https://www.kap.org.tr/tr/Bildirim/852384
Printable View
Kendi malını kendine satan bir holding. Bari pahalıya satsaydı. Bunu baskılayan haber bu değil kesinlikle.
VOG-L29 cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Kış aylarında endeks 120 civarında gezinirken dohol de 2 civarındaydı. Pandemi dönemi ve sonrasında dohol 1.2 den 2 seviyesine gelirken endeksin 82 den beri yükselmesinden daha hızlı geldi. Mayıs ayından beri yerimizde sayıyoruz. Endeks 100 den 115 e geldi. 120 ye gelene kadar dohol de bu cari seviyelerde bekleyecek gibi geliyor bana göre. Yani uçacak kaçacak bir durum yok. Sonuçta endeks 30 kağıdı. Yaşayıp göreceğiz ama inşallah en kısa sürede yukarıya hareketlenir.
FIG-LX1 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
Henüz birşey almadım,full nakit bekliyorum.
80_115 yükselişini de korkudan sadece seyrettim.Bir süre daha beklerim herhalde,gelişmeleri görelim.
CPH1909 cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
hiçbir olumlu habere tepki vermiyor kasa ağzına kadar dolar dolu şirketleri birleştirip masrafları azaltıyor DMÇ yi sattı 300 milyona yakın kar yazacak kur farkı gelirleri cabası banka kurdu ruhsatı bile bir sürü para bodrumdaki otelde Hilton’la ortaklık kurdu Aytemiz marka değeri 43 milyon USD ile onlarca basamak yükselerek ilk 100 e girmiş sırada büyük ihtimal gayrimenkul yatırım ortaklığı var birkaç şirketinide burada birleştirecek ve hissede tık yok sanırım tam patlayacak ama ne zaman
ANKET-BIST100 Endeksi'nin güne alımlarla başlaması bekleniyor
Analistlerin BIST100 Endeksi açılış fark değerine ilişkin medyan
tahmin +475 puan, ortalama tahmin ise +457 puan oldu.
Foreks'in 34 aracı kurum analisti ile yaptığı ankette, en yüksek
beklenti +1430 puan olurken, en düşük beklenti -515 puan olarak
gerçekleşti.
Ankete katılan 34 analistin 32'si pozitif, 2'si negatif açılış
tahmininde bulundu.
BIST100 Endeksi, dünü 1579,16 puan artışla 115190,05 puandan
tamamlamıştı.
NOT: Foreks Haber Merkezi tarafından günlük düzenlenen
BIST 100 Endeksi açılış anketine katılmak isteyen yatırım
uzmanları neslihan.koroglu@foreks.com adresine başvuru maili
gönderebilir.
Foreks Haber Merkezi ( haber@foreks.com )
http://www.foreks.com
http://twitter.com/ForeksTurkey
(23/06/2020 - 09:20:28)
Gönderim Tarihi 23.06.2020 09:25:40
Özel Durum Açıklaması
Özet Bilgi
Yatırım Bankası'nın Kuruluşunun Tescil edilmesi
Şirketimiz'in sermayesinde %99,99 oranında paya sahip olduğu D Yatırım Bankası A.Ş.'nin 200.000.000,-Türk Lirası başlangıç sermayesi ile kuruluşu İstanbul Ticaret Sicili'ne 22.06.2020 tarihinde tescil olmuştur. 200.000.000,-Türk Lirası başlangıç sermayesinin Şirketimiz payına düşen kısmı tam ve nakden ödenmiştir. D Yatırım Bankası A.Ş.'nin faaliyete geçme ve faaliyet izin süreçleri ise halen devam etmekte olup, bu konuda bir gelişme olduğu takdirde ayrıca kamuya açıklama yapılacaktır.
Hatırlanacağı üzere; D Yatırım Bankası A.Ş.'nin kuruluşuna Bankacılık Düzenleme ve Denetleme Kurumu'nun 19.03.2020 tarih ve 8953 sayılı Kararı ile onay verilmiş, söz konusu onay Resmi Gazete'nin 20.03.2020 tarih ve 31704 sayılı nüshasında yayımlanmıştır.
Kıss kıss kıs...Lenovo P2a42 cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Sende kafayı kuma gömdün,Konyaaltı plajında.Oylece beklersin.
Sosyal mesafeye dikkat.
[emoji23][emoji23][emoji23]
CPH1909 cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Ne oldu hani bir dava vardı ...zıplatacaktı kağıdı ?
Çok uğursuz bir kağıt bu resmen sabır zorluor
YTD
Yok ky'nın elinde çok mal varmış da, yok o yüzden gitmezmiş de;
valla bu kağıtta ky'nın başına gelenler pişmiş tavuğun başına gelmedi;
özellikle 10 yıldır kağıtta olanlar için..
Bu kağıtta uzun süredir yatırım yapan ky'lar bence büyük saygı hak ediyor,
e kazanç da tabii:))
Eğer ky'nın elindeki malı almak istiyorlarsa, memnuniyetle..
