https://i.hizliresim.com/qGboOZ.png
Printable View
Şeker yatırım milletin sesini kesti. 175 bin lot
SM-N900 cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Üstad, siz daha iyi bilirsiniz; Şeker yatırımın 2 ay önce 2 Milyon lotu vardı. Bu lotların tamamını yaklaşık her gün olmak üzere, günde üç öğün tahtayı ve yatırımcıyı bilfiil coplayarak verdi, seyredenlere bile eriştirdi. Sanırım bugün tamamen lotlarını bitirdi. Şimdi artık bundan sonra millete ne uzatır bilemem.
Ne b.k yedikleri belli değil tahtanın içine etti spek
Şeker Delta ziraat aynı grup üstad. Şeker veriyor ziraat alıyor ne.yaptiklari belli değil. Böyle ortamda pek bu kağıt tutunamiyor. Asansör oldu her gün 15 20 kuruş yön belli değil. Mal bosaltiyor birileri
Sabır arkadaşlar silveri canlı izlemek yoruyor insanı gerçekten sabır zorluyor ancak güveniyorsanız beklemekten başka çare yok
“”Fikirlerim beni bağlar alacağınız hisseyi okuyup, araştırıp alın. Ben asla alın veya satın demiyorum.””
Üstad zaten bekliycez onların oyun oynadıklarınin farkındayız. Saol
bizimkisi bile bile ladestir, düzeltmesini tamamlamış teknik olarak olgunlaşmış hisselere gidip gelebilmeyi becerebilmeliyiz sn. keko gibi
Kalan sağlar bizimdir arkadaşlar. Sıkıntı yok ve gidenlere yolunuz açık olsun.
dostum biz de her daim bunu başaramıyoruz...ama sonuç olarak kaliteli hisselerde bulunmak eninde sonunda kazandırır...cuma kapanışta çıktığımı söylemiş olmam hissenin panik yapmamasını sağladı..sabah iyi de çıktı aslında ama nedense öğleden sonra gevşedi...şu an için silver fena durmuyor dostlar...bence de sıkıntı yoktur...
Sıkıntı olmadığında zerre kadar sıkıntı yok onun bilincindeyim , mesele şudur , sn. keko yeri geldiğinde hızlı karar verebildiği için şuan yataş performansını yakalamış durumda , bizde bunu yapabilirsek elimizdeki hisse sayısını artırabiliriz....
E bizimkisi birazda züğürt tesellisidir itiraf etmek gerek....
Bugünkü hareket hiç hoş olmadı. 2.71 kapattığı 1.seans şimdi 2.60. Sabah zaten burada idi. 2.5 yolu açıldı kanaatimce. Ytd
yok dostum o kadar da hızlı değilim...mesela elimdeki banvit 22,24 leri görmesine rağmen satmadım...şu anda 21,40 ta....satsaydım %4 civarında daha karlı olurdum...yine benzer bir hatayı da durdoda yaptım 4,14 ten aldım şu anda 4,05 te...zaten hatasız olsak şu anda çok farklı yerlerde olurduk..hata bizlere mahsustur dostum...tecrübe kazana kazana bu hatalarımız azalacaktır...umarım en kısa sürede silverline de göze hoş gelen hareketler ile çıkış yapar..:)
Al al daha tutamıyorum:) salıverin küçük enişteyi:)
GM 5 Plus cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
yok dostum bizim işlemlerimizle hissede panik felan olmaz, oyuncular oyununu oynar sabreden parasını kazanır , startı ne zaman vereceklerini bilmiyoruz , temeli ve geleceği umut veren hisseleri önceden keşfedip by sabrıyla sabretmek kazandırır nasipte varsa , nasipte yoksa benim gibi hisseyi keşfeder alırsın sabretmeyip satarsın .
aselsan alış 9.5 satış 10.83
klgyo alış 1.62 satış 1.46
karel alış 2.51 satış 2.16
glyho alş 2.70 satış 2.64
bantaş bölünmeden önce alış 2.1 satış 2.ö1 performans süper bende
Geçmiş zaman goodyear hissesindeyiz yine bu forumda; bir arkadaş satsamıydık, satacam vb gibi yazardı en son “arkadaşlar ben sattım, benim sattığım hisse fişekler yazdı”. O arkadaş sattıktan sonra 10 gün falan geçti galiba bedelsiz açıkladı goody. 3 günde yaklaşık %60 falan gitti. [emoji41]
“”Fikirlerim beni bağlar alacağınız hisseyi okuyup, araştırıp alın. Ben asla alın veya satın demiyorum.””
Bu arada haber geldi :)
hisse.net kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi
silverline karını açıkladı arkadaşlar.sunduğu tabloda 2017 yılı dönem net karı 10.444.523 1
Kar açıkladı neden dusuyor
SM-J700F cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
sanırım kodamanlar karı beğenmedi ne dersiniz.
hayırlı olsun
Arkadaşlar bu verilen vergi dairesine verilenmiş..bir de spk ya verilen varmış...kar sonradan değişebiliyormuş...dikkatli olmak lazım..
Hissede duracağım arkadaşlar. Benim için kar yeterli.
taban yapmadığına dua edin
gerçi saat şu an 17 25..
her an ....
Ya bilmiyormuş gibi davranmayın bazı arkadaşlar spk ya gelecek bilanço ayrı o da en az 12 14 arası gelir. Abartmayın
sende warmı kağıt wishwind
alım dayım
ben aldıkça basıyor
kaptırdı 2.51 den çok ça
o yüzden basacak daha .)))
yatırım tavsıyesı degıldır
Öyle böyle bu sene hayırlısı ile iyi bitti. Artık daha fazla gerilmeye gerek yok
Bunu bilmeyen var mı halen arkadaşlar.
yok o kağıdı tanıyordu en son.
Sn İzci., inceleyebidiniz mi sonuçları.Genel yönetim giderleri ile bir kaç yüksek gelen kalemi yorumlamanız mümkün mü?
Bu arada ben şahsen yola devam diyorum .
Hala malyetime inmedi o yüzden belki rahatlığım ama bu günkü veriler benim beklentimin dışında değildi.
Piyasanın tepkisinide önceden tahmin etmek zaten zor.
Al işte sn.izci
böyle kağıtlarda pasif ten alım yapılır mış
aktifden alınmaz mış
izci yazmıştı özelden bana
yatırım tavsiyesi değildir.
Vergi dairesine bazen daha az vergi vermek için kar daha düşük gösterilebiliyor...ciro ne kadar olmuş acaba ?? ciro göstergesi önemli bence...
203
Tutmayın küçük enişteyi:)
GM 5 Plus cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.