faiz -dolar dusuyor ,piyasada işler azalıyor..durgunluk belirtileri ,nakit donmeme ,faizleride indiriyor
Printable View
faiz -dolar dusuyor ,piyasada işler azalıyor..durgunluk belirtileri ,nakit donmeme ,faizleride indiriyor
Herkeste 2 puan artmis enparada 22 ler 24 olmus 24 lerde 26 olmus
Gunluk degilse yine cok iyi degil sonucta 32 gunluk 26 yi heryerden alabilirsiniz. Gunluk verirse bende gecebilirim ama enparanin boyle bir guzellik yapacagina kanaat getirmiyorum. Oneriler kismina 50 defa yazmistim. Bakin cok musteri kaybediyorsunuz gidis iyi degil diye. Klasik cevaplar geldi. Ilgilenen olmadi. Sonunda bende kactim. Sanki kasitli yapiyorlar. Basta enpara cok iyiydi ama suan tek rakibi isbankasi:)
vakıf özel bankacılık 24 verdi milyon üstü için. oranlar çok kötü
Merak etmeyin bu hafta faizler artar. Enflasyon rakamları da açıklansın sonrasında hareket başlar. Sakın 24 gibi gülünç rakamlara paranızı bağlamayın.
Kampanya buymuş:
https://www.qnbfinansbank.enpara.com...ampanyasi.aspx
ICBC %27'den %26'ya düşürdü hoşgeldini. Güncelleyelim.
Faiz cephesinde işler iyi gitmiyor.
SON DAKİKA: Elektriğe zam geldi!
Doğalgazın ardından bir zam da elektriğe geldi. Bugünden geçerli olmak üzere elektriğe konutlarda yüzde 8, sanayi ve ticarethanelerde yüzde 18 zam yapıldı.
Nasıl eğleniyormuyuz ver mehteri ver.
hsbc 92 gün 29 veriyor 150k..aylık oran 27..
Yeni giriş 4M
Anadolu 26
Akbank 25
Diğerleri geldikçe güncellerim.
denizbank temdit 25.5
ykb yeni giriş 26
turkishbank yeni giriş 27
290 bin 32 gün
bu sabah alınan oranlar
92 gün 29 oranla bağlamak mantıklımı sizce
Degil. Ayni halti bundan 4 ay once ben yedim. Piyasada faizler 14-17 arasi gidip geliyordu. Ben 19 dan 181 gun caktim. Haftasinda faizler 20 leri gecti. Bagladiktan 15 gun sonra vadeyi bozdum. 1000 lira kadar zararim oldu.
Hep diyorum bu oynaklikta gecelik devam etmek en mantiklisi. Lakin o da kasim 30 a kadar...stopaj indirimi uzamazsa iste o zaman kış uykusuna yatilabilir.
Sürprize geeelll
Enpara.com'dan bir yenilik daha: Enpara.com musterisi olma yil donumlerinizde TL vadeli hesaplariniza +%2, USD/Euro vadeli hesaplariniza +%1 'Iyi ki bizimlesiniz' faizi! 22/10/2014 tarihinde Enpara.com musterisi olmaniz nedeniyle kampanyamizdan 1 Ekim - 30 Kasim tarihleri arasinda faydalanabilirsiniz. Detayli bilgi icin: https://bit.ly/2N847a0 Tanitim SMS'leri almak istemiyorsaniz IPTAL yazip 6770'e gonderebilirsiniz. Mersis: 0388002333400576 B001
Oranlarda iniş var.HSBC'nin 92-356 güne kadar 100 bin-1 milyon kampanyası 29 faiz oranı bu hafta da geçerliymiş...Eğer haftaya burgan çok inerse görünen 13 ay sonra paramı ilk kez yeni bir mevduat bankasına götürecem...Yalnız 92 gün işi bozuyor,stopaj indiriminden faydalanıyoruz ama yıl sonu bilanço dönemi kaçacak...
Doğalgaz ve elektriğe zam geldiği için tüm ürünlere otomatik zam gelecek.
Ekim Enflasyonu açıklanacak. Hadi bu ay fazla artmadı diyelim ,bir sonraki aylar daha fazla artış olur.
Mevduat yükselmeye mahkumdur.:cool:
syg..
Ortam berbat ama sanal iyilik hali var. Doların bu denli dusmesindeki mantık nedir? 2 haftaya kadar 29 veren bankalar nr oldu da gerilemeye başladı?
Geçen hafta 26/27 varken bu hafta sanırım 25/26 aralığına gerileme oldu.
Burgan temdite 25 verdi ...ben de ona yol verdim...
bugün bankayı aradım, 24 teklif etti şaka gibi. dedim zaten cepteteb bu faizi veriyor. kontrol edip döneyim dedi
sonra aradı tekrar tam detaylı sordu etti. ben de dedim başka banka 25 veriyor. yoksa geri çekicem dedim
şimdi geri dönecek bana
az mı demişim acaba?
Bugün dönüşü olan Forum'daşlar ...
aldığınız güncel TL ve USD oranlarını
paylaşırsanız / paylaşırsak
para piyasası hakkında herkes bilgi sahibi olur..
Teşekkürler..
Not : Sanırım Bankalar %10 luk stopaj oranını yediriyorlar.. (Düzeltme yapıyorlar.)
Sanırım McKinsey hikayesi ile dolar ve faiz biraz daha gevşer. McKinseyi finanse eden arka fondaki para babaları ortamı daha iyi göstermeye çalışacaktır. Geçici bahar havası yaratılmaya çalışılıyor gibi
nkolay bono 26.52
yıllık bileşik %5 stopajlı mevduat denki %30.16
%15 stopajlı eşitliği ise%33.70
24 nereee 34 nere ?
ytd.
syg,
McKinsey,n türk ortağı kim biliyormusunuz. eski akp içişileri bakanının damadı çıkmış.inanılmaz heryerden götürüyorlar.
Dolartl daha düşecek ..rahip serbest kalırsa 5.50 altına atar dolar ..
Böyle bir durum var iken kısa vade mevduat faizlerinin yükselmesini -kısa vadede-beklemek hayal olur .
3 aylık iyi oran verdi ise stopaj avantajıda var iken mantıklı bir işdir .
Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi
Arkadaşlar vakıfbank da internet bankacılığında eft limiti en çok ne kadara kadar arttırılabilinir.
Bugun İNG Mobil aplikasyonuma bir duyuru geldi.
Turuncu ektra için son 10 gün diye. Ekim ayında da 750 tl üzeri harcamaya %2 ilave faiz için son 10 gün diye. Eskiden 30 gün içinde 750 tl, şimdi 10 gün içinde yapılmalı diye anladığım gibi, bu artık son kez diye de algılıyorum.
Aranızda bu tarz bir bilgilendirme alan oldu mu ?
İnternet sitelerinde henüz bir açıklama göremedim ben.