Bunun da yolu bellidir. 3'lü 4'lü seviyeler makul görülebilir:rules:)
KY dökeceğim diye aşağı basarsan, her defasında yeni ky'lar gelir bu da doğaldır..
Dimyata pirince giderken, evdeki bulgurdan olmak kafasından ne zaman vazgeçilirse
kağıtta kendine yakışır seviyelere gelecektir şüphesiz.
Kafa değişirse..
Al-sat tut değildir.
Koca, koca insanlar, ağızları dolu, dolu Emmi'ye hönkürürkenin bir bedeli vardı
ve fazlasıyla ödedik..
Günün sonunda,bunun bir karşılığı olmalı; bedelini ödeyen alır:p)
Al-sat tut değildir.
eski bilançolarına ve özkaynaklarına baktım olması gereken makul değer 5-6 gibi çıkıyor 10 yıllık yatırımcıda anca parasını kurtarıyor ve çekilen eziyet kar kalıyor
Valla o kadar eskilere ilerilere bakmaya gerek yok,ben 6 aylık bilanço ile 2.5 olur diyorum,eh bir ben uyanık değilim ya herkes ne nedir,hangi kağıt ucuz hangisi pahalı,hangi kağıt baskılanıp toplanıyor hangisi uçurulup dağıtılıyor görüyor.O yüzden yavaş gitsin sıkı gitsin.Kağıdın 10 yıllık hareketlerine bakmayın o hareketlerde grupla erdoğanın kavgası vardı, şimdi kavga bitti olay değişti.
2.5 üstü zaten yahu bu doğana ne oluyor demeye başlar ayrı bir skalaya geçeriz.
Aytemizden kurtulursa 5 Ler bile hayal değil
[QUOTE=Marluk;4545327]Aytemizden kurtulursa 5 Ler bile hayal değil
VOG-L29 cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.[/vet birara dedikodusu çıkmıştı birkaç gün önce marka değerlemesinde onlarca basamak atlayarak aytemiz ilk 100 e girdi marka değeri 43 milyon USD imiş bu konuda dediğiniz gibi bir gelişme olursa yeni bir dönem açılır
Kim alacak ki, böyle bir dönemde ?
Eşine, çoluğuna-çocuğuna kızan sabah kalkıyor şak! bir karar alıyor sektörü
komple etkileyen.
Dışarıyı bilmem, ama ülkemizde hangi sektörde olursanız olun; davul sizin boynunuzda, tokmak hep iktidarda dır.
Bir kaç hafta önce akaryakıt bayilerinin kar marjında düzenlemeye gidip, litrede 16 kuruş indirdiler, aynı hafta içinde akaryakıt pompa fiyatlarına zam gelmişti.
Ben, Aytemiz’i satması değil, büyütmesi gerektiğini düşünüyorum; ama ?
Onlar büyümeden ne anlıyor, emin değilim işte :-)
Al-sat tut değildir
Sanki tavana yapışabilecek işlemler yapıyor. Sakın ciddiye almayın. Yada ben hayal görüyorum. Ama seans sonu 2.05 üstüne atar diye bekliyorum. Sakın yatırım tavsiyesi olarak almayın bilsem burda ne işim var
Yazdım tavana belki dediğin olur
MI 6 cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
kanarya kuşu bile tavana uçuyor.. doğan kuşu tavan arasında cikcikliyor..
tavan olduğunu gören varmı tarihinde
Aslında benim bu hissede bir şeyler olacağını düşünme nedenim,investingte günlerdir birileri durmadan bıkmadan usanmadan hisseyi kötülüyor,yatırımcıyız diyorlar ama hem kağıdın olacak hem de yarım saatte bir kağıda küfredip entry gireceksin,demek ki zamanı gelmiş dedim aldım kağıdı:))))))))
Neyse baktım da geçen yıl altı aylık bilanço 10 ağustosta gelmiş,bu yıl ben 6 aylık bilançoda baya iyi bir rakam bekliyorum.Bu zamanda ortalık kırılırken tüm şirketler göçük bilançolar açıklarken dohol ün kar açıklaması tüm dikkatleri üstüne çekecektir.Son bilançoya baktım da şirket nerdeyse dolar bazlı yatırmları olan bir fon gibi bir şey olmuş:))))))
Ağa ne derse o !.
Onun dışında her şey çöp..:evil:
Al-sat tut değildir.
Çoğu enerji şirketleri uçuyor. Doğan enerjiye sahip olan güzide şirketimiz salak ayağına yatıyor
Bi patlama olacak ama artik elimizde mi yoksa icimizde mi belli degil👻👻
Aynen gelecekte, simdiden daha fazla Enerji ye ihtiyac duyulacak, Elektrikli Araclar cogaldiginda.
Mesela Covid19 dan dolayi Insanlar evde kaldi ve Elektrik tüketimi Evlerede Zirve yapti.
Ayrica Talep Fiyati yükseltir, Elektrik ve Enerji fiyatlari devamli zamlanacak.
Altakiler Hisseler en az 100% yaptilar.
Zoren
Yayla
Akenr
Aksen
YTD