500 lotlar -%2 yaparken, 10k lotla +%2 yaptırmıyorlar.
Tahta sığ ama sadece aşağıya doğru sığ.
Printable View
500 lotlar -%2 yaparken, 10k lotla +%2 yaptırmıyorlar.
Tahta sığ ama sadece aşağıya doğru sığ.
kimse görmüyomu aceba bu hisseyi. faaliyet raporunu okumuyolarmı. satış adetleri çok guzel artmış, ihracat artmış, personel sayısı artmış, kasada para var, tek sorun eaton'un aldığı danışmanlık ücreti mi? bu sebeplemi gitmiyor ki hisse.
Gün gelecek bu şirketin değeri anlaşılacak ama o zaman kadar ben satmış olacağım galiba:) . öncelikle senin gibi tahtacının sonra kapa hiç bilgi göndermeyen şirketin......
Şirket pahalı mı? Pahalı.
Diğer taraftan bakınca bu kadar az lotla, gitmeyen tek hisse uluse kaldı.
Takas bistin en toplu tahtasıydı ve hala da öyle.
Emsalleri jantsa, bfren vs. %1000-%2000 yaptı.
Bu uyuz eşek hala %100 bile yapamadı.
Şu anda alım kademeleri aşırı boş.
Tahtaya hakim olan şahıs açıkca götürmek istemiyor, neden bilmiyorum. (Muhtemelen eatona mal toplama peşinde)
Bist düşerse kesin düş, bist çıkarsa yatay git trendinde.
Bakalım ne yapacak, kendisine buradan sesleniyorum 4-5 tabanı çok rahat 40-50k lotla yaptırabilirsin.
Yaptır, 25 liralara gelsin hisse, dökülen dökülsün.
Taban yaptırmanın tam günüydü aslında 1k lot ile çok kolay tabana basardın ey tahtacı.
Beklemedeyiz
Redmi Note 7 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
Beklerken ciğerimiz soldu, sabır nedir sende öğrendik. :)
Allah belanı versin uluse.
9 aylık icin de sure isteyecek mi? Ulan keşke ulusoylrda kalsaymis...rezillik diz boyu 6 aylığı 11.ayda açıklıyor...o da bir dunya eksi bilanço...simdi de 9 aylığı napacaklar
Hayatımda gördüğüm en gevşek tahtacı bu kağıtta yer alıyor.
Bist ralli yaparken %2 bile kımıldatmadı, düşerken gayet güzel eşlik ettiririyor.
Ya yükselt, ya bas tabana.
Gevşekliğin evlatlarına ve torunlarına miras kalacak. :)
Artık bir silkinme ve kendine gelme zamanı..hadi artık
Devamı gelecek mi
Buralarda kimseler yokmuş.
ben geldim artık sayfa hareketlenmeye başlar.
her düşüşü alım fırsatı olarak görüyorum ben.
yeni haftaya yeni umutlarla başlamak dilegimle.
Hisse sonunda tavan yaptı.
Bakalım seri devam edecekmi?
Umarım gelir ...dandik hisseler neler yaptı.. Eaton hadi artık...
Tavan bozuldu
Yine gömdüler
Taban :) masallah koca Eaton
Bu ne bu nasıl bilanço.. dünyanın en büyük elektrik şirketi Eaton....sirketin anasını bellemis... Bilanço sanki ********ler sadece sirketi zarara uğratmak için çalışmış
Alt pazardan an pazara çıktık...bir de bilanço düzgün gelseydi 100 tl hayal degildi..
Kaç gündür tavan açıyor. Bunun derdi ne ki acep.
77 ile tavan olduğunda özel emirle 75 liradan 600 bin lot satış yapıldı toplamda.
Sanırım onları alan kimse hisseyi o yönlendiriyor.
Epey bir zaman beklemiş demek ki.
sadece 14 lot alabildim 77 den. Birkaç gündür tavana alış yazıyorum ama şimdiye kadar alamadım.
Kısmetse bugün vermezse bile yarın verebilir diye ümit ediyorum.
Dolar bazında Amerikalıların aldığı fiyatın neredeyse 2 katına yaklaştı değerlemesi.
Şu anda 7,5 milyar lira ediyor toplam değeri. 505 milyon dolar. Amerikalılar 280 milyon dolara almıştı diye biliyorum.
Takas durumu da şöyleymiş 2021 başında;
5 milyon piyasadaki lotun 3,5 milyonu İŞ'te.
Kalan 1,5 un da 400 kadarı 2-3 kurumda. Bir kısmı da yatırım ve emeklilik fonları.
Adamlar planı yapıp bir anda düğmeye basmışlar. Biz de verir mi diye bekliyoruz.
Alacağımız da anca 100 lot. Onu bile vermemek için sürekli tavan açıyor.
Bu fiyattan almak delilik bizim için. Ama yine de kuyruktayız. Hadi hayırlısı.
Tavana değil de devre keseceğini dikkate alarak girseydik daha iyiymiş. Neyse sonunda alabildik 100 lotumuzu.
Piyasada fazla lotu kalmamış. 3,5 milyon iş, 400 bin kadar da yatırım ve emeklilik fonları, 300 bin kadar vakıfta görünüyordu en son veride. başıboş 500 bin kadar lotu vardı onun da iyi bir kısmını speğimiz aldıysa eğer şimdi iş speğimizin keyfine kalmış durumda.
Bol şans. Umarım bunda da zarar etmem. Zira son 1 ayda portföyümü 1/3'e düşürmeyi başardım.
Emeklilikten malı aldılar ve uçurdular hisseyi.
Bu hissenin spek. i spk tarafından torpilli galiba 60 dan 120 yi gecti tavan tavan ama hic bir ceza almadı kaplamine her tavanda ceza kitleyerek ümüğünü sıktı attı tüm cezaları bir haftada uyguladı.Spk ne güzel adalet uyguluyor bravo. Buna hiç ses cikarmiyor galiba bunun olabildiğince yükselmesine izin verecek sonra düşüşlerde basacak cezayi basacak cezaları yukarılardan alan yatırımcıları cezalandıracak
SM-G980F cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Bi bakim dedim ilerde ağlama duvarında kimler yer alacak.
Kişisel görüşüm olup yatırım tavsiyesi değildir.
Ağlama duvarını spk inşa ediyor bazı hisselere izin vermiyor patır kütür ne kadar ceza varsa veriyor önünü kesiyor ama buna hic bir ceza vermeyip izliyor göz yumuyor belkide spek toprlilli bilemeyiz ama bu hisse zirveden aşaya gelirken ceza vermeye başlar o zaman ve hissenin daha hızlı düşmesini sağlamış olur tabi spek de işini çoktan bitirip bohçasını doldurup kacmış olur
SM-G980F cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Ulus e yabancıya satılınca Eaton du galiba 21.7 lerden hisseyi ozamanki dolar satış değerinden bir ay boyunca geri çağırmıştı.Bende hissemi eatona satmıştım.eaton çok büyük oranda hisseyi geri aldı.Ancak yeterli oranı toplayamadığı için borsaya kote olmaktan çıkamadı.Bence spekle anlaşıp yeterli miktarı toplama hareketi başlattı .zaten çok az lot olduğu için fiyatında eaton için bir anlamı yok.Bu hareket borsadan çıkma operasyonunun bir parçası zannediyorum.Sattığım hisse ile araba almıştım daha yeni yeni arabamın değeri üzerine çıktı ULUSE.
Açığa satış ve kredili işlem yasağı geldi... bakalım filmin sonu ne olur...