha ne olmasını bekliyor arkadaşlar ben anlamıyorum 10 bin lot ozbala 3050 lot Erciyas boru hissesi verilecek onay gelirse birde kar payı verselerdi iyi olurdu benden 3.15 e 20 b alış veren verur vermeyen kendu bülür ytdr
GM 5 d cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Uyargil kardeşim değerli yorumlarını bekliyoruz
Merhaba arkadaşlar ben buna benzer olayların olacağını tahmin ediyordum ilk günden de söyledim 2, 5 ay önce erciyas-spek-spk üçgeninde dalaverenin döndüğünü biliyorum lakin ben orta uzun vade için aldım _orta uzun vadede erciyas ın eli mahkum şirket kendinin artık eski özbalı beklemeyin 2,2 altını düşünmüyorum pazartesi kısa süreli tabana basabilir spek sorun yok 50 K lotla tabanda alış için bekleyeceğim veren versin sıkıntı yok cuma ya gelince ziraat yatırım alımlar benim başka alımlarda vardı hareketi benden önce çekti ler bende alıma girdim 3,20ü üzerinde ciddi alımlarım oldu lakin başka larıda çok aldı kısa vadede ağacı salla yabilirler yapacak birşey yok orta uzun vadede hiç sıkıntı görmüyorım bu arada cuma günü ümit05 beni döküldü falan demiş bir lot satmadım gibi ziraat yatırım dan alış yaparak direnen bendim sıkmayın canınızı erciyas-spek-spk üçkağıtçı üçgeninde kaldık ama en kısa sürede düzelir kapatın ekranı hata yapmayın herkese bol kazançlar dilerim hayırlı tatil ler hayır akşamlar tüm özbal yatı rımcı kardeşlerimi selamlıyorum selametle kalın...(yanlış anlaşılma sın taban olacak demiyorum tabana verme cesareti varsa versin sadece)
Brüt takas farklı internetten emir yasağı gelmesi farklı..brüt takasta aldığın hisseyi 1 gün sonra satabilşrsin burda oyle bir şey yok..gelmeyen bir şey kalmaz kısacası..
29 ağustosta yasak kalkıyor..bayram tatili şu bu derken 5 eylül de işlem günü başlayacak..
Özbalı Erciyas aldığına göre ismi Erciyas olur..ERCYS....
Emre ERCİYAS is prsenting his company..
https://youtu.be/QC00j9-NV5M
Piyasada 7 milyon 500 bin lot ozbal hissesi 2 milyon 200 bin lot Erciyas boru hissesine çevrilecek yani piyasada çok az Erciyas boru hissesi kalacak erciyasi borunun halka. Açıklığı ortalama yüzde 3 olacak halka açıklığı az olan şirketlere bir bakın derim ytdr
Koca Erciyas boru ozbalin kalan hisselerini 5 TL den toplasa ne olur 10 TL den toplasa ne olur 7 milyon lotu 6 TL den toplasa 42 milyon ediyor zaten karlı şirket milleti ugrastiriyorlar başka bişey değil ytdr
Finansal tablolar belliyse spk nın itiraz ettiği ne?neye göre oranı kabul etmiyor?hesaplama formülleri belli olduğuna göre ve de finansal tablo değerlerinin neyini eksik buluyor?uzman kuruluş raporu muhasebecinin bildirdiği bilgiye göre mi hazırlıyor?yoksa kendi değerlemesini bilir kişi göndererek mi hazırlıyor?yoksa bu kadar kısa sürede uzman kuruluşun gidip raporlayıp(tarafsız ve emsal değerlerine göre)hazırlaması zor.spk değerlemedeki neyi eksik görüyor?makine,teçhizat,arsa,alış-satış maliyeti mi? Bu böyle devam eder gider.
hisse.net kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi
Her bir ozbal hissesi bundan sonra benim icin daha da değerli. Acaba diyorum Cuma günü yükselişin sebebi de bu muydu:)
Asla yatirim tavsiyesi değildir.
P10S cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Pazartesi 3,15 e 20 bin alış girmeniz durumunda bunu gören arkadaşlar satmaktan vazgeçecekler hissenin sahipsiz olmadığını anlayacaklar tüm desteğiniz için teşekkürler sizden aldığımız destek bizi dah güçlü yapıyor keşke Drc kardeşimizde size buralardan destek olsa ve şu talihsizliğimizi üzerimizden atsak gerçi spek eğer pazartesi son hamlesini yapacaksa sabah yazılan tüm satışları tek seferde toplayıp kimseye imkan tanımaması lazım artık sona gelindi hayırlısı
Her hafta farklı şeyler konuşuyoruz . Sancılı bir süreç ama meyvesi güzel olacaktır
Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi
Naktte bişey yok ama ilk on dakikada basarsa aşağı speğin gözünün yaşına bakmayacağım. :-)
Maliyetim yüksek dusurrum bari:-)
Aynen öyle
Şimdi 8 Ağustos'ta gelecek bilançoya göre yeni bir uzman kuruluş raporumu hazırlanacak?
Şimdi 3 farklı yönteme göre şirket değeri hesaplanıyor . 6 aylıkda misal özbal 10-20 milyon tl kar yazmamız lazımki negatif çıkan 2 yöntemden biri kullanılsın buda imkansız.
Yine tek yönteme göre hesap yapılacak o da hisse fiyatı*toplam hisse adedi
Hisse fiyatı olarakda birleşme kararı öncesi son 1 aylık fiyat ortalamasının %50 ve son 6 aylık fiyat ortalmasının %50 . Buda 1.39 tl ya denk gelmekte.
Erciyas ne şekilde hisse oranını arttırcak onu merak ediyorum.
Bu yeni rapor işi ne kadar uzar bu konuda tahmin yürütebilen var mı?
Teşekkürler sayın zeytin bende süreci heyecanla bekliyorum
Yeniden değerleme olsada mali rakamlara ve mevzuata göre değişeceğini düşünmüyorum .
Napacaklar arsa,fabrika 1 tl iken 2 tl mi yazacaklar ?
Özbalın eski patronları herşeyi eksiye çekmişler . Mali tabloların içine etmişler.
Spk özbalı ne zannediyor anlamadım.çok güzel firmamı zannetti anlamadım.özbalın finansal hali bildiğin ruhuna fatiha.
Ortalama fiyatımız 1.39 yerine daha yüksekde kalsa idi bunları yaşamazdık.
O zaman özbalın fiyatını yukarılara taşıyıp ilerde devir için tekrar mı başvuracaklar? Ancak böylemi 1.39 fiyat ortalamasını yükseltebilirler
Buda kabul görmez
Erciyasın değeri biZim borsamız ve dünyadaki diğer belli boru firmalarının ortalamalarına göre 270 milyon tl çıkıyor.Bu değeri bir şekilde aşağı düşürebilirseler bizim alacağımız oran artabilir.
Aklıma başkada bi yöntem gelmiyor
O zaman sayın zeytin bu iş yattımı ne dersiniz?
Aslında şu olabilir madem bizim piyasa değerimiz aralık ayına göre hesaplanıyor , erciyasın değeride o tarihlerdeki kendine baz alınan diğer boru firmalarının değerine göre hesaplansın :)
İşte o zaman bizim oranımız artar :)
İnşaallah sayın zeytin tüm temenliğim bu yönde 🙏