Hocam ben cikmayi dusunuyorum. Ben cikmadan girin. Biliyorsunuz etkimi. Simdi ciksam enaz 6.23...
Printable View
Oran yok mu bugün
15 Mayıs Çarşamba 13:41 HAZİNE VE MALİYE BAKANLIĞI: OCAK-NİSAN DÖNEMİNDE BÜTÇE 54,5 MİLYAR TL AÇIK VERDİ
işte oran size...
odeobank 1 yıl vade %25 net + enflasyona bağlı mevduat varmış. stopajlı hali %29 lara geliyor.kasım ayında yapmıştım bu 1 yıllık mevduatı tekrar gelmiş. 50 bin alt limit
şubeye gidip öğreneceğim.
fibaba yı aradım bizde yok dedi.
piyasa zaten faiz artışını fiyatlara yansıtmış durumda. yakında daha yüksekler görülecektir.
fil fonu %24.5 gecelik getiriye sahip.
Herşeyleri samimiyetsiz ve taklit...
Pansumana devam ..
Yurt dışından cep telefonu getirme süresini 2 yıldan 3 yıla çıkartan karar Resmi Gazete'de yayımlandı.
http://www.patronlardunyasi.com/habe...karildi/220337
23 üzeri oran veren bankalar ve oranları nedir?
pansuman değil o yapısal reform :he:
Tahvil faizi %26.18
15 Mayıs Çarşamba 15:46 İBB MECLİSİ AYLIK ÖĞRENCİ KARTI ÜCRETİNİN 85 TL'DEN 40 TL'YE İNDİRİLMESİNİ ONAYLADI
teşekkürler EKREM BAŞKAN...:bravo::bravo::bravo:
24.50 diyelim o halde :)
merhabalar,
az önce ykb den müşteri temsilcisi aradı.
100 k tl 22,5
70 k usd 3,30 oran verdi. usd bana yüksek geldi.
sizce ?
12 haziran da faiz artışı gelir mi .vade konusunda kararsızım 24 haziran da seçim sonucuna göre yine hareketlenme olur diye düşünüyorum
Sürekli dolarda duran arkadaşlar için ekim 2020 vadeli garanti eurobond 5%
kasım 2020 halkbank eurobond 10%
15 Mayıs Çarşamba 17:15 TRUMP OTOMOBİL İTHALATINA TARİFELERİ ERTELEMEYİ PLANLIYOR -BN
Düzeltme garanti ekim 2019 vadeli
yaklaşık doğrudur, ancak ne evim ne arabam ne yazlığım ne de başka bir birikimim var. 35 yaşındayım eşek gibi çalışıyorum min düzeyde tüketerek :) Dünyanın bir ucunda 20 metrekare tek göz odada yaşıyoruz gençlik kayıp gidiyor... Emekliliğimde Türkiye'ye dönüp bahçeli bir yazlık bir de araba alacağız işte sonumuz o... o yüzden gıpta edilecek bir halim yok yani :hah:
TL illüzyondur ve ancak market-dolmus gibi ihtiyaçlar için bozukluk olacak kadar bulundurulabilir..
Arkadaşlar bir sorum olacak.Yakın zamanda taksi plakamızı satacağız.Son 3 yıldır plaka fiyatları değişmedi.Bu saatten sonrada değişmeyeceğini düşünüyoruz. 1.5 milyon lira gibi bir para geçecek elimize.Ben diyorum ki dolar alıp faizde bekletelim.Bu şekilde aylık 600 dolar civarı getirisi oluyor.Abim ise TL olarak faize yatıralım diyor.O zamanda 26 bin lira civarı getirisi oluyor.Sizce mantıklı olan hangisi?Siz olsaydınız hangisini yapardınız?