Aselsan pastası gönderen gençler lütfen:)
Sent from my iPhone
Printable View
Aselsan pastası gönderen gençler lütfen:)
Sent from my iPhone
şimdi dikkatnizi bu grafiğe çekmek istiyorum bu test edilmiş ve onay almış özel bi indicatör
https://resmim.net/f/A7iUE8.jpg
yorumlarınızı bekliyorum
özellikle pembe ile işaretlediğim alanlara dikkat ederek yorum yapın lütfen
ya burdan dönecek ki köprüden önce son çıkışımız yada 5 ten dönecek özel indicatör o şekilde diyor
bugünki kapanış 6.30
elinde nakit olan 5 i beklesin demekki hedef 5 lerden full alırsınız
Günlük ortalamaları kırdı aşağı. Bunlar haftalıklarhttps://uploads.tapatalk-cdn.com/201...9e91096fc9.jpg
Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi
U30 balon olmuştu iyi cakiyolar...
M.K.A.
Resmen ciğerimizi söküyolar maliyet düşüre düşüre kurşun kalmadı
Bugün bize umut aşıladı 6.53 den dönünce acaba dedim yukarı mi derken gel gel yapmışlar.
GM 6 d cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Haftaya 5 i görür
valla maliyet 7.5 isterse 6 ay sürünsün dursun alttan alacak param yok maliyet düşüremiyorum satıp bu sefer kasaya kazandırmıcam beklesin
Aldık elimize oynar dururuz artık bi bitmedi satışları o.ç larının
Lanetli kağıt hergün mü düşer....
Eğer hergün düşmezsen ecdadını s..... m senin gibi u 30 hissesinin kumar kağıdı *** sürüleri....
>
*
Ortaya Karışık
Konu:*Ortaya Karışık
Konuya Yanıt*Bu Konuya Abone Ol…
Etiketler:
51551651751851952052152252352452552652752852953053 1532533
FirstLast
ONDOKUZ19*said:Bugün*15:26
*Originally Posted by*IPMAN*
pasta isteği varmı
Krdmd
GM 6 d cihazımdan*hisse.net mobile appkullanarak gönderildi.
IPMAN*said:Bugün*15:27
IPMAN*said:Bugün*15:28
IPMAN*said:Bugün*15:29
grigök*said:Bugün*15:29
*Originally Posted by*ucanlaz*
Ben sahsen cok sukur ve halen kardayim ama sadece tl ye karşı.. baska bist 30 endeks döviz ve faiz getirisine karşi değil.. ama bir onceki ve iki önceki yukselme esnasinda almiş ve düşüşte satamamiş halen zararda olan sirkete güvenmiş zorla uzun vadeci olmuş çok insan var burada.. yaziyorlar ara ara zaten..
Hocam geçen haftalarda 8 üzerinde idi. Bikaç hisse hariç diğerlerinde kayıplar daha büyük. Anlatmak istediğim fırsat çok verdi , veriyor. Burada olanların hemen hemen hepsi trader zaten.*
Saygılar
IPMAN*said:Bugün*15:31
Baskentli*said:Bugün*15:31
Merhaba arkadaşlar öncelikle paylaşımlarınız ve yorumlariniz için hepinize teşekkür ederim.Yaklaşık 3 aydır ipekteyim tam zararımı kurtaracağım bakıyorum hisse aşağı gidiyor zarar daha da artıyor hep aynı teraneler...Artık çok sıkıldım 😬bedelli sonrası kalkınma bankasının durumu sizce ne olur?yorumlarınızı bekliyorum.Şimdiden teşekkürler.
FirstLast
Çıkış*Full Site*Yukarı
Powered by*vBulletin®*Version 4.2.3*
Copyright © 2019 vBulletin Solutions, Inc. All rights reserved.
Image resizer by*SevenSkins
vBulletin Metro Mobile Theme
by*PixelGoose Studio
>
*
Ortaya Karışık
Konu:*Ortaya Karışık
Etiketler:
FirstLast
ONDOKUZ19*said:Bugün*15:26
*Originally Posted by*IPMAN*
pasta isteği varmı
Krdmd
GM 6 d cihazımdan*hisse.net mobile appkullanarak gönderildi.
