Aylık grafik bakın hep aynısını yapmış maalesef bizim borsa yatırım borsası değil yada bı tür kağıtlar değil bir lirayı buldummu satarım tren gibi dönüp dolaşıp tekrar gelir hamdolsun hiç yanıltmadı
Printable View
Aylık grafik bakın hep aynısını yapmış maalesef bizim borsa yatırım borsası değil yada bı tür kağıtlar değil bir lirayı buldummu satarım tren gibi dönüp dolaşıp tekrar gelir hamdolsun hiç yanıltmadı
Kardeş ben bu dökme hikayesini tam anlayamıyorum. Birincisi eğer bir kişi gerçekten yatirim icin aldi ise uzun vade bekler en az 1 yıl. İkincisi ise 1 liralardan almiş kişiler de yuzde 25 zarar oldugu icin yine beklemek zorundalar. Zararina zor satarlar. Bu durumda geriye al satçılar kaliyor ama zaten al satçılar da anlık dökülüyorlar. Eee eğer hisse gerçekten uçacaksa başka bunu bilen büyükler olur MAY onlara kaptirir o zaman hisselerini bu şekilde fiyat aşağı giderse. Ancak bir ihtimal var ki MAY satilan hisseyi topluyorsa işte o zaman bu dedigin ihtimal belki olabilir. Yani satilan hisseleri kim aliyor. Benim gordugum kendisi aliyor ve kendisi satiyor. Peki bu durumda kim nasıl dökülüyor veya dokulecek ben cidden anlamiyorum.
Kardesim bu soyledigin yurt disindaki yatirimcilar icin gecerli bizde uzun vaade yatirimci kac kisi var?? Bi asagi bi yukari yapan hissede en azindan?? Yani tektu ve benzeri kagida fazla sayida uzun yatirimci girmez bence.. Kaldi ki haberlerle bile duzgun yukselmedi tarzin da bi uyaniklik yapabilirler hersey olabilir.. Bu saatten sonra ben satmam ALLAH saglik versin ve o paraya muhtac etmesin bunlardan kisa zamanda fazlasini alicam insALLAH.. Y. T. D aman benden etkilenmeyin dostalrim.. Ben mipazda iyi kazik yedim bunda yedirtmem ALLAHin izniyle saygilar...
Toplu kağıtlarda hepsi kendilerinde olduğu için beyaz gibi alır başını gider ama siz alın hemen durur siz satana kadar bekler sonra yine yukarı işleri bittimi satarak gelirler amaç zaten sana bana vermektir tektı da ilk zamanlarda buişi yaptı artık belli marjda hareket etme zamanı geldi o yüzden prensipli olursanız bu kağıttan para kazanırsınız
O zaman kardeş, alanlar zararina satiyorlar diyorsunuz. MAY Birden de yukari verebilir ani bir baskinla. O zaman çok hizli hareket etmesi lazim. Avod da herşey iki ay icin de oldu grafigine bakarsaniz avodun Eylulde ani bir dusme sonra yavasca 0.65 e gelme ve Kasimda ani cikis yapti. Tabi su otel gercekten satilsa bun da da ayni hareketlerin olmasi kaçinilmaz ama yalan haber di bu otelin satilmasi sanki :( . Gerçekten cok can sıkıcı
Ya kardesim hepimiz icin can sikici bi durum ama Bu iste sabretmek gerek... 1 tlden satsak kagit 2ye giderdi satmazsak duser 0.75e nasil yatirimci olacaz ki?? Bazen spk ya sitem ederler yatirimci yi kollamiyo diye, Ya arkadas bizi ipleyenmi var buyukler kazanir bizde iste parazit gibi (kendimden bahsediyorum) arada kazanirsak iyidir.... Cok canim sikkin=(
Aynen öyle atmışlı fiyatlarda al 1 e gelir veya yaklaşırsa sat giderse de gitsin ALLAH bereket versin de geç
Ha şunuda belirteyim bu otele danışıklı dövüş olamazsa o parayı kimse vermez yarısına satsınlar öpüp başlarına koysunlar
Çeşmede yaşıyorum o paraya satamazlar nacizane size tavsiyem para kazamak istiyosanız bu hissede çok sabırlı olun ve alacagınız yeri iyi belirleyin hemen buralardan bile atlamayın
Yarısı dediğiniz rakam 100 milyon eur yapıyor.. o da 600 milyon tl.. otelin ve villaların maliyeti bilançoda 100 milyon civarı görünüyor. Yani beğenmediğiniz 100 milyon eur ya satılsa bile gelir tablosunda 450 milyon civarında kar görülecek.. velevki satılmadı 2018 son çeyrek faaliyet raporunda otellerin doluluk oranı %16 da kalmış ve usd kurunun 9. Ay sonunda 6 tl olmasından dolayı ve kur zararı ve faiz giderinden 75 milyon tl zarar gözüktü.. 31/12 de kurun düşmesi ile birlikte zarar rakamı 2018 içün 50-60 milyonda kalacak.. 2019 da otel doluluk oranlarının %100 olmasıyla zarar da gösteremeyecek bu ş...ler.. o zaman s..ke s... ke kar açıklamak zorunda kalacaklar.. yine başka yerlerden alengirli işlemlerle karı düşürebilirler ama fazla hareket alanları kalmayacak.. grup şirketleri diye dandirik firmalara para aktarıyorlar.. grup şirketlerinden 60 milyon civarı alacağı var ama hangi faizden borç verdiğini yazmıyorlar faaliyet raporunda.. “ ş..siz p... venkleri koruma kurulu” tabiki işlem yapmıyor her zamanki gibi