IPMAN*said:Bugün*15:27
IPMAN*said:Bugün*15:28
grigök*said:Bugün*15:29
*Originally Posted by*ucanlaz*
Ben sahsen cok sukur ve halen kardayim ama sadece tl ye karşı.. baska bist 30 endeks döviz ve faiz getirisine karşi değil.. ama bir onceki ve iki önceki yukselme esnasinda almiş ve düşüşte satamamiş halen zararda olan sirkete güvenmiş zorla uzun vadeci olmuş çok insan var burada.. yaziyorlar ara ara zaten..
Hocam geçen haftalarda 8 üzerinde idi. Bikaç hisse hariç diğerlerinde kayıplar daha büyük. Anlatmak istediğim fırsat çok verdi , veriyor. Burada olanların hemen hemen hepsi trader zaten.*
Saygılar
IPMAN*said:Bugün*15:31
Baskentli*said:Bugün*15:31
Merhaba arkadaşlar öncelikle paylaşımlarınız ve yorumlariniz için hepinize teşekkür ederim.Yaklaşık 3 aydır ipekteyim tam zararımı kurtaracağım bakıyorum hisse aşağı gidiyor zarar daha da artıyor hep aynı teraneler...Artık çok sıkıldım 😬bedelli sonrası kalkınma bankasının durumu sizce ne olur?Deniz Bey sizin fikriniz nedir?
İyi akşamlar
Sayın Akadian aselsan 24.70 gab doldu mu sizce
Hayır ptesi dolar sanırım. Alım koydum gelmedi. 24.40 a kadar salınması normal. Bilançoya kadar 20-25 gün içerisinde 28-30 aralığında olmasını bekliyorum. Bu sebeple mallandık bakalım. Hayırlı bol kazançlar olsun inşallah. Aksi olursa da bekleyeceğiz. Yatırım işte kar zarar kardeş. Sağlam kağıtta olmak önemli.
İndicatörler desteklemiyor aselsanı şu an için. Akşam deniz yine bakar sanırım.
Sent from my iPhone
Hayırlı bol kazançlar kardeşim; 26,50 bekliyoruz hayırlısı
Asuzu pastası atabilirmisiniz arkadaşlar
SM-J710FQ cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Yahu arkadaşlar borsa gündemde bir haber var yorumlayabilecek varmı
son hali..kafaya koymuş..bunu ilk credit satışına başladığından beri söylüyorum.2 kere 7,80lere çıkardılar ondan sonra..hep çalkala mal sat hesabı için.ama sonuç satmaktan vazgeçmedi.
https://i.hizliresim.com/P1DOVb.jpg
KRDMD para girişi yüksek ama %3 kayıp var. Üstadlar bu konuda bizi aydınlatabilir mi acaba. Teşekkürler
SODA analizi rica edebilir miyim?
Piyasadaki trende bağlı bir olaydır....Para girişi olurken de hisse fiyatı düşebilir, Aslında olay para girişinden, para çıkışından bizim ne anladığımıza bağlı, bir de işin gerçek yüzüne...Citi ve Deutsche yanlarına 15 er taşeron Aracı kuruluş+Emeklilik fonlarını almışlar, para giriş ve çıkış oranlamalarını istedikleri şekilde bize göstermekte ve algılatabilmektedirler....
Citi ve Deutche nin asıl amacı halen yerli kalabilmiş şirketleri tamamen ele geçirmek, olaya bu açıdan bakılırsa her şey daha rahat anlaşılır...
Citi ve Deutche nin halen % 5 ler de % 10 larda gözüktüğü şirketler, ya da çok daha düşük oranlarda göründüğü şirketler; zaten onların gözünde satın almaya bile değmeyen şirketler olarak da nitelendirilebilir...
Arkadaşlar rica etsem odas takası atabilecek var mı?
Hisse konusunda kesinlikle ytd. Kendi kararınızı kendiniz verin. Kendi paranızı kendiniz harcayıp mutlu olun.
Evet nur topu gibi bir kozaa oldu artık sever dururuz bunların yapacağı işin ta amk yükselt çak ver milletin kucağına artık nerde durur Allah kerim adamlar çocuk oyuncaginà çevirdi bizde birer piyon citisininde docesininde anladınız haram zehir zikkim olsun ********ler
sevgili ipman, 5.8 civarından dönmesi lazım, eğer dediğin gibi 5e inerse haftalık büyük resimde obo ihtimali gündeme gelmez mi? ve obo çalışırsa hedef fiyat ne olur, sanki ürkütücü bir değer ortaya çıkar gibi. temel analiz karşılığı: şirketin sahipliği ile ilgili bir tartışmanın ciddi olarak gündeme gelmesi demek.