Yarısı dediğiniz rakam 100 milyon eur yapıyor.. o da 600 milyon tl.. otelin ve villaların maliyeti bilançoda 100 milyon tl civarı görünüyor. Yani beğenmediğiniz 100 milyon eur ya satılsa bile gelir tablosunda 450 milyon civarında kar oluşacak.. velevki satılmadı.. 2018 son çeyrek faaliyet raporunda otellerin doluluk oranı %16 da kalmasının yol açtığı faaliyet giderleri ve usd kurunun 9. Ay sonunda 6 tl olmasından dolayı ortaya çıkan devasa kur zararı ve faiz giderinden 75 milyon tl zarar gözüktü.. 31/12 de kurun düşmesi ile birlikte zarar rakamı büyük ihtimalle 2018 içün 50-60 milyonda kalacak..otelin satılamadığı senaryosunda bile 2019 da otel doluluk oranlarının %100 olmasıyla zarar da gösteremeyecek bu ş...ler.. o zaman s..ke s... ke kar açıklamak zorunda kalacaklar.. yine başka yerlerden alengirli işlemlerle karı düşürebilirler ama fazla hareket alanları kalmayacak.. grup şirketleri diye dandirik firmalara para aktarıyorlar.. grup şirketlerinden 60 milyon civarı alacağı var ama hangi para biriminden ve hangi faiz oranından borç verdiğini yazmıyorlar faaliyet raporunda.. yapılan bu kanunsuzluğa karşı “S..siz P.. venkleri koruma Kurulu” tabiki işlem yapmıyor her zamanki gibi
Hisse düşse de çıksa da ky çoğalıyor. Bu kadar yolcu ile gitmez bu karaktersiz tren. Sonumuz hayrolsun. 1 lerde satmadık. Beklemeye devam. YTD.
ANKET-BIST100 Endeksi'nin güne yatay bir seyirle başlaması bekleniyor
Analistlerin BIST100 Endeksi açılış fark değerine ilişkin medyan
tahmin +91, ortalama tahmin ise +68 puan oldu.
Foreks'in 55 aracı kurum analisti ile yaptığı ankette, en yüksek
beklenti +634 puan olurken, en düşük beklenti -353 puan olarak
gerçekleşti.
Ankete katılan 55 analistin 32'si pozitif, 23'ü negatif açılış
tahmininde bulundu.
NOT: Foreks Haber Merkezi tarafından günlük düzenlenen BIST100
Endeksi açılış anketine katılmak isteyen yatırım uzmanları
neslihan.koroglu@foreks.com adresine başvuru maili gönderebilir.
- BIST100 Açılış Anketi Sonucu
Medyan : +91
Ortalama : +68
Maksimum : +634
Minimum : -353
Katılımcı: 55[(+)32(-)23]
Foreks Haber Merkezi ( haber@foreks.com )
http://www.foreks.com
http://twitter.com/ForeksTurkey
(10/01/2019 - 09:23:21)
yüzde 20-40 iyi para bu ekonomide biz istiyoruz bire bir para kazanalım hemen, bir de başkasının ağzına baktık mı yok 3 gitcek yok 5 gitçek böyle kardayken zarara geçeriz
KKTC de gazino oyunları sevenlerrrrrrrr....
slot + canlı / 2 (TL) = hisse ekranları (genel)
umut = kar = hayal = al/sat/al
yatırım = vadeli mevduat misali yak 3 ay ..... yok cünkü heyecan varmiyor .....
tektu da bu bakışa örnek ...
üzerine ölü toprağı serpilmiş sanki. hacimsiz bir gün olacak. düşüş bitti diyecek hiçbir emare yok.
Kardes adam kademe kaldiracak senin 28.000 lot icinmi?? Zaten goturecek se o ne milyon lotlar goze almistir 090lardayken satnlarin malini almadimi bu?? Sabirli olmamiz gerek kendi adima soyliyim..2 hafta once farkli hayaller bugun farkli hayaller iste borsa gercegi bizde bu oyunu kuralina gore oyniycaz herkes kendi hedefini belirleyecek tat in oldugu yerde verecek heee eger sirket batmaz yada kotu bi durum olmazsa... Y. T. D Hepimize bol kazanc
Klasik hareketi. pazartesi salı çarsamba ver ele , pers cuma biraz yeşil. Ne karaktersizsiniz be.. Haber düşürsen bile senden karektersizi yok. YTD
Hansel ve grateldeki ac Kurt gibi bizim tektu, desenki bugun neden 0.78e geldin size daha iyi mal verebilmek icin diyecek nerdeyse=))
En azından bugün eksi kapatmadı.
Bugün bende sizlere katıldım umarım şans getiririm.
Herkeze bol kazançlar
eski göz agrisi geldim yine yeni yeniden
PRA-LX1 cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Gelen gelene.. Allah sonumuzu hayretsin
Gelin gelin daha çok yer var : ))
Oh bugün de düşmemişiz
Bu tür hlsselerde üç beş aylık gibi kısa pozisyonlarda kimseye kolay kolay yedirmezler, çok daha uzun dönemi göze alıp sabırla hedeflenen fiyata beklenmeli diye düşünüyorum.
Grafik Teknik takas yorumlarınızda varacağı bir şey yok. Gereksiz gürültü. Bugüne kadar yapılan bütün teknik grafik takas yorumları boş çıktığı gibi...